Şimdi Ara

Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, aranızda beni tanıyanlar vardır belki. Bugün ilk rehberimi yapicam hayirlisiyla. Yazım yanlısı ya da sunu şöyle yapsan daha iyi olurdu dediginiz bi yer olursa yoruma atin lutfen.
     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)


    Hikayesi:

    Ligden kısa bir süre önceki zamanda,günahkar Noxus şehir bölgesi sınırlarında Noxian Yüksek Komutanı tarafından kabul edilmeyen şeytani bir hata işlendi. Yüksek Komutan kendini hükümdar eden, Prens Rachallion'ın darbe girişimini henüz bastırmıştı ve yeni hükümetin yapım aşamasında muhalefete göz açtırmıyordu(aşırı baskıcı bir tutum varmış diktatörlük gibi bir şey kurmuş adam).Bu politik ve sosyal olarak dışlanmış kimseler Gray Order(gri düzen) diye bilinir,komşuları tarafından aranmayı bırakacak karanlık bir güç aradı.Bu dışlanmış toplumun lideri evli bir çiftti Gregori Hastur Gri Büyücü ve eşi Amoline Gölge Cadısı.Büyücülerin ve aydınların Noxustan göçüne birlikte öncülük ettiler,acımasız Vudu topraklarına ulaşıp takipçileriyle Büyük Bariyerin ötesinde yeni düzen kurdular.Zorlu hayatta kalma mücadelesinde Gray Order colonisini idare etmeyi iyi başarsada pek çok kayıpta oldu. Göçten yıllar sonra Gregori ve Amoli çocuk sahibi oldu: Annie.Erken zamanlarda Annie'nin ailesi kızlarıyla ilgili özel bir şeyler olduğunu biliyordu.2 yaşındayken Annie bir gölge ayısına mucizevi şekilde hayran olmuştu - koloni dışındaki ormanda vahşice ikamet ederken - Annie onu hayvanına dönüştürdü. Bugüne kadar Tibbers diye çağırdığı ayısını yanında tuttu,bir çocuğun doldurulmuş oyuncağı olarak büyüledi ve yanında taşıdı.Annie'nin soyu ve doğduğu yerin birleşimi bu küçük kıza muazzam bir büyü gücü verdi.O aynı kız ; şimdi Efsaneler Liginin en çok aranılan şampiyonlarından ,şehir tarafından sürgün edilmiş ailesinden kaçan. ''Annie belkide Adaletin Sahasında dövüşen en güçlü şampiyon.Bir yetişkin olacağı zaman onun yeteneklerinin kapasitesini düşünerek ürperiyorum.'' Yüksek Kurul Üyesi Kiersta Mandrake

    Yetenekler:

    Pasif  Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)
    Kundakçı: Annienin 4 büyü yaptıktan sonraki yeteneği sersemletir. E yeteneği de stunı doldurur ama dogal olarak stunlayamaz. :)
    Yorum: Annieyi annie yapan, karsidakinin hamle yapamadan ölmesine yarayan ve tflerin kaderini değiştirebilen çok güçlü bir pasif.

    Q

     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)
    Cooldown: 4 sn.
    Mana Cost: 60/65/70/75/80


    Yok et:Annie, içi Mana dolu bir ateş topu yollar; top hedefi yok ederse, Mana bedelini geri kazanır.
    80/115/150/185/220 (+80% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir. Parçala hedefin ölümüne neden olursa, mana bedeli ile bekleme süresinin yarısı iade edilir.

    Yorum: Oyun boyu farm yeteneğimiz. Annieyi farmer yapan yetenek denilebilir. Ayrıca durtmek için de çok kotu değil hasarı baya iyi zaten ratio yukarda. Stunı bir hedefe garanti atmanın tek yolu q bu arada.

    W

     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)
    Cooldown: 8 sn.
    Mana Cost: 70/80/90/100/110

    Ateşle: Annie'nin püskürttüğü kavurucu ateş, koni şeklindeki bir alanda bulunan bütün hedeflere hasar verir.
    Fırlattığı ateş koni şeklinde bir alandaki tüm rakiplere 70/115/160/205/250 (+85% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir.

    Yorum: ulti yok ve tf de alan etkili stun atmak istiyorsak w yardimimiza yetişiyor. Ayrıca az da olsa wave clear özelliği veriyor ve oyun sonu q dan daha fazla hasarı var.

    E

     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)
    Cooldown: 10 sn.
    Mana Cost: 20


    Alev Kalkanı: Annie'nin Zırh ve Büyü Direnci değerlerini arttırır ve Annie'ye normal saldırıyla vuran rakiplere hasar verir.
    5 saniyeliğine Zırh ve Büyü Direnci değerlerini 20/30/40/50/60 arttırır. Annie'ye normal saldırılarla saldıran rakiplere 20/30/40/50/60 (+20% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir.

    Yorum: Genellikle herkesin gereksiz gördüğü bir yetenek ama zamanında kullanımı önemli olabiliyor. Ornegin son seviyelerde ustunuze jaycenin e q kombosu geliyor refleksif olarak basarsanız hasardan baya bir korunursunuz. 60 zırh az değil zhonya 50 veriyor öyle düşünün. Ayrıca mana nerdeyse istemiyor o yuzden stun doldurmak için bire bir.

    R


     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)
    Cooldown: 120/100/80
    Mana Cost:100


    Çağır Tibbers: Annie ayısı Tibbers'a ete bürünmesini buyurur ve bölgedeki birimlere hasar verir. Tibbers yakınında duran birimlere saldırırken, onları yakabilir.
    Tibbers bir alev patlamasıyla ortaya çıkarak hedef bölgedeki rakiplere 175/300/425 (+80% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir.Rakipleri 45 saniye boyunca kovalayarak yakındaki rakiplere her saniye 35 (+20% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir.Tibbers alt tuşuna basılıyken sağ fare tuşunu kullanarak veya bu yeteneği yeniden etkinleştirerek yönetilebilir.

    Yorum: Gelelim ultimizeee. Burstlememizi sağlayan yetenek. Tflerde w ile birlikte alana hayvani bir hasar vermemizi sağlayan yetenek. Tf lerde ADC ve yanındakilere tutturmaya çalışın.


    Kabiliyetler

    21-0-9 gibi bir kabiliyet is görür.

    http://hizliresim.com/J7Y96Q

    Benim kendi kullandığım sayfa su. Dizerken dikkat etmeniz gereken şeyler sadece 21 puan saldırıya ve kalan 9 puanın 3 tanesini summoner spellerin CD azaltan kabiliyete vermek. Diğer 6 puan stratejiye gore değişir. Ben peksimeti de faydalı buluyorum ama annie gibi oyun başı çok güçlü olmayan bir karakter için iyi bir sustain veriyor.

    Rünler


     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

    Şu sekil klasik bir APC runu annie için uyar. Sarilarin bir kısmı health yapılabilir tabii. Ya da büyükler için move speed runleri de annie için gayet iyi secimler. Ben bunun aynısının ×6 health ×3 armor olanindan kullanıyorum. Zed yasuo gibi ad midleri rahatlıkla ezebildiginden boyle kullanıyorum.

    Eşyalar

    Doran ya da crystal flask ile basliyoruz. İlk olarak dfg rushlıyoruz. Bu önemli çünkü annie zaten burst karakteri bir de dfg alınca dfg r q w gibi bir şey ile herhangi bir APC yi garanti alabilirsiniz mid gamede. İkinci olarak duruma gore zhonya void staff çıkılabilir. Tabi bunları çıkarken araya mp botunu sıkıştırmayı unutmayın (duruma gore gezgin çizmesi de olabilir.) Eğer karşıda can a abanmis tanklar varsa bir an önce liandry bitirmeye bakın. Eğer karşıda agir mr varsa void tabiki de şart. Rabadon soylemiyorum artık. rylai ise cana ihtiyaç olduğunda kasilabilir. Kısaca ornek buildler vereyim
    Dfg-Mp bot-Zhonya-Rabadon-Liandry-Void
    Dfg-Mp bot-Liandry-Zhonya-Rylai-Rabadon
    Gibi.

    Oynanış Taktikleri

     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

    Annie oyun basi çok iyi değil biliyorsunuz. O yüzden karşınızda çok fazla durtebilen bir karakter varsa (syndra orianna vs.) crystal flask faydalı olabilir. Her neyse early de amaç farm. Q zaten farmi baya kolaylaştırıyor ve 3.5 sn gibi bir CD si var oyun başında. Tabi karşıda yakinci varsa durtmeyi de unutmayın. Eğer adamı ezebiliyorsaniz oyun başı %40 canlı adama flash q w ign yapmaktan cidden cekinmeyin. Summ speller gidiyor evet ama early de annie için kill inanılmaz önemli bir şey. Mid gamede dfg çıkmış oluruz zaten. Yapmamız gereken ya karşıdaki mide dfg r q w gibi bir komboyla tek atmak ya da midde agresiflesmeyi bırakıp roam a başlamak. Ha mide oynarsak tabi ki de roam yapicaz ama ultili dfg li gank takiminiz için kill gibi birşey bence. Bir de sicra varsa bitişik giden ADC supp ikilisi garanti ölür gibi birsey yani. Tibbers objektifler için de kullanılabilir ejderi baronu kuleyi iyi tankliyor. Late gamede kasmis bir annie için isler çocuk oyuncağı. ADC dahil 3 kişiye stun tuttursaniz tf sizde resmen. E yetenegi ni de es geçmeyin bu arada gayet iyi bir savunma veriyor. Ayrıca yasuo q nasus q gankplank q gibi yetenekler on hit effect e sahip olduğundan e yeteneğimiz bu yeteneklerin bir nevi ct ı.
    Eşyalar resimli olarak guncellenecek. Oynanış taktikleri ve ayrıntılı bir match up eklenecek. Takipte kalın lutfen. İyi kotu yorumlarinizi bekliyorum.
    Karşılaşmalar- Match Up lar



     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

    Ahri: Orta

    Ct sitelerinde annie nin ahriyi alabileceği yazar genelde. Ama bence oyuncu seviyeleri eşit 2 oyuncuyu dusunursek ahri en azından lane de ezilmez annie ye. E yeteneğini yememeye bakin. Minyon arkasından ayrılmayın zaten ct yazmasının nedeni annie nin tüm yetenekleri minyon arkasından gecmesi. Onun için E yememek çok da zor değil. Ancak yerseniz 6 levelda tek komboyla alabilir sizi. Mid game de isler bizim lehimize dönecek tabii.

     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

    Akali: Orta

    Aslında akaliyi almak gerçekten kolay annie ile. Oyun basi devamlı durtun. Hatta oyun başı 1 can 1 mana potu 1 doran bile başlayabilirsiniz. Farm yaptirmayin zaten yanınıza pek yaklasamaz stun varken. Ancak madem boyle neden orta yazdin diyeceksiniz :) Çünkü akali oyundan kolay kolay dusmeyecegi gibi lanelerden cooook kolay kill çıkarabilen bir karakter. Ayrıca 6 dan sonra stun ı gereksiz kullanmak vs. tek bir hataniz olsa affetmeden tekleyecektir. İlk ya da ikinci item cehennem asası almak cidden işinize yarayabilir. Pink ward asla eksik etmeyin. Oyun sonu da supportunuzdan slot varsa devamlı Pink almasini rica edin.

     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

    Anivia: Kolay

    Aslinda karşıma nerdeyse hic gelmediği için çok kesin konusmayayim ama kolay olur gibi. Çok dayaniksiz ve roam yeteneği bizim kadar iyi değil. 6 seviyeden sonra q yememeye bakin canı %75 iken tek komboda alabilirsiniz. Bu match up hakkında eklemek istediginiz bir şey varsa yazın lütfen.

     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

    Azir: Biraz zor :(

    Aslında azir bilmiyorsa rahatlıkla alabilirsiniz. Ama belli bir yerden sonra teke tek kapismalarda alıyor olsanız bile hasarı baya bir yuksek. Azir mana regen aldıktan sonra da farma pek yaklaşamayabilirsiniz :( Roam ağırlıklı oynayin ya da tek yakalamaya çalışın. Tf lerde ADC ile birlikte stunlamaya özen gösterin. Bol SS vermeyi de unutmayın.

     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

    Brand: Zor

    Benim zorlandigim sampiyonlardan bir tanesi. W nun menzili 900 du yanlış hatirlamiyorsam ve bizim q muzun menzili 625. Burdan hesap edin menzil olarak nasil ezdigini. Yani farm yaptirmiyor kolay kolay ayrıca burst konusunda da en az annie kadar iyi. Uzaktan wq yapsa bizim için ölum gibi bir şey. Tüm bunlara rağmen oyun sonu dfg rqw ile çok rahat alabiliriz tabii ama sorun oyun başında zaten. Roam yaparak oynamaya çalışın durum müsait ise gittiginiz lane deki killeri alin. SS li oynayin roam konusunda da fena değildir. Oyun sonu bir banshee alınabilir çok kasmis ise.

     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

    Cassiopeia: Orta

    Reworkten beri hic karşıma gelmedi ama çok ta zor olmaz diye düşünüyorum. İlk seviyelerde annie den bile güçsüz nerdeyse sadece durtmek açısından iyi o da çok sıkıntı olmaz. Ultisi gelince bi nebze zorlar belki ama squishy bir karakter olduğu için tek komboda alabiliriz. Yanlız tf lerde stunlamaniz lazim kesinlikle. Hatta gerekirse stun ı w ile cassi ye tutturun dfg rq felan da ADC ye yapın cunku az biraz kasmis bir cassi latede 3v1 bile girebilir bence gerçekten güçlü yani.

     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

    Diana: Biraz zor :(

    İlk 6 seviyede ezebiliyorsaniz ezin yoksa bottan vs. Bi şekilde kasmasi zor değil. Kalkanı ile en azindan 10 lvl civarlarına kadar tek de yemez. En azından yakincı da oyun başı kasma şansımız var yoksa parçalardı valla :) Neyse bolca gank isteyin SSli oynayin bottaki ADC yi kastirmaya çalışın bu sefer. Tf de direk ADC nizin üstüne uçmak isteyecek anında stunlayın tf de annie kadar islevsel bir karakter olamaz asla.

     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

    Ezreal: Kolay

    Oyun başı devamlı durtecek q ve w ile. Dert etmeyin siz de onu durtun q ve w ile. Zaten ADC den devşirme midlerin nerdeyse hepsi midde ezilir burst herolarina. Crystal Flask ile başlanabilir 6 da %80 canlı iken r q w ile alırsınız. Can felan satin aldı diyelim bi de tutustur birakirsiniz. ADC zaten dayanıksız yani. Boyle bir match up ta ilk item dfg den sasmayin.


     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

    Fiddlesticks: Orta

    Bu da dayanıksız abilerden. Stun olması ulti ve w suna karşı avantajlı olmamızı sağlıyor. Tek de yer yanı. Ama fiddle mid ilginç bir hero oluyor. Cc manyağı ve e ile devamlı durtse sonra q r felan üstünüze ucsa tek yeme ihtimaliniz var. Ayrıca stun yese de ultisi devam ediyor sonuçta tf lerde sıkıntı çıkarabilir yani. Ne olursa olsun düzgün oynanarak alınabilir tabii.


     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)


    Fizz: Zor

    Evet zor :( Oyun başı karşı jungle sizi kamplarsa yandiniz. E si bir slow veriyor bunun. Bir de q yeteneğimiz çok yavaş gittiği için stun varken q atınca e si ile direkt engelliyor. E yeteneğine 3. Seviyede verin. Kombomuzu da bozuyor çok gıcık bisi ya :) E sini kullanamayan bir Fizz çantada keklik oluyor tabii ama tedbiri elden bırakmayın. Komboya dfg ile başlamak baya sakıncalı çünkü dfg attığımız an daha stunlayamadan e si ile tüm kombomuzu pert edecek. O yüzden ilk önce 1 skill ile stunlayin sonra dfg atıp kombo yapın. 2. İtem cehennem asası zhonya rylai 3 unden birini alin.


     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

    Heimerdinger: Kolay

    6 ya kadar nefes aldırmaz büyük ihtimalle. Jungle dan yardim isteyin. 6 ya kadar biraz zorlayabilir yanlız dikkat edin. Düzgün bir roam ile öne geçebilirsiniz. Zaten dayanıksız 6 dan sonra dayanamaz. Tf lerde de düşüyor zaten.


     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)


    Jayce: Orta

    Harras yeteneği fazla. Farma odaklanin. 6 dan sonra agresiflesin yanlız fazla dürtü yemeyin. Dfg yi tamamlarken kesinlikle araya seeker's armguard sıkıştırın. Yoksa tek atamadan tek yiyebilirsiniz. [evillol.gif] Biraz canı azsa ulti kullanmaktan cekinmeyin. Roam ı da bol bol yapın jayce mid sağda solda fazla gezemez cc yok çünkü nerdeyse. Zhonya erken tamamlayin latede durtebilmesi dışında düşüyor zaten. Onu da sicraya acimadan tf başlatarak engelleyebilirsiniz zaten.

     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

    Karthus: Orta

    Oyun başı fazlaca durtebilir. 6 dan sonra ultiyle beleş kill çıkartabilir bol bol. Onun dışında fazla birşey yok yanlız roam a ağırlık verin bana kalırsa. Bi kasarsaniz size zerre elleyemez çünkü. Tf lerde ortaya girip w acar genellikle vurun stun ı acimayin :)



     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)


    Kassadin: Zor

    6 ya kadar iyi bilen kassadin kolay kolay dürtü yemez. Jungle dan gank isteyin bolca. 6 dan sonra cidden işiniz zor. Q yeteneğini kullanmadan stunlayip skilleri boşaltmak lazim. Zaten hafif tanky çıkıyorlar. Ama biraz öne geçerseniz pek bir sıkıntı kalmaz. Tf de ADC niz kasmissa kassadin sen kesinlikle koruyun. Tek atar çıkar ama stunlarsaniz mal gibi kalır tabi :) Kesinlikle SS li oynayin gerekirse gittiği yeri takip edin sizde gidin.

     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

    Katarina: Kolay

    Anlatacak fazla birşey yok az harraslayin 6 da tek atin. U attığında direk stun yapistirin. Tek zorluğu kolay kasabilmesi. Bol SS li oynayin botu uyarin özellikle. Tf de kesinlikle ADC ile birlikte stunlayin.

     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

    Kayle: Orta


    6 ya kadar ezme ihtimali var. Karşı jungle sizi kamplarsa feedleme zincirine girebilirsiniz. Ama 6 dan sonra isler kolay. Stunlayip daha üstün bitmeden alabilirsiniz ultisi direk cop olur. Roamlı oynayın tf de u attığı adam riven master gibi dayanıksız ama tek atan biseyse q ile stunlayin.

     Mid Annie Rehberi (Tamamlanıyor...)

    LeBlanc: Zor


    Oyun başı çok rahatlıkla ezebilecek bir karakter. E yeteneğini tutturmasi isten bile değil zaten 0 mobility olduğumuz için. E yi yiyince de noldugunu biliyorsunuz zaten. [evillol.gif] O yüzden tek atcam diye atar yapmayın farm yapın. 6 ya kadar kill vermesseniz iyi. 6 dan sonra bota gidin ilk is. Takıma kill çıkarmaya çalışın. Zaten botla Drake ile jung ile iç içe oldukça jungleınız da gelicektir illa mide. Jung gelince kill cikartin midde boyle böyle tf lere gelin iste. Tf lerde gorevinizi biliyorsunuz zaten stunlayın ADC nizi koruyun.

    Devamı gelecek. Saydim rahat 70-80 tane mid oynanabilecek karakter var ancak bunların yarısı %99.9 karşınıza gelmeyecek pickler oldugu için ve yarısı fantezi pickler olduğu için 40 kusur midin karşısında nasil oynanacağını yazacagim inşallah. Yavaş yavaş tamamlarim favorilere alıp bekleyin lütfen. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LePortaBim -- 26 Aralık 2014; 19:51:01 >







  • iyi rehber küçük kız diyip geçmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grkankot2

    roa
    bot malum zaten
    ölüm ateşi pençesi
    rabadon
    zonya
    guardian angel

    çok gerekliyse void

    bundan harici saçmalıktır isteyene maç ssleri atılır main:annie

    O kadar emin olma bence. Takip ettiğim bir yayıncı var frostfire_annie belki gormussundur. Na da Challenger master arası bir şey su anda. Daha mid annie ye roa aldığını görmedim. Çok nadiren hard ct yediğinde yada feedlerken felan alıyor oyundan düşmemek için. Ayrıca APC ye koruyucu melek biraz mantıksız değil mi yerine rylai liandry varken?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grkankot2

    quote:

    Orijinalden alıntı: LePortaBim


    quote:

    Orijinalden alıntı: grkankot2

    roa
    bot malum zaten
    ölüm ateşi pençesi
    rabadon
    zonya
    guardian angel

    çok gerekliyse void

    bundan harici saçmalıktır isteyene maç ssleri atılır main:annie

    O kadar emin olma bence. Takip ettiğim bir yayıncı var frostfire_annie belki gormussundur. Na da Challenger master arası bir şey su anda. Daha mid annie ye roa aldığını görmedim. Çok nadiren hard ct yediğinde yada feedlerken felan alıyor oyundan düşmemek için. Ayrıca APC ye koruyucu melek biraz mantıksız değil mi yerine rylai liandry varken?

    liandry neden onu açıklasana bi ?

    neden guardian angel : çünkü ölüm ateşinden gelen cooldown ile (rünlerdede olabilir) o sırada skillerin süreleri sıfırlanır zaten bi combo daha atarsın
    ayrıca annie oyunlarımda %60 70 taşıdığım için(başkası taşımıyorsa) takım benim elime bakıyor. o yüzden guardian angel

    Liandry çünkü tf nin ortasındaki ayı her saniye alan etkili buyu hasarı veriyor. Bu da demek ki liandry nin pasifi her saniye alana etki ediyor. Ayrıca her durumda liandry çıkılır demedim ben karşısı cana abandiysa dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: grkankot2

    e yeteneği de o 4 skil içinde sayılır notunu eklemelisin ayrıca

    Duzenledim teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liandry ne alaka?
  • Cok cop rehber annienin tek puf noktasi pasifi 3te stackleyip eq veya herhangi bir komboyla rakibe belli etmeden stunlayip burstlemektir ki onu buke yazmamissin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mestrant

    Cok cop rehber annienin tek puf noktasi pasifi 3te stackleyip eq veya herhangi bir komboyla rakibe belli etmeden stunlayip burstlemektir ki onu buke yazmamissin.

    Dostum sonunda oynanış taktikleri vs. guncellenecektir yazıyor.

    @Awesequ1ck yukarda acikladim eğer cana abanan varsa çıkılabilir. Sadece bir alternatif yani ama ben çıkmayı seviyorum duruma göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece gece eline saglık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    Gece gece eline saglık

    Saolasın iyi bir yorum görmek güzel. :)

    Takipte kalın rehber guncellenecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LePortaBim kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim açıklama için
    Şuana kadar 400'e yakın Annie ile oyun oynadım daha önce hiç görmemiştim onun için sordum
  • Ben tek atan build yapıyorum, ROA eğer ezilirsem yapıyorum.
    Sabit builde karşıyım, karşıda Zed falan varsa zorlanıyorsam direk Zhonya rush, ezebileceğim veya dengeli gideceğim bir rakip varsa DFG rush, feedleyecek gibi bir durumdaysam zorlanıyorsam ROA.
    Sonrasında en kısa sürede Rabadon bitmeli, Liandry veya Rylai çıkmıyorum Annie benim açımdan nuker bir apc o yüzden pure AP tek atma buildi yapıyorum ben seçim meselesi.

    İşler iyi giderken build:
    DFG
    MPen Bot
    Rabadon
    Void
    Zhonya
    Abbysal veya GA veya Banshee(özellikle karşıda da nuker bir APC varsa kim tutturursa tek atıyorsa Veigar vs Annie gibi alınmalı)

    İşler kötü giderken build:
    ROA
    MPen Bot
    Zhonya
    Void
    Rabadon(oyun bu noktaya gelmişse zaten işler o kadar da kötü gitmiyordur)
    DFG

    Xerath, Kennen, Velkoz, Yasuo, Syndra vb ms gerektiren(skillshot veya gap closer mekaniği olan) şampiyonlara karşı oynuyorsanız %4.5 MS rün ile girin derim. 21 0 9 da yapmıyorum 21 9 0 daha çok ayakta tutuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 18 Aralık 2014; 0:46:56 >




  • eline saglık son zamanlarda mid annie cok duydum kısmetse hafta sonu bende deniyicem ^^

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mid annie son iki oyunumda bir rakibe bir de bizim takıma geldi. Rakipte ki taşırken bizimki taşıyamadı. Bu da böyle bir anımdır

    Not : Küçük kız diye geçmeyin ADC'ye tek attığını görüyorum ne zaman picklense böyle bir burst yok.
  • Oynanış taktikleri eklendi. Match up lar eklenecek ve eşyalar resimli olarak guncellenecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık detaylanmış şekilde gelmesini bekliyorum. Liandry seçimini bu kadar gereksiz görmeyin ilk item olarak bile çıkılınca büyü nüfuzu etkili olabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roulles

    Eline sağlık detaylanmış şekilde gelmesini bekliyorum. Liandry seçimini bu kadar gereksiz görmeyin ilk item olarak bile çıkılınca büyü nüfuzu etkili olabiliyor.

    Karşılaşmaları da ekleyecegim. Güçlü olduklari zayıf olduklari zor mu kolay mi neden kolay neden çok zor vs. başka ekleyebilecegim birşey varsa önerilere açığım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seni tanımıyorum ama not yazmışım bebe diye

    yazıları ortalarsan daha güzel olur. rehber idare eder güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K i R i K a Z e

    seni tanımıyorum ama not yazmışım bebe diye

    yazıları ortalarsan daha güzel olur. rehber idare eder güzel

    Bazen post konularına sacma sapan yorumlar atabiliyorum tabii. Saol bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LePortaBim


    quote:

    Orijinalden alıntı: roulles

    Eline sağlık detaylanmış şekilde gelmesini bekliyorum. Liandry seçimini bu kadar gereksiz görmeyin ilk item olarak bile çıkılınca büyü nüfuzu etkili olabiliyor.

    Karşılaşmaları da ekleyecegim. Güçlü olduklari zayıf olduklari zor mu kolay mi neden kolay neden çok zor vs. başka ekleyebilecegim birşey varsa önerilere açığım

    Benim rehberimden istersen yardım alabilirsin bayağı uzundur daha düzenleyecektim ama pek değmiyor yine de kendine feyz alacağın yerler vardır incele istersen.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.