Şimdi Ara

MİDİ Klavye Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Midi klavye almak istiyorum. Amatör olarak müzikle ilgileniyorum. Malum fiyatlar aşırı yükseldi. Beni eğlendirebilecek ama azıcık uğraştıracak bir şeyler baktım. Bu 2 seçenek arasında kaldım fiyatları uygun olduğu için. Yanımda taşıyabileceğim, bunlar dışında fiyat max. 2k ya kadar şunu al daha rahat edersin diyebileceğiniz model var mıdır? Pek anladığım söylenemez bu işlerden, yeni yeni altyapıyla ilgilenmeye başladım. Novation'ın yorumları daha iyi gibi şu an için internette.



    -Novation Launchkey Mini MK3



    -AKAI MPK Mini Play MIDI Klavye








  • Ben Launckey kullanıyorum. Çok eğlenceli bir klavye. Gerçi hepsi öyledir muhtemelen. Ben de bu ikisi arasında kalmıştım. Bir de Arturia var ama onun mini versiyonu ikinci nesilde kalmıştı. Biraz da büyük bir yapısı var. O yüzden onu elemiştim. Ben özellikle Ableton kullanıyorum. Launchkey de özellikle Ableton için tasarlanmış. Bütün tuş konfigürasyonları Ableton'a göre hazır geliyor. Klavye ile beraber de Ableton programı geliyor ayrıca ve bir tane de Addictive Keys'ten piyano plugini veriyorlar size. 4 tane piyano arasından birini seçiyorsunuz. Bu yönden gayet iyi.


    Takip ettiğim bir kanal eğer Ableton kullanıyorsanız Launckey tercih edin ama diğer programları da kullanıyorsanız Akai daha iyi diyordu.

  • trkgncr kullanıcısına yanıt

    Sağ olun hocam. Lauchkey aldım. Çok memnunum. Aşırı eğlenceli bir alet. 10 gün oldu hala çözmeye çalışıyorum, aşırı kafa karıştırıcı. Dün öğrendiğimi bugün unutuyorum diyebilirim  

  • minimelist kullanıcısına yanıt

    Güle güle kullanın hocam. Ben tüm fonksiyonlarını öğrenmedim bile. Çok fazla özellik koymuşlar :) Yanında gelen yazılımları da indirdiniz mi? Ableton Live Lite programı ile Addictive Keys pluginini mutlaka indirin. Tabi 4 yane piyano içinden birini seçmeniz gerekiyor.

  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Ableton'ı indirdim direk ama diğer programları indirmedim. Bakacağım ama teşekkür ederim. Terziye bir tane de kılıf diktirtmeyi düşünüyorum. Ürünün kılıfının olmayı sorun. Sürekli kutusuna koy çıkar yapıyorum tozlanmasın diye.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • minimelist kullanıcısına yanıt

    Pek kılıflık bir ürün değil aslında. Çok fazla tuş var çünkü. Ben arada tozunu alıp geçiyorum. Diğer programlardan da mutlaka Addictive Keys'in beğendiğiniz bir piyanosunu indirin. Çalarken daha zevkli oluyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.