Şimdi Ara

Micro genius atariyi HDMI monitor bağlama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Micro genius atariyi HDMI monitor bağlama problemi
    Elimde resimde gördüğünüz atariden bulunmakta ve ben bunu AOC monitore bağlamak istiyorum. Bunun içinse resimde ki dönüştürücü cihazdan aldım. Ancak tüm bağlantıları yapmama rağmen görüntü alamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
    Micro genius atariyi HDMI monitor bağlama problemi







  • en önemlisi elinizdeki cihaz hdmı to av yani hdmi sinyalini av ye çevirir siz tam tersini yapmak istiyorsunuz av2hdmi cihazı almalısınız alsanız bile upscale eder genişletse bile cihazın çözünürlüğü aşırı düşük olduğundan monitör olmaz olsa bile görüntü iyi olmaz. bu cihazın takılacağı en iyi çözüm 50 tl te bir tüplü tv almak.ya da scarttan led tv ye bağlamak...8 bit bir konsola 1080p genişletme yapsanız bile görüntü farklılaşmaz boşa zahmet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 4 Nisan 2020; 21:16:44 >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim, biraz geç yanıt verdim kusura bakmayın. Zaten biraz uğraştan sonra ben de gereksiz bir çaba olduğunu anlayıp, hdmi çıkışı olan bir atari alamaya karar verdim. yorumunuz için tekrar teşekkür ederim.
  • sagol...bence bir wii ya da xbox 360 alın nasıl olsa fiyatları yakın.bu paraları 8 bit bir klon a ödemek pek akıllıca degil emulator yuklenen konsollar her zaman iyidir altın semer de vursanız hdmi den de taksanız 8 bit 8 bittir...yani hurda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.