Şimdi Ara

Migros Yemek Kampanyaları ve İndirim Kodu [Ana Konu] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
28
Favori
13.785
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bugün 18-22 arası 240 liraya 70 lira indirim. Tüm restoranlarda geçerli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 14 şubatta bir sipariş verdim, 45dk geçmesine rağmen hala hazırlanıyor yazıyordu, canlı destekten müşteri hizmetlerine bağlandım, o arada sipariş yola çıktı diye mesaj geldi. siparişimi hemen iptal ettiler, dedim ki mesaj geldi yola çıktı diye, makul bi sürede gelirse alırım dedim. siz bilirsiniz almaya da bilirsiniz dendi. kurye siparişi getirmedi, uygulama da teslim edildi gözüküyor. o gün bu gündür iade için uğraşıyorum. her gün canlı desteğe bağlanıyorum, sürekli size dönüş yapılacak iadeniz onaylandı denmesine rağmen hala ortada bir şey yok, mümkünse başka yerlerden sipariş verin ya da siparişinizi iptal etmeyin. yoksa karşınızda bir muhattap bulamıyorsunuz. şikayet var sitesinde bu şekilde bir sürü şikayet var..

  • tt44 T kullanıcısına yanıt

    Hocam daha birkaç hafta önce buraya da yorum bırakmıştım, "teslim edildi" yalanıyla insanlar mağdur ediliyor; şikayetvar, ekşi sözlük gibi yerlerde aynı konuda çok fazla şikayet var diye. Ama siz yine şanslıymışsınız, iadeniz onaylanmış. Benim siparişim hiç gelmedi, siparişim gelmeyince iki kere canlı desteğe bağlanıp siparişin durumunu sorup gerekirse iptal ettirmek istediğimi söyledim, restorana ulaşamadıkları ve onay alamadıkları için o anda iptal edemeyeceklerini söylediler. Sipariş verme zamanımdan 2 saat geçmişti ki sipariş durumu "teslim edildi"ye döndü, tekrar canlı desteğe bağlanıp bu sefer de para iadesi için kayıt oluşturdum. Ama boşunaymış, kendi müşteri hizmetleriyle olan görüşmelerimi bile hiçe sayıp para iadesini reddetmişler. Kendi müşteri hizmetlerinin bile sipariş zamanı ulaşamadığı restoranın ifadesine göre adamlar bana 90 dakika içinde siparişi teslim etmiş güya! Bir daha bırakın uygulamayı kullanmayı, Migros marketlerinin kapısından içeri adım bile atmam.





  • Saat 19-23 arası tüm restoranlarda 300'e 60 lira indirim.

  • Migros yemekte bonus kartlar hangi sektör olarak gözüküyor arkadaşlar.Bilen birisi cevap verirse sevinirim, teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen aydan ss


    Migros Yemek Kampanyaları ve İndirim Kodu [Ana Konu]
  • Demiourgos D kullanıcısına yanıt

    Bugün iadem geldi, ama illallah ettirdiler, bir daha migros yemekten sipariş vermem, diğer uygulamalardan siparişimi veririm, canlı destekle yazışmak çok sinir bozucu, aynı sabit laflar. pişman ettiler hem de aç kaldık.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.