Şimdi Ara

Middle Earth: Shadow of Mordor (2014) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
22
Favori
95.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yagami Iori




    Bayıldım bu gameplay'e









  • Middle-Earth: Shadow of Mordor'un orkları çok zeki

    Monolith Productions tarafından geliştirilen Middle-earth: Shadow of Mordor hakkında yeni bilgiler paylaşıldı.

    Oyunda bulunan Nemesis sistemi tanıtıldı. Nemesis sistemi sayesinde, oyunu oynayan her oyuncunun karşılacağı düşmanlar birbirlerinden farklı olacaklar. Ayrıca oyunda bulunan generallere saldırmadan önce, onların nelere karşı zaafları olduklarını öğrenebilecek ve ona göre strateji oluşturabileceğiz. Shadow of Mordor'da elimizden kaçan düşmanlar, onlarla bir daha karşılaştığımızda bizi tanıyıp, ona göre tepkiler gösterecekler hatta bizimle savaşmadan yeniden savaş meydanını terk edebilecekler.

    Middle-earth: Shadow of Mordor'da bizleri öldürebilen ork generaller, daha da güçlenecek ve seviye atlayabilecekler. Ayrıca oyunda sahip olduğumuz yetenekler ve kılıçlarda, bizimle beraber seviye atlayabilecek. Son olarak oyunu oynayanların, Yüzüklerin Efendisi evreninde bulunan bazı kişilerle karşılaşabileceğimiz belirtildi.

    Middle-earth: Shadow of Mordor; PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 için geliştirilmekte. Oyun, 7 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak.

    http://www.merlininkazani.com/MiddleEarth_Shadow_of_Mordorun_orklari_cok_zeki-haber-74489p1.html




  • Şu oyuna bir ısınamadım arkadaş ortadünya ile alakası yok ki oyunun. nerde elflerin derinliği, hikaye hissi, cüceler vesaire vurdu kırdıyla 2 dövüş efekti koyup adını middle earth yapmakla ''ORTADÜNYA'' oyunu yapmış olmuyorsun. sırf isimden parayı götürmek için yapılmış sıradan bir oyuna benziyor. ortadünyanın hakkını veren bir oyun gelmedi gitti .. ilk middle earth strateji oyunu hariç..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tersol

    Şu oyuna bir ısınamadım arkadaş ortadünya ile alakası yok ki oyunun. nerde elflerin derinliği, hikaye hissi, cüceler vesaire vurdu kırdıyla 2 dövüş efekti koyup adını middle earth yapmakla ''ORTADÜNYA'' oyunu yapmış olmuyorsun. sırf isimden parayı götürmek için yapılmış sıradan bir oyuna benziyor. ortadünyanın hakkını veren bir oyun gelmedi gitti .. ilk middle earth strateji oyunu hariç..

    Mordor'da Elfler ve Cüceler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay zeka benimde canımı sıktı, düzelir umarımda sanmıyorum. Güzel zorluk seviyeleri olursa gene biraz kurtatırır durumu. Ok atma açıkcası baya kötü ilk videolarda ki hayalet formu daha güzeldi neden bozulmuş anlaşılır değil grafiklerde düşüklük var ilk videoyaya göre sanki. Umutularım az söndü en fazla 7 puan alır sanırım öyle bana öyle gözüktü beklentiyi iyicene düşürmek gerek yoksa hep hüsranla bitiyor, inşallah belirli bir süre sonra oyun yapısı oynanış çevre düşman çeşitliliği monotonlaşmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Namevt88

    Yapay zeka benimde canımı sıktı, düzelir umarımda sanmıyorum. Güzel zorluk seviyeleri olursa gene biraz kurtatırır durumu. Ok atma açıkcası baya kötü ilk videolarda ki hayalet formu daha güzeldi neden bozulmuş anlaşılır değil grafiklerde düşüklük var ilk videoyaya göre sanki. Umutularım az söndü en fazla 7 puan alır sanırım öyle bana öyle gözüktü beklentiyi iyicene düşürmek gerek yoksa hep hüsranla bitiyor, inşallah belirli bir süre sonra oyun yapısı oynanış çevre düşman çeşitliliği monotonlaşmaz.

    Çıkmayan oyunu yerin dibine soktunuz hocam ya. Durun çıksın.

    Hayalet formunda değişiklik görmedim. Ok atma ise zaten hayalet formunda oluyor zamanın yavaşlaması da bundan kaynaklanıyor. Bence güzel olmuş. Çıkmadan net bir yorum yapmamız yanlış. Daha Ekim'e epey bir var




  • elim ayağıma dolandı şerefsizim :D

    çıktı sandım yapmayın şöyle beğenmedim etmedim aldın oynadınmı arkadaş.
  • Oyunla ilgili çok video çıktı ben genede 2 3 tanesine baktım oynarken tadı çıksın diye.
  • Middle earth 3 çıkaydı keşke. hala oynuyorum eski oyunları
  • Gereksinimler inanılmaz yüksek, adamlar pc toparlayın laptopla oynanılmaz diye bağırmış nerdeyse
  • Sabırsızlıkla bekliyorum.
  • uzun bir aradan sonra adam akıllı bir lotr oyunu oynayacağız sonunda
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.