Şimdi Ara

Microsoft, ChatGPT’yi pazarlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft, ChatGPT’yi pazarlayacak
    ChatGPT yapay zekâ sohbet robotunun bir anda patlama yapması elbette OpenAI girişiminin en büyük yatırımcısı Microsoft’u mutlu etti. Herkesten daha hızlı bir şekilde ChatGPT altyapısını Bing ve Edge gibi ürünlerine entegre eden Microsoft şimdi de para kazanmaya başlayacak.



    İhtiyaca göre ChatGPT



    Microsoft yaptığı açıklamada ChatGPT robotunun işletmelere yönelik olarak farklı ihtiyaçlara göre optimize edilmiş ve güvenliği ön plana çıkarılmış özel bir versiyonunu satışa sunacağını belirtti. Bu özel versiyon izole sunucularda tutulacak ve burada eğitilecek. Böylece herhangi bir veri sızıntısı olmayacak.



    Ayrıca Bkz.ChatGPT’nin akıllara zarar maliyeti!



    Microsoft zaten yıllardır OpenAI teknolojilerini izole sunucularda veri sızdırmayacak şekilde eğitmekteydi. Bu çalışmanın meyveleri de ortaya çıkmış oldu. Özel ChatGPT versiyonu normal versiyonun 10 katı daha pahalı bir fiyata pazarlanacak.



    Bu durumda OpenAI herkese açık ChatGPT versiyonunu satarken Microsoft da gizliliğe önem veren kurumlara özel ChatGPT versiyonunu sunacak. Yani her iki durumda ChatGPT gelir getirmeye devam edecek. Geçtiğimiz günlerde Samsung çalışanlarının ChatGPT robotuna firmaya ait bazı verileri sunarak cevaplar almaya çalışması ticari sırların gizliliği problemini ortaya çıkarmıştı. Microsoft tam da bu noktada kurumlara önemli bir alternatif sunmuş oluyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/05/03/microsoft-private-chatgpt-to-businesses-pricey-but-secure-alternative/







  • Şu an daha çok ChatGPT, Bing ve Edge'i pazarlıyor gibi.

  • Microsoft'u bilmem ama Chat GPT efsane bir şey. Acayip bir şekilde çok fazla işime yarıyor. Doğru şekilde kullanıldığında inanılmaz faydalı bir şey ben çok beğendim bu olayı. Adamlar yapmış arkadaş bazı sitelerin güncel verilerine de ulaşmasına izin verilirse rakibi bile olmaz gibi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 4 Mayıs 2023; 11:30:44 >
  • ben bu olayı anlamadım. bu chatgpt dediğimiz şey bir çekirdek gibi bişey isteyen istediği gibi alıp kullanıyor mu android gibi?

  • romedon kullanıcısına yanıt

    Evet açık kaynak bir sistem olması lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.