Şimdi Ara

Miami Heat - Indiana Pacers (Doğu Konferansı Finali) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
4.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Miami Heat - Indiana Pacers (Doğu Konferansı Finali)


(En Son Oy Tarihi: 31.5.2014)
Giriş
Mesaj
  • bitti mac birbirlerini tebrik etmediler. 2 mac cok zevkli olacak
  • Indiana Chalmers çeşidi, Bosh danası ve hakemlerle 11 sayı farkla kazanıyorsa bence Miami nin şansı hala yüksek...
  • Dışarıdan görünen : Indiana çok güzel oynadı, Miami batırdı, ama fark o kadar da çok değildi. Değişik işler.
  • Miami Heat(0) 96-107 (1)Indiana Pacers

    LeBron James:25 Sayı-10 Ribaund-5 Asist-3 Top Çalma
    Dwyane Wade:27 Sayı-4 Asist-1 Ribaund
    Chris Bosh:9 Sayı-4 Asist-2 Ribaund

    Şimdi Ne Desem Boş Indiana Acaip Şut Attı %51'le Attılar Üçlüklerde %42 Falan Son 2 Sezondur Bize Eleniyorlar Onunda Verdiği Bir Hırs Var Tabii Ancak Hermaç Böyle Yüzdeli Atacaklarını Zannetmiyorum Maçın Başında Tempoyu İyi Sağladılar Taraftarı Arkalarına Aldılar Pota Altını Domine Ettiler Falan İyiydiler Yani Biz Kötüydük Sanırım Bugün Bilmiyorum Açıkcası 2. Maçın Daha Dişe Diş Geçeceğini Düşünüyorum Ben.
  • Indiana bu ne yapacağı belli olmaz 2.maçı beklemek lazım diyorum.
  • 2. mac cnn de arkadaslar bu arada bilgilendiriyim dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fark 19 sayıydı son 3 dk bişey yapmadı indiana ondan düştü miami çok kötüydü bugün indiana önceki serilerdeki gibi dağınık değildi yüksek yüzdeli oynadılar ligin ilk yarısındaki indianaya yakındı daha çok şey değişir seride çok süprizli gidiyor playofflar bu sene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamım Paul George kazandı diğer adamım Wade kaybetti sağlık olsun
  • İlk maç bizim güzel
  • Şu maçı kaybetmenin iki ana sebebi var:
    1- Chris Bosh, birader tamam güzel üçlük atıyosun eyvallah da 2de0 oldun, 3de0 oldun daha ne atıyosun? Attığın pozisyonlar da boş üçlük değil ki? 5de0 üçlük attın(atamadın) maçı resmen katlettin onun dışında toplamda 4/12 'sin, David West'i sanki yokmuşsun gibi savunuyosun adam fakele yanından geçip smaç vuruyor. Resmen maçın kaybında %50 lik suç senin bu kadar söylüyorum.

    2- Ben böyle hakem performansı görmedim sadece foullere baksak bile yeterli heralde. Indiana 37 foul kullanmış Miami sadece 15 foul kullanmış. İlk yarıda Wade'in fastbreak'inde Scola ÇOK NET APAÇIK NET bir şekilde koluna baltayı indiriyor Wade ona rağmen sayıyı atıp yere düşüyor ama bir Allah'ın kulu foul çalmıyor. Aynı şekilde Chris Bosh'a da Hibbert'ın yaptığı foul çalınmıyor. Öte yandan üflesen foul çalınan bir Indiana vardı. Bu hakem performansıyla 11 sayı fark bence yine iyi.

    Chalmers'a ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Tam seri yakalamışız farkı 19 sayıdan 9'a indirmişiz rüzgar bizim arkamızda, aptal aptal adamı itip ekstradan 3 sayı yedirip bi de kenardan başlattı. Neyse ki kenardan başlayan hücumda sayı bulamadılar da bi anda 5-6 sayı yemekten kurtulmuş olduk.

    Lebron 25 sayı attı gibi gözüküyor da maçın içerisinde hiç baskın değildi, maç başında çok kötü top kayıpları yaptı özellikle Battier'e vermeye çalıştığı bel arkası pas o kadar gereksizdi ki. Lebron'un acil kendini toparlaması gerekiyor.

    Indiana çok güzel top çevirdi sürekli içeriye girip dışarıyı boşaltarak boş üçlük yazdılar hücumda çok iyilerdi gerçekten. Bu maç Wade çok iyidi oyunda olduğu süre içerisinde birkaç hatası dışında oynamaya gelmiş gibiydi ki zaten attığı nadir üçlüklerden biriyle ve reboundlara geriden gelip uçup almaya çalışmasıyla hırsıyla bunu gösterdi. Wade 27 sayı ile oynadı ve inşallah bu seri boyunca sayıları bu civarda gezer. Chris Bosh kendisini toparlamazsa üçlüklere önlem bulunamazsa bu iş çok zor, Indiana'nın sahasında 1 maç kazanmadan bu seriyi kazanmamız teknik olarak da imkansız zaten.

    Indiana'nın her maç böyle oynamayacağını, özellikle Stephenson gibi dengesiz bir adamın her maç 19-20 sayı atamayacağını, foullerin her maç böyle farklı olmayacağını, Bosh'un her maç böyle saçmalamayacağını ve Lebron'un da her maç bu kadar az baskın oynamayacağını düşünürsek ben hala 4-3 Miami diyorum. Spoelstra mola aldığında şunu söylemişti: 'Do your job'. Sadece işinizi yapın demiş ve gerçekten de haklıydı. Miami kendisi gibi oynamadı bugün, kendisi gibi oynasaydı sonuç çok ama çok farklı olurdu bu kesin. İkinci maçta göreceğiz ak koyun kara koyun kim.




  • maçın özeti:indiananın müthiş yüzdeli hücum performansı ve miaminin kafa olarak maçta hiç olmayışı diyebilirim
  • İndiana bu oyununu seriye yaymalı özellikle ikinci maça. Miami sıradaki maçı mutlaka kazanmak isteyecektir. Dün indiana savunmada çok iyi işler yaptı fakat zaman zaman düşüş yaşadıklarını gördük. Miami de bundan yararlanmayı bildi, kolay sayılar buldu. Onlar böylesine dirençli bir indiana beklemiyordu. Ne yalan söyleyeyim ben de tahmin etmiyordum. İndiana biraz olsun kendine gelmiş ancak oyun içinde düşüyorlar. Bu problemi de bertaraf etmeliler. Miami gelecek maça daha konsantre olacaktır.

    Wizards serisinde hibbert terapi görmüştü. Hem kendine hem de takıma olumlu yansıdığı belli. Süresinin 40 dakikalara çıktığını görüyoruz. Bu indiana savunması için de önemli bir gelişme. Takım içi, özellikle savunma baz alındığında kilit isimlerden biri sonucta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. maç çok önemli bana kalırsa bu maçı alan seriyi götürür.
  • 03:30 CNNTURK'de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lebrondan baska oynayan yok ki kardeşim arada yetmiyor tabi Lebron bile olsa Jordan bile olsa yetmiyor diğerleri bu kadar kötü olunca..
    Lebron tek basına tasıyor işte arada sırada kaybediyor.. O da insan sonucta.

    Dİger maçları 4-1 yenerız lebrona çok az adam gibi destek versin digerleri yeter ki.
    Lebrondakı azmin hırsın çalışma isteğinin yarısıyla oynasa her maç takımdakıler mıamı butun maclarını kazanır.
  • nba.com da smartspor gosteriyo mac kesin cnn de di mi arkadaslar ?? Gece gece uykumuzu bolmeyelim bos yere :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orkun ç. söyledi serinin 2. ve 3. maçı cnnde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: --FOSSA--

    nba.com da smartspor gosteriyo mac kesin cnn de di mi arkadaslar ?? Gece gece uykumuzu bolmeyelim bos yere :D

    cnnde
  • Indiana yine iyi basladi. 20-12

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • miami son anda toparladi yine lebronun kendine gelmesi lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.