Şimdi Ara

Microsoft yanlışlıkla Windows 12 arayüzünü gösterdi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
3
Favori
9.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sozuak S kullanıcısına yanıt

    Linux de Unix tabanlidir gelistirilmis hali elbette.


    Microsoft acik kaynak kodlu Linux u ciddi ciddi kendisine Kernel seviyesinde entegre etmeye yillardir adamistir. Zaten Linux veya Android uygulamalari Windows 11 de kullanima baslandi baya da yol katedildi . Windows 12 de herhalde Linux/ Android varsayilan nimetlerine sahit olacagiz.

  • Kendi zamanlarına göre kıyaslandığında W10 ve XP zirveydi

  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Sorun da böyle zaten. Saf değil hibrit yapınca illaki birşeyler sorun çıkartır. Windows ta MacOS taki gibi yerine göre birbirine uyumsuz ama artıklarından temizlenmiş sürümler gibi geriye uyumluluk diye birşey kalmamış versiyonunu çıkartsa daha stabil çalışır.

  • Eminiz yanlışlıkla olmuştur

  • Microsoft yanlışlıkla Windows 12 arayüzünü gösterdi
  • Windowsu da iyice apple urunu yaptilar. once gorev cubugunu ortaya getirme sonra gorev cubugunu havada tutma diger tum apple urunlerindeki gibi hava durumu wifi fln ustte olmasini anladim da İPHONE 14DEKİ DYNAMİC İSLANDİ NİYE CALDİLAR

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    Windows baştan da yazılsa değişen bir şey olmaz. Farklı markaların farklı donanımlarını tek çatı altında birleştirip bir de bunları ahenk içinde çalıştıracak işletim sistemi yapmak imkansız. İlla ki bir yerden patlak veriyor. Levent Pekcan'ın dediği gibi "PC'lerin çalışması bile mucize bilhassa toplama PC'lerin."


    Bunun iki çözümü var. Ya Apple gibi yazılımından donanım bileşenlerine kadar her şey tek elden çıkacak ya da Microsoft, Intel, AMD, Nvdia oturup diyecek ki biz Apple gibi tek bir devre kartı üzerinde PC sunacağız. Anakart gibi devasa değil, Macbooklarda ki gibi minicik bir devreden oluşacak ve RAM, Hardisk, GPU, CPU her şey bu devrenin üzerinde bizim ürettiğimiz ürünler olacak. Notebook'un içinde kalan her yet batarya ile doldurulabilecek ve fansız bir tasarım olacak. En önemlisi bizim devre kartındaki PC mize özel bir Windows sürümü olacak. Sadece bu donanım bileşenlerini ahenkle çalıştıracak bir windows olacak. Toplama PC veya farklı marka Notebook kullanıcıları için klasik Windows sürümü olmaya devam edecek.


    Bunun çözümü budur. Microsoft, Intel, AMD, Nvdia güçlerini birleştirip her şeyin gömülü olduğu ve özel bir windows sürümü ile çalışan minicik devre kartı şeklinde PC ler üretmeleri. Bu PC devre kartlarını isteyen her firma alıp kendi notebook kasası, kendi ekranı ve klavyesi ile birleştirip üzerinde hiç oynama yapmadan piyasaya sürebilmelidir. Yani, MSI'ın Asus'un işi farklı donanımları toplayıp PC oluşturmak değil, her şeyi ile oluşmuş bir devre kartına kasa, ekran, klavye toplamak olmalıdır.


    Bunun başka hiç bir çözümü yoktur. Dünyada ki her donanımı çalıştırmak için uğraşan klasik Windows, hiç bir zaman istediğimiz MacOS stabilitesi ve verimliliğinde olamayacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla 5 yıldır aynı windows 10 yüklü elli tane güncelleme aldı, kaç program yükledim sildim. Toplama pc şeklinde xeon-2011 anakart kingston hyperx bilmem ne ram, gtx760 grafik kartı. 2-3 kere sorun yaşadım onda da reset sonrası normal çalıştı. Stabil olmaz diye birşey yok.

  • Bence yanlışlıkla olmadı microsofttan herşey beklenir

  • Windows un ms dos sisteminden 1.2 ye ve şuan bir çok cihazı tanıması uyum sağlaması olağan üstü. Adamlar her şeyi yapıyor. Tüm cigazlara tek tuşla erişim war. Sadece google takvim ile olan işbirliklerini sonlandırması ortak takvim aracını kaldırmasını beğenmedim. Bunun dışında windows çok derin bir uzay hakeza ofis programlarıda öyle.. Düşündüklerini yapıyorlar. Seviliyor sun windows ..

  • Bence Windows 12 değil windows 11 e gelecek yeni bir güncelleme diye düşünüyorum hemen çıkartmazlar

  • Ne kadar iyi. Bu tür Windows haberlerinde hep aynı başlık "yanlışlıkla paylaştı"

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.