Şimdi Ara

microsoft wireless desktop menzil problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 4 ay once microsoft wireless desktop almıstım evin heryerınden problemsız calısıyordu tabi bu sırada notebooka baglayıp kullanıyordum sonradan benım dıyer eskı masa ustu bılgısayrda kullanmaya baslayınca ne hıkmetse recevierdan 20 cm uzaklaştırsam bıle hem klavye hem mouse problem yaratıyor pillerini deiştirdim gittim en yuksek amperlisinden ni-mh pil aldım aynı sorun devam ediyor bu arada mouse ucunu usb den klavyeyı normal ps/2 den bağlayıpta kullanıyorum, bir arkadasımla konustum oda 2 gun oncesı almıs aynı menzıl problemını oda masa ustu makınasında yasıyormus, bole bı problemle karşılaşan arkadaşlar varsa lutfen yardımcı olsun yoksa klavyeyı alıp teknosadakı kadının kafasına atacam



  • Ben de kullanıyorum ve bir sorun yok, herhangi manyetik birşey var mı çevrede, speaker filan? Bunlar etkileyebilir
  • pc speaker ı falan yok en başta monıtorun yanında oldugu ıcın bole bı problem oluyor dıye dusunmustum recieverı elektronık cıhazlardan baya uzak yere koyuyorum gene aynı problem bu arada sendekı kaç aylık? ve ne marka pil kullanıyorsun?
  • Bende böyle bir sorun yaşamadım. 2300 Mh Kodak pil kullanıyorum. Ama normal pil ile de bir problem yoktu tam bir yıldır klavye mause sorunsuz çalışıyor.
  • Wireless desktop alıcı ile klavye ve mouse ayarlarını yaparken (üzerinde bulunan tuşa basmaktan bahsediyorum) , hangi uzaklıktan yaparsanız o uzaklık geçerli oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.