Şimdi Ara

MICROSOFT WIRELESS LASER DESKTOP 7000 HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MICROSOFT WIRELESS LASER DESKTOP 7000; Tasarımı ve malzemesi iyi görünen, fakat yakından bakıldığında ve bir iki ay kullanımdan hemen sonra yıpranmaya başlayan bu ürün, insana eskiden sık sık söylediğimiz çin malı deyimini hakkıyla hatırlatmakta.

    Çinliler bu ürünle, hakkaten şanlarına yakışan işi yapmışlar..


    Üründe Yaşanabilecek ve Yaşadığım Problemler;

    1)- 1 ay kullanmadan mouse'un nikel görünümü veren kaplamasının kabarmaya başlaması.

    2)- Klavyenin nikel görünümlü kaplaması ve tuş takımının etrafındaki siyah parlak yüzeyin çok hassas olması.

    3)- Mouse'un tekerleğinin lastik kaplamasının çok dayanıksız olması. (gerçi bu parçayı koparıp atınca tekerlek çok rahat ve hassas çalışmakta :) )

    4)- Mouse'un şarj için konduğu kitinde çok kalitesiz ve belli bir süre sonra şarj yapamıyacak hale gelmesi.

    5)- Klavyenin altındaki yapışkanlı lastik ayak parçalarının çok kolay dağılması ve bozulması.

    6)- Tuş takımının altındaki tuşların yay varmış gibi inip kalkmasını sağlayan silikon ara plakanın çok kalitesiz olması ve yay görevini yerine getirememesi.

    Bunlar benim beş altı ay içinde kullanırken yaşadığım problemler. Ev kullanıcısı olarak bu ürünün bu kadar çabuk dağılmaya başlaması beni şaşırttı. Şimdi artık kaliteli görünen, hayli pahalı ve çok özellikli olan bu tip wireless laser setlere pek sıcak bakamıyacam heralde.

    Bu ürün değerlendirmesini, bu ürünü almayı düşünenlere uyarı maksadıyla yapmaktayım yoksa üretici firmayı kötülemek gibi bir niyetim yoktur. Aslında Microsoft'un daha önce aldığım hiçbir ürününde problem yaşamadım ama bu üründe fiyat ve kalite ters orantılı gibi geldi bana belirtmek isterim.

    Ürünü kullanmakta olan ve hakkında olumlu, olumsuz yorum yapmak isteyenler, cevap yazarsanız herkeze faydalı olabilir diye düşünüyorum.







  • 1 aydır kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım..Dizayn olarak çok başarılı buluyorum klavye'yi..Klavye'nin tuşlarıda sessiz ve yumuşak bir çok kullanıcı için ideal.Bana göre tek eksiği mouse'unun çok hafif olması ha birde caps lock,numlock gibi tuşları gösteren ışıklar yok klavyede.
  • Klavyenin krom kaplaması çok çabuk dağılıyor ve alıcıyı kasanın arkasına taktığımda (yaklaşık mesafe yarım metre) mouse takılıyor. Mecburen kasanın önüne takıyorum (mesafe 30 cm) o zaman kullanabiliyorum. Yukarda arkadaşın yazdığı gibi klavyenin altındaki lastik dağıldı ve koptu. Bu kadar para vermeme rağmen hiç memnun değilim. Şimdiki aklım olsa kablolu güzel bir set alırım.
  • Pegaustoni yaklaşık 5-6 ay oluyor ben kullanmaya başlıyalı klavyeyi..Henüz dediğiniz hiçbir sorun ile karşılaşmadım..Normalde logitech fan'ı bir adamım,bu klavye'nin görünümü hoşuma gidiyor diye aldım ama hakkını veriyor bence.
  • değerli arkadaslar. benim kullandıgım klavye mause setine bunun aynısını. Alıcısı kayboldu. Microsoft laser desktop 7000 - ürünü sevdim. daha cok yeni. kullanamadım bile. eger elinde oolan ve bana alıcısını veya tamamını satmak isteyen varsa cok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.