Şimdi Ara

Mid takımı tavsiyesi - 2019un ilk tavsiyesini vermeye ne dersiniz :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Aracımda aradığım tek şey su gibi berrak ses. Tabiri caizse şırıl şırıl su gibi :) Hedefim müzikteki tüm sesleri almak. Bangır bangır bağırsın ya da kulak çınlaması yapsın gibi bir derdim yok :) bu anlamda f/p ürünü olabilecek ön arka kapılara 16 cmlik mid takımı veya muadili hoparlör tavsiyesi rica ediyorum. Elimdeki anfi ve basa uygun öneriler olursa sevinirim. Aracımda double android teyp var. Pioneer TS-SW3001S4 slim bass ım var. Macoustic 4060 anfim var. 4 ga anfi tesisat kablosu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Jbl gto 609c.

    Ses kalitesi lçin Subwooferı ayrı bir anfi ile beslemenizi, teybinizin 3 çift rca çıkışı var ise anfilere 3 çift rca kablo çekilmesi, hoparlörleri mdf kasnak ile yuvaya takmanızı, bide yapabiliyorsanız kapı içlerine yalıtım yapılmasını öneriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cevap için teşekkür ederim. Bu tavsiye ettiğiniz üründe mid randige var mı? Yoksa range li bir set tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joesef_35

    Hocam cevap için teşekkür ederim. Bu tavsiye ettiğiniz üründe mid randige var mı? Yoksa range li bir set tavsiye eder misiniz?
    Bişey değil. Jbl gto 609c ürünü compenanttır. Compenant demek: midrange, tweeter, crossover devresinden oluşur demektir. İstediğiniz tarzda ses üretir. Midrange dediğiniz hoparlör ses karakteri olarak daha çok orta tonda ki sesleri(400hz-3000hz gibi) (vokal gibi) yüksek spl de ses üretmesi için tasarlanmıştır, sadece midrange olarak ta piyasada ürünler vardır. Tek başında satılan midrangin tweeterı yoktur, crossover devresi yoktur. sadece midrange sizin tarzınızdaki bir ses isteyen biri için yeterli gelmeyecektir, o nedenle size tek başına satılan midrange önermiyorum. Compenant bakacaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 3 Ocak 2019; 2:23:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audison Apk 165 diyorum ben.
  • Merhabalar bu önerdiğiniz jbl gto 609c 90 rms bi component ben bunu 100 rmslik bi amfiyle beslesem düzgün bi ayar yaptirsam yakar mi acaba ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.