Şimdi Ara

Michelin, Bridgestone, Nankong ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, arabanın lastiklerini değiştiricem, bi araştırma yaptım, 195/60/14 lastiğe michelin=120, Bridgestone=105, Lassa=90, Nankong=65 ytl istiyo. Nankong'u bi arkadaş taktı lagunasına çok memnun, açıkçası kafam karıştı. Şimdiki aracım Opel Vectra. Aracın üzerinde Bridgestone RE88 var. Çok fazla uzun yol ve süratte yapmıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...



  • Nasil bir yol tipinde kullaniyorsun? Lassa impetus serisinin en son versiyonunu kullaniyor arkadasim cok memnun ama adam Kotu yollara girior %30 kullaniminda.

    Bence michelin.
  • Normal şehir içinde kullanıyorum, en uzun gittiğim yol max.140 km oluyor, o da ayda 1 ancak, pek sürette yapmıyorum açıkçası. Daha önce Michelin kullanmıştım yaklaşık 6 yıl gitmişti eski arabada, daha sonra tavsiye üzerine Yokohama Aspec taktırdım, Michelin'den çok daha iyiydi açıkçası, 5 sene sorunsuz kullandım, daha 1-2 sene de gider (pek yol yapmıyorum). O yüzden o kadar parayı sadece isme vermiş olmak istemiyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: millerr

    Normal şehir içinde kullanıyorum, en uzun gittiğim yol max.140 km oluyor, o da ayda 1 ancak, pek sürette yapmıyorum açıkçası. Daha önce Michelin kullanmıştım yaklaşık 6 yıl gitmişti eski arabada, daha sonra tavsiye üzerine Yokohama Aspec taktırdım, Michelin'den çok daha iyiydi açıkçası, 5 sene sorunsuz kullandım, daha 1-2 sene de gider (pek yol yapmıyorum). O yüzden o kadar parayı sadece isme vermiş olmak istemiyorum.



    Arkadaşım iyi çok güzel de bir lastiğin kimyasal ömrü en fazla 4 senedir. 4 seneden sonra lastik kimyası bozulmaya ve üzerinde çatlamalar yapmaya başlar sonra sende diş derinliğne bakarak aa bu lastik daha yeni dersin uzun yola çıkarsın güvenerek ve Allah korusun lastiğin patlayabilir.


    Ben goodyear GT3 kullanıyorum ve çok memnunum bu yaz 3. senesi olacak diş dereinliğne göre 4 seneyi ya kullanırım ya da kullanmam




  • toyo lastiklerinede bi git bak derim bende pek işe yaramaz dandik diye düşünüyordum ama volvo s40 t4 için bi arkadaş tavsiye etti yumuşak hamurlu inanılmaz iyi yol tutan lastikler ön tarafa aldım bunları alalı hem patinaj azaldı hemde virajlarda aracın karakteri deyişti eskiden önden kayardı bunları öne takalı arkadaki lassa impetusların ön taraftan daha çabuk kendini bıraktığını hissedebiliyorum böyle daha keyifli sürülüyor

    gerçi sen benim kadar kullanmıyorsun anlattıklarına bakarsak o zaman goodyear a bir bak istersen lastik sigorta sistemi kurmuşlar 1 yıl boyunca lastiklerde oluşacak balon yada yırtıklarda lastiyi deyişme garantisi veriyorlar biraz pahalı ama bence istanbul gibi bir şehir için gerekli bir sistem ben bunu öğrendiyimde toyoları almıştım almamaış olsaydım tercihim goodyear olacaktı
  • Bakalım bu akşam lastikçilerede bi sorıyım googyear'ı. şu ara bridgestone b330 evo'yu çok tavsiye eden var ama onda da 195 taban yok :( şu nankong kafamı çok karıştırıyo. yokohama'nın lastiğiymiş. yoksa büyük ihtimalle Michelin'i alırdım. nankong yarı fiyatına ve kullanan da memnun. arkadaşın latikçisi 7-40 bmw'ye taktım çok memnun diyomuş, arkadaş michelin taktırmaya gittiğinde de caydırıp bunları taktırmış. Biraz daha araştırıcam bu nankong'u.




  • 'milleer' bu arada senin dediğin lastik nankong deil sanırım HANKOOK onunda fiyat listeside aşağıda

    http://www.abdulkadirozcan.com.tr/uploadimg/pricelistx/liste/hankook.htm
  • Bu siteyi bende bulmuştum, ama piyasada fiyatlar daha aşağıda, bilgin olsun arkadaşım. Pazarlık payı da var her zaman bu arada bende senin gibi düşünmüştüm ilk gördüğümde ama Hankook başka bi markaymış. Arkadaşın aldığı Nankang'mış (tayvan malı).
  • Arkadaşım sorunda zaten cevabı vermişsin fiyat aralığı zaten lastiğin kalite değerelerini göstermiş.......
    nAngook mudur nedir en alt sırada...Artık gerisini düşün..Benim tavsiyem madem anlattığın gibi kullanıyosun bridgestone veya good year al derim..........
  • michelın
  • aracon modelini yazsaydın bari neyse bence michelin
    bide fiyat hakkında bilgim yok ama dunloplarda iyi lastik bi göz at istersen opele gidiyo bu lastik
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fiatci

    Arkadaşım sorunda zaten cevabı vermişsin fiyat aralığı zaten lastiğin kalite değerelerini göstermiş.......
    nAngook mudur nedir en alt sırada...Artık gerisini düşün..Benim tavsiyem madem anlattığın gibi kullanıyosun bridgestone veya good year al derim..........



    İsmi bile dandik, insan zor söylüyor..

    Kore işi lastikleri tercih etmemek lazım..Bilinen bir marka olsun..
  • hankook u boşver


    benim getzdede var sert lastik

    goodyear veya michelin bak
  • Arkadaşım, ben de yeni lastik aldım focus'a. Şunu söyliyeyim önce lastik otomobilin dünya ile temasını sağlayan yegane unsur.

    Aracımız üzerinde michelin vardı ve o kadar yüklenmeme rağmen kabak hali ile benim kahrımı çekti. Beni hiç üzmediği için ben yine tercihimi michelinden yana kullandım. 185/65 H serisini tanesi 124YTL'ye ve 6 ay taksitle aldım.

    Başka lastikli arabalarıda kullanıyorum ama michelin kadar güven vermiyor bana ve belki maksimum 20x4 YTL fazla vereceksin ama kafan rahat edecek. Performans olarak ben tavsiye ederim michelini.

    Ama ebatı olsa idi, Goodyear eagle f1 lastiklerinide incelerdim.
  • yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar, herhalde michelin alıcam. en azından kafam rahat olur yorumlarınıza hak vermemek elde değil. yorumunu esirgemeyen herkese tekrar teşekkürler.
  • devamlı olarak abdulkadir özcan dan fiat veren arkadaşım .oradan hiç alışveriş yaptınmı? bilmiyorum ama .insanları yanlış yönlendirmeyelim.ben oradan iki sene önce 4 lastik aldım.4 üde bozuk çıktı.balans tutmadı.dört tane başka marka taktırdım.onlarda bozuk çıktı.lanet olsun dedim ve hala o bozuk lastiklerle balans ayarı tutturamadan idare ediyorum.tahmin ediyorum.ucuza fakat sorunlu lastik satmayı iş edinmiş bir yer orası.benim böyle kötü bir tecrübem var orayla, ama yinede günahlarını almak istemiyorum.bahsettiğim yerden lastik alıpta sorun yaşamayanlar varsa onlarda tecrübelelerini paylaşsınlr.ayrıca lastik alarak herkese kesin tavsiyem michelin dir.hiç sorun yaşamadığım tek marka.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: acemi AMDci

    devamlı olarak abdulkadir özcan dan fiat veren arkadaşım .oradan hiç alışveriş yaptınmı? bilmiyorum ama .insanları yanlış yönlendirmeyelim.ben oradan iki sene önce 4 lastik aldım.4 üde bozuk çıktı.balans tutmadı.dört tane başka marka taktırdım.onlarda bozuk çıktı.lanet olsun dedim ve hala o bozuk lastiklerle balans ayarı tutturamadan idare ediyorum.tahmin ediyorum.ucuza fakat sorunlu lastik satmayı iş edinmiş bir yer orası.benim böyle kötü bir tecrübem var orayla, ama yinede günahlarını almak istemiyorum.bahsettiğim yerden lastik alıpta sorun yaşamayanlar varsa onlarda tecrübelelerini paylaşsınlr.ayrıca lastik alarak herkese kesin tavsiyem michelin dir.hiç sorun yaşamadığım tek marka.


    ben bu sene oradan 4 tane toyo aldım. hem fiyatından hemde lastiklerden çok memnunum bir dahaki lastiklerimi de ordan almayı düşünüyorum. ama bu işler biraz da şans sanırım. asıl önemlisi lastikler sorunlu çıkınca sorun çıkarmadan değiştirdiler mi?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.