Şimdi Ara

Microsoft'a tepki yağıyor: Xbox oyuncuları konsollarını satmaya başladı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
11.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xbox 360 zirveydi sonra her manada hallettiler içine ettiler. zamanında bill gates ne biçim uğraşıp yatırım yapmıştı psye rakip olabilmek adına. bu avanaklar özel oyunlarınıda ps ye veriyor ee kim neden alsın senin kıytırık konsolunu? pcyede çıkarıyorsun zaten.. bence artık konsol işini tamamen bırakmalılar nintendo ve playstationa.

  • Ne saçma şey şu exclusive muhabbeti ya. Herkes her oyunu oynasın işte güzel güzel. 1-2 sene sonra çıksa ne olur çıkmasa ne olur?

  • Salyalı PS fanboyları doluştuğuna göre MS doğru yolda ilerliyor :D

  • Vallaha ucuza gelecekse ben alırdım para durumum da musait olsa

    Bir oyunun hangi platformlara çıktığı neden benim umrumda olsun ki banane benim oynadigim oyunlar belli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt dışında yaşıyor olsak alırdım ps5 ama türkiyeden çekilmiş olması yerine gelen ithalatcı firmanın 32 33 binden piyasaya sokması sebebiyle ps5 yerine tr garantili xbox x siparişi verdim 23 e



    dar oyun seçeneği , garantisini bizzat sony tarafından verilmemesi ve pahalı olması büyük bir etken bizim ülkede varsın aynı oyunlar oradada olsun . ps5 alınmaz bu şartta ama eskiden almış kullanan için iyi bişiy ben 1 gün önce aldım

  • Ülkede bu karara bile tepki gösteremiyoruz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şaka mı bu

  • Starfield çıktığında gidip konsolunu satmayan adamın bu haberler üzerine tepki göstermesini şahsen hiç ciddiye alamıyorum.

  • anilk91 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki oyunları ve gamepass tarzı abonelik sistemleri için tercih ediliyor konsollar. Dar düşünen sizsiniz. Cihazların kalitesi hemen hemen aynı. Teknik destekleri benzer. Fiyat politikaları da aynı. Oyun sektöründen çok uzaksınız anlaşılan. Oyun konsolu ne için tercih edilecek? Oyun için tabii ki.

    Hem xboxım hem PlayStationım var. PlayStationa gamepass gelecekse xbox almanın ne mantığı var? Kim PlayStation varken xbox alır? Enayilik olur xbox almak. Xbox konsolları ölmüş olur. Sonraki nesil diye bir şey olmaz xbox için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Oyun sektöründen mi uzağım 😂😂😂😂 dostum nickimi steamde aratıp profilime bir göz at istersen 😉

    Ayrıca savunduğunuz şey saçma çünkü ps oyunları pcye çıkmaya başladı diye kimse psden vazgeçmedi veya ps oyunları sadece ps'e çıkıyor diye kimse pcden vazgeçmedi.

    Ps3 zamanında herşey aynıydı madem neden slim versiyonu çıktığında saçma sapan arızalardan dolayı millet ps satıp xbox aldı bir düşünün derim.

    Tabiki de ürünler arasında farklar mevcut. 2 tane firmaya özel oyun var diye siz o konsolu tercih ediyorsunuz diye herkes sizinle aynı fikirde olacak diye bişey yok hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anilk91 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle oyunların psye çıkması ve pcye çıkması tamamen farklı olaylar. İnsanlar pcye geçmek istemeyebilir. Konsol rahatlığına alışmıştır vs. Bu normal.

    Xboxa çıkan her oyun psye de çıkacaksa, hatta gamepass bile psye çıkacaksa kim niye ps yerine xbox alsın? Birazcık mantık ya. Öyle bir durum da alan kişi de fanboy ve enayidir. Ki kimse almaz.

    Psde hem gamepassi kullanmak hem Ps özel oyunlarını oynamak varken kim alacak Xboxı?

    Xbox konsol olarak biter. Xboxın da amacı gelecek nesile konsol çıkarmamak muhtemelen. 2 gün önce de bir haberde Xboxın gelecek nesil için amd ile henüz anlaşmadığı yazıyordu.

    Xbox kullanıcılarının tepki göstermesi normal yani. Bu bencillik değil. Benim tüm kütüphanem xboxta olsa ve gelecek nesile konsol çıkmama tehlikesi varsa ben de tepki gösteririm.

    Ps3 zamanında da nasıl her şey aynıydı? İki konsolun da özel oyunları vardı. Ki xboxın oyunları kaliteliydi o zamanlar. Ps3te teknik sorun çıktı vs. Ps5 ve xbox aynı kalitede konsollar zaten. Ps5te teknik sorun yok. Kıyaslamanız bile saçma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 8 Şubat 2024; 11:3:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • QRX kullanıcısına yanıt
    Bu arada gamepass ps'e geleceği söylenmiyor mi, xbox özel oyunlarının ps'e geleceği söyleniyor.

    Sizin teorinize göre insanlar sadece xboxa özel 3-5 oyun için xboxu kullanıyor sadece ve onlarda sanki ps'e geçince xboxun hiçbir cazibesi kalmayacakmış gibi xboxlardan vazgeçecek gibi düşünüyorsunuz. Ama forumlarda bir araştırma yapın xboxun tercih sebebinin sadece kütüphanesinin olmadığını göreceksiniz.

    Ya aslında bu tartışma amd & intel, samsung & apple gibi dipsiz kuyu 😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şunu merak ediyorum bu xbox da olup da psde olmayan ve mutlaka oynanmalı diyebileceğiniz oyunlar hangileridir?

  • Hem haberde kesinleşen bir şey yok, hem de olmuş gibi manipüle edilip tık uğruna dayatılıyor, sonucunda da video oyunlarıyla kafayı sığ suda tutan organizmaların sellerle sularla gelen yorumları bulunuyor. Siz oyun moyun oynamayın gerçekten. Bunlar da editörlük yapmasın.

  • anilk91 kullanıcısına yanıt

    Saçmalamayın ya. adam God of war oynayacak elindede bilgisayarı veya xbox u var. pc ye geleceğini bilse gider ps4/5 alırmı. forza için veya gamepass için flight simulator için hatta activision için gamepass almış adam oyunların PS4/5 e geleceğini bilse konsolu alırmı. Bende pc var. pc ye geleck oyunu gidip konsolda oynamak için konsol almam almışsam da kızarım tabiki. başkasının da oynuyor olması değil sorun herkes oynasın ama zaten elimde bir platform varken ikincisini aldırmalarına kızarım.


    alma oynama çok lazım diyorsan da haklısın. ben bilgisayardan başka bir platformda oynayamıyorum rahat gelmiyor. oynamayacaksamda oynamam ama bunun için konsol alan insanıda enayi yerine koymamalılar. belki bir sene bekleyecek elindeki konsolda oynaycak.

  • Bu fanboy mallığını yıllardır anlamış değilim. Oyunların çapraz platforma gelmesi kullanıcının işine yarar. Bir markanın tekelleşmesi herzaman kullanıcının zararınadır. Gerçekten insanoğlu son yıllarda embesilliği önde götürmeye başladı. Zamanında kurşunlu benzini çok içmişler belliki.

  • Sony den tv bile alınmaz bırak konsolu.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.