Şimdi Ara

Microsoft Wireless Desktop 3000 Alıcı Sorunu Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba.geçen sene almıştım cihazı usb alıcısı kırıldı nerdeyse flas kadar büyük olması yüzünden bende internetten başka bir wireless desktop 3000 setine ait bir usb alıcı aldım pc me taktım açıldı win7 yazılım yükledi setin kendi cd siyle klavye mouse driverlerinide yükledim aygıtlara bakınca denetim masasından klavye ve faremi görüyor ama ikiside sağlam piller 0 sony olmasına rağmen birtürlü çalışmıyor kafayı yiycem lütfen yardım.Lazım olursa mouse ayarlarında synpatic gibi bişeyler yazıyo laptopun kendi dokunmatik faresi görünüyor.Birşey kırılan orjinal usb nin altında numaralar var hpsi tutuyor sadece PID numarası var o tutmuyor aldığım usb ile ve mousein altındada kırılan alıcıdaki PID numarası yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter4597 -- 30 Kasım 2012; 17:47:50 >







  • yokmu bilen ?
  • Merhaba kardesim belki sordugun ile bir alakası yok ama benimde microsoft wireless desktop 3000 klavye seti var ve usb alıcı kırıldı netten bir sürü siteye baktım ama alıcı bulamadım sen alıcıyı nerden aldın yardımcı olma sansın varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unibjkk1903

    Merhaba kardesim belki sordugun ile bir alakası yok ama benimde microsoft wireless desktop 3000 klavye seti var ve usb alıcı kırıldı netten bir sürü siteye baktım ama alıcı bulamadım sen alıcıyı nerden aldın yardımcı olma sansın varmı?

    Bende de aynı setten var. 3 sene öne kırıldı. 3 senedir bir köşede yatıyor koca set.
  • merhabalar. 5 sene önce açılmış konuya cevap vermek ne kadar doğru bilmiyorum fakat geçen yıl cevap geldiğini görünce birşeyler yazma gereği duydum hatırladığım kadarıyla 2.el bir usb alıcı almıştım sanırım ama aynı araba kumandalarında olduğu gibi vericiyle alıcının kodları tutmadığı zaman çalışmıyor servis vs. gibi bir durumuda yok yanılmıyorsam bu cihazların bu günün parasıyla yaklaşık 200tl gibi bir fiyatı vardı o zamanlar...
  • Arkadaslar arizali veya saglam bu setin alici usb sinden lazim bana . Elinde olan varsa ulaşsın lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.