Şimdi Ara

Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
22
Favori
95.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla oyunu hevesle aldım yaklaşık 2-3 haftada takildim. Başlarda sevdim ama sonradan baktım aynı şeyler sürekli bir kendini tekrar etme derken yüzde 30'larda bırakıp sattim. Yani bence aldığı puanları hakeden bir oyun degil. Orta dünya havası ni yansıtan bir oyunda degil bence. Senaryoda çok vasat alti. Assassins creed ve batmanden araklamalarla bir oyun ortaya çıkarılmış. Tamamen Uruk kesme üzerine yani oyunun özeti bu gördüğün uruğu kes başka birşey yok. Ve çok kolay zorlamiyor. Belki assassins creed ve batmani çok oynamamdan kaynaklı oyun bana çok kolay geldi.Uruk komutanları için istihbarat toplamada çok gereksiz yüzde 90ni sersemletildikten sonra saydirarak kombo kill yaparak imha edilebiliyor. Hele geliştikçe çocuk oyuncagindan farksız hale geliyor ne kadar güçlü olsada. Yani söyleyeceğim inceleme sitelerindeki 90 üstü puanlar çok isabetsiz olmuş yani bence olabileceği en fazla 70-75 bandı. Ha oyun uruk tasarımlari, hal ve tavırları açısından dört dörtlük olmuş çok başarılı uruklarin tasarimi gerçekten...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustino -- 3 Şubat 2017; 12:14:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunun sunumu konusu zayıf ama oynaması zevkli nemesis sistemi başarılı olmuş arada açıp aksiyona dalıp kafa dağıtmak için bire bir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyun cok karısık. neyın ne oldugunu anlatan bır ozet bılgı var mı?
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    Haklı olmasına haklısız bende isterdim sığ olmasın ama yıllar geçince insan farkediyor ki pc oyununa sinema muamelesi yapmakda doğru olmaz ki. Yani bir illa oyundan da bu kadar hikaye derinlik beklemeyin hocam. Sonu.ta hedef kitlenin yaş ortalaması dusuk belli. Batman demişsinizde onunda sebebi çr kökenli hikayesi olması.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnlamakYetmez kullanıcısına yanıt
    Oyun zevki mi ? evet zevkli. Oynanabilirlik iyimi ? evet gayet iyi. Grafikler iyi mi ? harika olmasada iyi idare eder. Ama 90 üstü puanı hakediyormu ? asla.. taş çatlasın 70-75 daha fazlası pek çok 85-90 puan alan oyuna haksızlık.. Senaryo, güzel olan bir oyunu dahada harikalaştıran hatta unutulmaz kılan en önemli faktördür hocam. Sen benim için önemli değil diyorsan bilemem ama şahsen senaryoların birçok oyun sever açısından önemli olduğuda eğerki sinematikleri izlemeden geçecek kadar ergen değilse önemlidir yani. Ha bazı oyunlarda vardır hikayesi çokta iyi olmasada ortamla-atmosferle, karakterleriyle, oyun dinamikleriyle bunu biraz geri plana iter ama ben şahsen bu oyunda onuda göremedim. Oyunda şahsen tek orjinalliği bahsettiğim gibi urukların çok başarılı tasarımlarında, mimiklerinde gördüm onun haricinde çokta bir esprisi yok bence...
  • Arkadaslar oyunu ps4 te oynuyorum benim daggerim yok oyunda hani sirtinda bi kilici bide kirik kilici yani daggeri oluyorya o yok acaba gorevlemi geliyor yoksa en basindan olmasimi lazim ne kadar ugrastiysam yok yerinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar GOTY sürümünü aldım oyunun fakat o içerisinde bedava olması gereken paketler hep storeda satın al seçeneğiyle çıkıyor nasıl olacak bu iş goty aldığıma eminim oyunda yazıyor yani bu sorunla karşılaşan var mıdır ne yapmam gerekiyor ? Henüz oyunun inmesi tamamlanmadı yarısında ondan mıdır acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 20 Şubat 2017; 8:28:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faustino

    Valla oyunu hevesle aldım yaklaşık 2-3 haftada takildim. Başlarda sevdim ama sonradan baktım aynı şeyler sürekli bir kendini tekrar etme derken yüzde 30'larda bırakıp sattim. Yani bence aldığı puanları hakeden bir oyun degil. Orta dünya havası ni yansıtan bir oyunda degil bence. Senaryoda çok vasat alti. Assassins creed ve batmanden araklamalarla bir oyun ortaya çıkarılmış. Tamamen Uruk kesme üzerine yani oyunun özeti bu gördüğün uruğu kes başka birşey yok. Ve çok kolay zorlamiyor. Belki assassins creed ve batmani çok oynamamdan kaynaklı oyun bana çok kolay geldi.Uruk komutanları için istihbarat toplamada çok gereksiz yüzde 90ni sersemletildikten sonra saydirarak kombo kill yaparak imha edilebiliyor. Hele geliştikçe çocuk oyuncagindan farksız hale geliyor ne kadar güçlü olsada. Yani söyleyeceğim inceleme sitelerindeki 90 üstü puanlar çok isabetsiz olmuş yani bence olabileceği en fazla 70-75 bandı. Ha oyun uruk tasarımlari, hal ve tavırları açısından dört dörtlük olmuş çok başarılı uruklarin tasarimi gerçekten...

    Bir ek de ben yapayım yazdıklarınıza. Oyunda en sevmediğim şey o kadar adam kestikten sonra karşılığını alamıyor olmamız. Karşılığı derken şundan bahsediyorum ''100 tane adam kestim ama buralar temizlendi'' diyemiyorsunuz. Kafanı öbür tarafa bir çeviriyorsun haydaaaa 10 metre ilerde kaz sürüsü gibi 6 urukhai ilerliyor. E ne anladım ben o işten. Alarm çalınca artık adam kesmek yerine kaçıp bir yerde saklanıp geri geliyordum.
    Puanlardan haberim yoktu şaka gibi gerçekten. Oyun basınına güven olmaz, sektörde milyonlarca dolar paranın döner hale gelmiş. Gönderirsin şirkete 10bin doları istediğin puanı yazdırırsın.




  • Metacritic user score : 8/10 (1685 oy kullanılmış)

    Fazla söze gerek yok. Kesinlikle oynayın. Ork kesmeye doyamıyorsunuz
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    işte oyun büyük oranda stres atmalık org kesmeye endeksli sonları yok. sonra her bakımdan basit bir oyun yapay zekada yerlerde sürünüyor. güçten düşünce kaçıp ot toplamak yetiyor. valla kendimi zorladımda yüzde 30larda bıraktım sonrada sattım. Aşırı kendini tekrar eden basit ötesi tamamen eğlencelik bir oyun işte...
  • oyunu önceden almıştım ama yenisi çıkacağını duyunca oynamak aklıma geldi
    güzel gidiyor, yarısına geldim artık diğerlerini kendime katabiliyorum, bundan sonrası daha eğlenceli olacaktır.
    özellikle "suffer me now!" derken
  • arkadaşlar selam,
    ben S.o.M Codex update 5 ve 6 yı kurdum ve oyun açılışında "fail to hook" hatası alıyorum fakat tamam a basınca oyun açılıyor. orda bi sorun yok ama oyunda dagger kullanamıyorum kılıfı var ama kendi yok :D nasıl çözerim bunu ?






  • Oyunda dagger'i seçme gibi bir şansınız yok. Gizli öldürmelerde ve özel hareketlerde kendi otomatikman kullanıyor. Mesela bazı kaptanlara normal kılıç elf oku vs.. işlemiyor. Bazı özel hareketlerle kaptanları yakalayıp böğrüne böğrüne saplıyorsunuz dagger'ı, anında oracıkta can veriyor.

    Olumsuz yorumlara pek takılmayın derim. Oldukça güzel bir oyun. Karışık değil fakat biraz yabancı dil gerektiriyor. Bu yüzden youtube'dan Türkçe alt yazılı çözümler var. Oradan takip ederseniz Nemesis olayını da çözersiniz ki ondan sonra çorap söküğü gibi geliyor zaten.

    Satrançta kendini tekrar eder ama tadı problemleri çözmek, rakibe ise çözemeyeceği problem çıkarmaktadır.

    Nemesis'te siz ölseniz dahi oynadığınız dünya siz oyunu sıfırdan başlatmadığınız müddetçe yok olmuyor. Oradaki yapay zekalarda sürekli olarak gelişiyor. Hatta sizi öldürürlerse daha güçlü kaptanlar olarak seviye atlıyorlar. Yani ölüp ölmemeniniz oyunun zorluğunu doğrudan etkileyen bir faktör.

    Basitçe işe önce bu kaptanların izini sürerek başlıyorsunuz. Onları öldürdükçe daha büyük komutanlara sıra geliyor. Her kaptanın bir zayıf noktası var. Bunun için etraftaki ipuçlarını araştırmanız gerekir. Doğrudan da saldırabilirsiniz fakat deneyimlerle akıl karı değil.

    En basit strateji, kaptanları önce sürüden ayırmanız gerektiği. Bunun için nelerden korktuklarını bulmanız gerekir. Genelde ötede beride arı kovanları var. Bunları kullanabilirsiniz. Sürüden ayırdınız mı iş dagger ve özel hareketlere kalıyor. Zaten başka türlü de ya hiç ölmüyor ya da çok az canları gidiyor.

    Türkçesi çıksaydı daha iyi olurdu tabi.




  • Türkçesi çıksada bende oynamaya başlasam indirdim benchmark testi yaptım grafikleri ayarladım yedekleyip sildim öyle bekliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun bu kadar tutmasını anlamadım. Combat sistemi fena değil ama sürekli tekrar ediyor kendisini. Orta dünya hastası biri olmama rağmen 2 saat felan dayanabildim resmen. Bir de üstüne 2. oyunu çıkarıyorlarmış inanılır gibi değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucabor

    Bu oyunun bu kadar tutmasını anlamadım. Combat sistemi fena değil ama sürekli tekrar ediyor kendisini. Orta dünya hastası biri olmama rağmen 2 saat felan dayanabildim resmen. Bir de üstüne 2. oyunu çıkarıyorlarmış inanılır gibi değil.

    oyunun tek sorunu o ztn. onun dışında gayet güzel oyun. ama kendini tekrar etmesi benim içinde büyük eksi, sırf o yüzden yeni oyuna o kadar para vermem. güzel bi indirim beklerim artık.
  • resmen mazi canlandı gözümde. arkadaşlar middle earth 3 çıkma ihtimali varmı middle earth en çok strateji yakıştı bence..
  • Oyun hikaye anlamında aslında çok daha fazla zenginleştirilebilirdi.Orta dünya geniş bir yelpazeye sahip çünkü karakterler açısından.



    Onun dışında oyunu alanların goty olarak almalarını tavsiye ederim.Verilen dlc paketlerindeki hikayeler çok kaliteli.



    Uzun bir süre önce alıp daha yeni oynama fırsatı bulmuş biri olarak gayet tatmin edici geldi diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmreDFace

    Oyun hikaye anlamında aslında çok daha fazla zenginleştirilebilirdi.Orta dünya geniş bir yelpazeye sahip çünkü karakterler açısından.



    Onun dışında oyunu alanların goty olarak almalarını tavsiye ederim.Verilen dlc paketlerindeki hikayeler çok kaliteli.



    Uzun bir süre önce alıp daha yeni oynama fırsatı bulmuş biri olarak gayet tatmin edici geldi diyebilirim.

    5 aydır bekliyorum steam hesabımda goty ile ,lanet olasılar hala çıkarmadı yamayı yahu
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin türkçe yamaysa değmez beklemeye çok yoğun ve ağır bir ingilizce yok.Yani adam akıllı bir hikaye olmadığı için çok gerek duymadım.



    Tabi yine sen bilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.