Şimdi Ara

Miele kurutmada indirim var tavsiye eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://shop.miele.com.tr/twl780wp-ecospeed-steam-9kg-comfortsensor-kurutma-makinesi

    Arkadaşlar merhaba. Yeni ev diziyorum. Mielenin bu modelinde ciddi bir indirim var. 10bin kadar bir indirim olmasaydı bakamazdım bile. Kullanan arkadaşlar var mı önerileriniz nedir ?

    Yeni ev dizdiğim için çamaşır makinam da yok. Bu kurutmayı alırsam eğer çamaşırı da miele almak durumunda kalıcam. Çamaşır için de düşündüğüm model bu
    https://shop.miele.com.tr/miele-wwd320-wcs-8-kg-1400-devir-a-enerji-tasarruflu-camasir-makinesi

    Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • wtn W kullanıcısına yanıt
    Yani tek dezavantaj olabilecek konu tambur hacminin Boschtan Electroluxten ve diğerlerinden ufak olması sanırım 59lt tambur hacmi var mielelerin diye duydum doğruysa eğer bu dezavantaj olabilir belki onun haricinde ama mielede eski kalitesinde değil bilginiz olsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar.
    23.890 TL fiyat var buradan oluyor ise ki olmuyordur mantıklı rakamlara gelir ama x bir kurutma makinesine göre yine x 2 fiyat çok da değer mi iyi düşünmek gerekli.
    Herhangi bir marka eskiden üretildiği gibi değil maalesef, bu marka içinde geçerli yine. Ayrıca çamaşırı da yine almanız gerekeceğinden arada bir buzdolabı parası fark yatıyor.

    Selamlar.

    Serdar Çetin
    05533976676
  • Miele'nin 2022 modellerinde cihaz 62db olmadığı sürece takırtı sesi yapma sorunu var. Ben de araştırdığım için biliyorum. Servis çağıranlara bu şekilde üretilmiş yapacak bir şey yok deyip geri gidiyorlar. Üstelik Almanya'da yaşanıyor bu dediklerim. Baya rahatsız edici bir ses bence. Kazanın üstündeki nem sensöründen dolayı oluyormuş. Şu videolara ve yorumlarına bakın:

    https://www.youtube.com/watch?v=XMN64IZwDTE&feature=youtu.be

    https://www.youtube.com/watch?v=WitP2lVLv9Y&feature=youtu.be

    https://www.youtube.com/watch?v=3vXFUUX1l0A&feature=youtu.be

    https://www.youtube.com/watch?v=MqxKEKI8gTg&feature=youtu.be

    Sizin attığınız cihaz 64db olan modellerden o yüzden onda da bu ses olacak. Ben de üst model bir cihaz düşünüyordum o yüzden Miele yerine Bosch Home Professional WTX87EH0TR aldım, SelfCleaning yerine daha gelişmiş olan AutoClean sistemi var böylece alttaki kondensere ulaşılabiliyor. Birde websitesinden filtre alıp kapağa taktım böylece toplamda 3 filtreli oldu, cihazın içine havlar ulaşmıyor kesinlikle. Bu ses sorunu olayını keşfetmesem ben de Miele alacaktım.

    Bosch istemiyorsanız Electrolux Perfectcare 900'de alabilirsiniz ama servisleri berbatmış ve onda fazladan filtre alarak 3 filtreli hale getirilmiyor, ondan Electrolux tercih etmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 7 Aralık 2022; 17:13:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu soru sorulmaz bile... İmkanlar el veriyorsa mieleden başka marka almak tek kelime ile enayiliktir.

    Olumsuz yorumlara bakmayın. Alacağınız makinelerin yapacağı iş belli. Biri çamaşır yıkayacak biri çamaşır kurutacak bu kadar basit.

    Son olarak; miele turkiye distribütörlerinin yaptığı gostermelik kampanyalar doğru değildir. 10 bin lira indirim ile 20 bin liraya alınan bir miele zaten 20 bin liradır. Normalde 30 bin lira olup ta 20 bine indirilmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Bu kadar büyük bir indirim hiç bir sektörde hiç bir üründe olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wholelottared W kullanıcısına yanıt
    Bu sesler gerçekten normal değil bende instagramda bir reels videosunda görmüştüm miele marka bir cihazdı ve tabiri caizse horon tepiyordu resmen. O görüntüyü bir beko makinede görsem şaşırmazdım ancak mielede görünce yani iş bitmiş diyor insan…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

    Şu an kullandığım çamaşır makinesi 18 senelik bir Siemens. Şimdiye kadar en ufak sorun çıkarmadı. En baz modeliydi ve yanlış hatırlamıyorsam en ucuz Miele bundan 2.5 kat daha pahalıydı. Son anda Miele yerine almıştım. Almadığım için zerre pişman değilim aynı şekilde enayi de...

    21 yıllık Sharp buzdolabını hala sapasağlam olmasına rağmen değiştirmek zorunda kaldım zira deli gibi elektrik tüketiyordu (yılda fazladan 1400 lira) artık demode kalan kullanışsız tasarım cabası. Buzdolabım Miele olsaydı yine eski teknoloji kaynaklı şikayetlerden değiştirmiş olacaktım. (enerji tüketimi, yetersiz aydınlatma, gürültü vb) Yani geçiniz bunları 50 yıl dayansa ne olur kullanmak istemezsin...

  • Cirrus- kullanıcısına yanıt

    Bey efendi ben 18 20 yıl öncenin pazarındaki modellere göre değil günümüz pazarının güncel modellerine göre öneride bulunuyorum her zaman.




    Buzdolabı konusunda iyileştirmeler her zaman yapılabilir çamaşır makineleri konusunda en büyük yenilikler elektronik kontrol sistemleri (40 senelik teknoloji) ve inverter motor(17-18 senelik teknoloji)dur bunun uzerinde enerji tasarrufu adına daha fazla yenilik yapılması ev tipi çamaşır makineleri için çok mümkün değil. Yani bir çamaşır makinesinin 10 sene sonra piyasadaki modellere göre yüksek tüketimli kalması mümkün değil.(kimsenin kullanmadığı eco referans programları baz alınarak ölçülen tüketim değerlerinden bahsetmiyorum)




    Şu an diger markalarda ortalama üstü bir model fiyatına giriş seviyesi bir miele alınıyor ki aradaki kalite performans farkına göre gene ucuz kalan bir fiyat, bu durumda miele 2 kat ömür sunmasa bile tercih edilir.




    Pazar şartları daima değişir. Ben 8 sene önce siemens çamaşır makinesi tercih edip 1.5 sene önce miele çamaşır makinesi tercih ettim. Çünkü ikisi de o döneme göre mantıklı idi. O yüzden tekrar ediyorum şu anki şartlar altında çamaşır Makinesi olarak mieleden başka marka almak enayiliktir.




    Burada birileri öneri ister birileri öneri yapar kimse kimseye zorla fikir aşılamaz. O yüzden "bırakınız bu işleri" bir durum da yok ortada




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 10 Aralık 2022; 2:6:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

    O halde öneri yapın ve Miele almamak enayiliktir gibi sloganvari cümleler kurmayın...


    Giriş seviyesi 15K olan bir cihazdan bahsediyoruz. Mantıklı bir tarafını göremiyorum. Ödediğiniz fiyata göre kaliteli falan da değildir yeni serileri oldukça sorunludur. Servis ve yedek parça tarafı ise korkunçtur. Astronomik fiyatlara aylarca parça beklersiniz.

  • Cirrus- kullanıcısına yanıt

    Beyefendi ben slogan falan atmadım fikrimi söyledim ve günümüz şartlarında diye de özellikle belirttim. 8 sene önce de sizinle aynı marka tercih ettiğimi de belirttim. Niye bu kadar alınganlık yaptınız hayret.Galiba okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Neyse problem değil.




    Son 10 senedir aralıklarla 3 kere miele ürün aldım. İlk aldığım şimdi 10 yaşında olan ürünü hala ilk günkü gibi tıkır tıkır çalışıyor en ufak arızası da olmadı. Başkalarında da aylarca parça bekletecek bir arızasını görmedim. Yanlış anlaşılmasın marka fanatiği değilim. Her zaman günün şartlarına uygun alışveriş yaparım soranlara da aynı doğrultuda öneride bulunurum. Fikrimi de sonuna kadar savunurum   


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.