Şimdi Ara

Miele G 1022 SCI vs Siemens SN56N591EU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Siemens'in zeolit kurutmalı iyi modellerinden biri olan SN56N591EU fiyatı aşağı yukarı miele'nin giriş modeli olan G 1022 SCİ modeliyle aynı fiyata geliyor. Firmalardaki sayfaları şöyle:


    Siemens SN56N591EU

    Miele G 1022 SCI

    Özellik olarak siemens önde ama miele'ninde kalitesi var. Sizlere göre hangisi daha doğru bir seçimdir? Miele'nin fonksiyonalitesi yeterlimidir?







  • Bana sorarsanız bulaşık makinesi 30 sene kullanılacak bir ürün değil. Maksimum 20 sene kullanıyoruz. Siemens de bu süreyi karşılar diye düşünüyorum. Miele fonksiyonel görünür ama aslında detaycı bir firmadır da. Ancak model bazında baktığımızda Siemens'in performansı yüksek ve kullanışlı. Bana sorarsanız Siemens derim, ancak bu Miele kötüdür anlamına kesinlikle gelmiyor. Daha çok kendinize şu soruyu sormalısınız; bulaşık makinesinde benim için ek fonksiyonlar, sepet kullanışlılığı mı önemli yoksa daha uzun ömür mü?
  • Miele'nin bende Full otomatik olan modeli var Ankastre,17 programlı A+,A+,A+ 6700TL felan ama sana 1022SCI modelini önermem Evinin tüm beyaz eşyalarını Miele den alan biri olarak bu model çok kullanışsız SN56N591EU modeli daha iyi ama sonuçta kalite dimi? 1022 den üst modeller daha iyi.
  • kullanışsız derken senin aldığın makinede aradaki farka değecek pek bir ek özellik göremedim. daha oynanabilir sepet, elektronik panel, başlatma zaman seçimi, düşük ses? hangisi için üç katı parayı verdin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gökoş

    Miele'nin bende Full otomatik olan modeli var Ankastre,17 programlı A+,A+,A+ 6700TL felan ama sana 1022SCI modelini önermem Evinin tüm beyaz eşyalarını Miele den alan biri olarak bu model çok kullanışsız SN56N591EU modeli daha iyi ama sonuçta kalite dimi? 1022 den üst modeller daha iyi.


    Gena havanızı atmışsınız gökoş bey, size yolda selam bile verilmez.
  • daha önce başka arkadaşlar tarafından defalarca vurgulanmıştı ancak bende tekrarlayayım. herkesin alışveriş kriteri farklıdır, bu kriter performans, tasarım, ergonomi, uygunluk, kalite, garanti, bakım/yedek parça, lüks, prestij, fiyat, fiyat/performans gibi değişebilir. bu kriterler sayesinde bu kadar çok seçenek var. bu forumun amaçlarından biride kişinin kriterine en uygun ürünü bulmasına yardım etmektir.
  • Düşündüm taşındım Siemens SN56N591EU aldım :) Bizimkisi Mercedes'in en alt modelini almak yerine Wolkswagen'in en üst modelini almak gibi birşey oldu.
  • Miele Mercedes'in 'S' serisine benzer sizin aldığınız ürün ise Mercedesin 'B' serisine benzer..
  • sayın gökoş miele nin bu modeli için kullanışsız demişsiniz.kullanışsız derken,biraz açarmısınız?
    sayın candoğan,siemensin daha kullanışlı olduğunu söylemişsiniz.sizde açıklama getirebilirmisiniz?
  • sepet tasarımı olarak bir garip geliyor bana gerek program gerek tüketim değerleri olarak çok iyi..
  • garip derken neyi kasdediyorsunuz,biraz daha açabilirmisiniz
  • cevap bekliyorum
  • Yani benim makinemin sepetleri bile garip geliyor çünkü insan bakınca çok sade gibi duruyor 2 programlı Bulaşık makineleri gibi sepet tasarımı varmış gibi görünüyor ama detaya girince iş çözülüyor.XL/XXL makinelere toplamda 190 parça bulaşık yerleştirilebiliyor ayrıca alt ve üst sepet toplamda 8-15 tencere yıkayabilirsiniz alt ve üst sepet toplamda 50-75 su vs. bardağı 30 kadeh yerleştirilebiliyor.son olarakta 100-150 çatal-kaşık-bıçak sığabiliyor makineye..Sizde bu makineyi aldıktan sonra sepet aksesuarları alıp Makinenizi XL/XXL/XXL yapabilirsiniz.
    Aksesuarlar;
    1-)Espresso-Cappucino makinelerindeki parçaları yıkamak için Cappucinotore sepeti(75TL)
    2-)Alt sepete Çatal-kaşık-bıçak sepeti(130TL)
    3-)Bebek sepeti(99TL)
    4-)Şişe-vazo tutma desteği(15TL)
    5-)Üst sepet için Extra tabaklık(150TL)
    6-)Alt sepet için Extra 18 bardak kapasiteli bardaklık(60TL)
    7-)Miele@Home yazılımı ve kumanda yazılımı(200TL)
    8-)Alt sepet için Extra 36 Kadehlik destek(80TL)
    9-)YENİ XHijyen paketi;Hijyen yazılımı ile 50'C üstü programlarda Durulamayı 75'C-85'C arası yapar(110TL)..
    Bunları alarak makinenizi XXXL yapabilir toplamda 300 Parça bulaşık koyabilirsiniz.





  • arkadaşım bunlar ne diyesim geldi
    1-)Espresso-Cappucino makinelerindeki parçaları yıkamak için Cappucinotore sepeti(75TL) :gereksiz
    2-)Bebek sepeti(99TL) :gereksiz
    3-)Şişe-vazo tutma desteği(15TL) :gereksiz
    4-)Alt sepet için Extra 18 bardak kapasiteli bardaklık(60TL):gereksiz
    5-)Miele@Home yazılımı ve kumanda yazılımı(200TL):gereksiz
    6)Alt sepet için Extra 36 Kadehlik destek(80TL):gereksiz
    7-)YENİ XHijyen paketi;Hijyen yazılımı ile 50'C üstü programlarda Durulamayı 75'C-85'C arası yapar(110TL).. :gereksiz

    almak istediğim cevap bu değildi.sadece sepetin bardak,tabak yerleştirmesi aparatları eksik deseydin,daha az yorulmuş olurdun.garip dediğinden ötürü merak etmiştim.
  • miele g 1022 media markette tek çekim 1600tl.yeni makinaların sepetlerinin plastiği,eski makinalardan kalitesiz gibi geliyor.plastiklerin içeriğini bilmiyorum ama dış görünüşleri öyle bir duygu uyandırdı.mielenin daha kaliteli olabileceğini düşünüyorum.aslını sorarsanız,sepetinde paslanmaz çelikten yapıldığı bir makina olsa,hemen alırdım.
    birde XXL makinalar çıktı.alt sepetin altındaki boşlukları azaltarak,makinanın kullanım hacmini artırmışlar.electrolux te gördüm.bu konularda bilgisi,tecrübesi olan varmıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.