Şimdi Ara

Midline Plus Golf almak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
19.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam içinize siniyorsa alın kullanın, direksiyon sonradan değişir, koltuk döşemesi sonradan yapılır. Bunları paranız oldukça sonradan yaptırabilirsiniz önemli olan sizin içinizin rahat etmesi.

    Yine vw gurubundan istiyorsanız leonlar daha donanımlı olarak çıkıyorlar onlara da yönelebilirsiniz ayrıca herşeyiyle yine vw. Ya da farklı bir markanın araçlarına da bakabilirsiniz donanım konusunda tereddütte yaşıyorsanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sawyer258

    Bilen bilmeyen konuşmuş yok bluetooth yokmuş yok boşmuş yok direksiyonda tuş yokmuş hahahahahha 308 de önerin tam olsun

    2016 model 2017 trafiğe çıkışlı 1.2 tsi manuel midline plus aracı şubat ayında sıfır aldık. Babama aldığımız için kullanmayacağı donanımlara para dökmek istemedik buyrun bi kaç özelliğinden bahsedeyim;

    -Direksiyonda tuşlar var

    -Start stop

    -Bluetooth

    -Dokunmatik 7" ekran

    -Soğutmalı torpido

    -Geri vitese alındığında sizin belirlediğiniz yöne dönen aynalar

    -Elektronik park freni

    -Yokuş kalkış desteği

    -Ön arka kol dayama

    -15" kapak olmayan jantlar



    Kaliteli malzeme ve içinin sessizliğini anlatmama gerek yok test sürüşünde görürsünüz. Ben birsürü donanım var demiyorum boş boş boş diyip ağlayanlara lafım daha ne olacaktı en alt donanım seviyesinde ?

    Düzeltme: Ekran 6,5" olabilir tam emin değilim bir de bizim arabada opsiyon olduğu için yukarıya yazmadım ekranda ne kadar yaklaşıldığını çubuk çubuk gösteren park sensörü mevcut.
    boşline golf'ü öyle güzellemişsiniz ki highline sahibi olsanız neler neler yazardınız Allah bilir. sınıfının en iyi otomobili derdiniz kesin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: E.R.W.

    2016 sonra güncellenmiş 1.2 tsi midline pluslarda 2016 öncesi comfortlarda olmayan bluetooth ve fonksiyonel direksiyon var.2016 midline pluslarda ve comfortline karşılaştırırsak bana göre tek eksikliği koltuklar,diğerleri zamanla önemsenmeyen donanımlar.
    Kesinlikle.
    Hız sabitleme, bluetooth, ses tuşu vs. bunlar VAG grubunda sonradan çok kolay yapılır.

    Ama midline'daki koltukların kumaş kalitesi ve yanal destekleri comfortline'dan geride. Koltuklar konforsuz değil. Ama sırf koltukları için bile comfortline almaya çalışırdım.
  • Vallahi 2017-2018 Leon FR lardaki Start Stopun bile opsiyon olduğunu görünce Leon midline daki standart start stop çok iyimiş.
  • Golf alınacaksa en az comfort paket olmalı. Aradaki farkları say say bitmez. 2. el ilanlara bakın midline araçlar genelde şirket aracı niyetine alınır satılır hep yüksek km lerdeler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.