Şimdi Ara

Miıtsubishi Carisma ya modifiye önerileri (RESİM İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar aracım 1999 model carısma arac alındıgında tamponları sıyah renktı (orjinali) benimde gozume kotu gozuktugu ıcın govde rengıne boyatmak ıstedım arac gelince de sanayıden tamponların sıyaha boyandıgını gordum ve sok oldum.Bende sımdı sıze soruyorum tekrar baska bır yerde aracın tamponlarını govde rengıne boyatsam mı yoksa sıyah tamponlarla kombinasyon bir modıfıye mi yapsam(sıyah celik jant cam fılmı bagaj ustu sıyah cıta vs gibi)Aracın fotoları aşagıdadır goruslerınız benım ıcın cok onemlidir umarım duzeyli bir konu olur...
    SAYGILAR

     Miıtsubishi Carisma ya modifiye önerileri (RESİM İÇERİR)


     Miıtsubishi Carisma ya modifiye önerileri (RESİM İÇERİR)


     Miıtsubishi Carisma ya modifiye önerileri (RESİM İÇERİR)







  • Bu tamamen kişisel tercihlerle ilgili ama bence orjinal renk ve kombinasyonlardan şaşma. Gerek yok bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erci541

    Bu tamamen kişisel tercihlerle ilgili ama bence orjinal renk ve kombinasyonlardan şaşma. Gerek yok bence.

    Evet kişisel dogru ancak fıkır almak ıstedım cunku karar veremıyorum.Birde arac 13 yasında bu kadar yaslı aracın tamponları govde rengıne boyanırsa renk farkı ortaya cıkar dusuncesındeyım?
  • Siyah tamponların neden tekrar siyaha boyandığını anlamadım.Gövde rengi bence çok daha iyi dururdu.Gövde rengine boyanacak dediğiniz halde mi siyaha boyadılar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrdmr1

    Siyah tamponların neden tekrar siyaha boyandığını anlamadım.Gövde rengi bence çok daha iyi dururdu.Gövde rengine boyanacak dediğiniz halde mi siyaha boyadılar?

    Evet aynen oyle oldu govde rengıne boyanmasını istemiştim ancak arac geldiginde bu haldeydi
  • Çok fark etmez. Ben orijinalden yanayım. Carisma'ların HB (Aslında "liftback") versiyonları daha çok hoşuma gidiyor, bende de 99 HB Carisma vardı, kırmızı. Kuğu gibi süzülürdü yollarda, ilk göz ağrımdı.

    2004 avance bakıyorum bir süredir, alabilirim.
  • Olur mu öle şey ya nasıl ustaymış o adam.Para vermediniz umarım.Verdiyseniz de istediğiniz gibi teslim etmesi gerekirdi.
  • Dedıgınıze katılıorum HB olanları daha iyi :) Ama yasını almış bu tür arabalarda o kadar da ıncesini dusunmuyor ınsan.Temiz olsun yeter :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrdmr1

    Olur mu öle şey ya nasıl ustaymış o adam.Para vermediniz umarım.Verdiyseniz de istediğiniz gibi teslim etmesi gerekirdi.

    Arabayı gordugum anda hesap sormaya gıttım adam pıskın pıskın duruyordu karsımda bana ılkoncesınde grıye boyadıklarını ancak boyayı tuturamadıklarını soyledı ıyıce sınır oldum ve sonrasında para taleb ettı bende para vermıycegımı soleyıp cıktım.
  • Merhabalar.

    Carisma çok sevdiğim bir araç. Sevmemdeki en büyük etken ise tombul, şirin ve farklı duruşu.


    Benim araç için tavsiyem, komple beyaz yapabiliyorsanız beyaz yaptırın.

     Miıtsubishi Carisma ya modifiye önerileri (RESİM İÇERİR)



    Şuanki durum pek iç açıcı durmuyor. Eğer tamponlar mat siyah olsaydı bir nebze daha iyi olabilirdi ama şuan söylediğim gibi. Eğer aracı komple boyatabilecek/kaplatabilecek durumda değilseniz en azından tamponları gövde rengine boyatın. Çıtaları, kapı kollarını ve aynaları da unutmayın. Keyfinize göre bu 3lü gurubu krom kaplatabilirsiniz.

    Jant olarak çok uçuk olmaya gerek yok. Siyah jantlar bana artık çok itici geliyor çünkü saçma sapan modifiye yaptığını sananların araçlarında sıkça görünüyor.

    http://alu-kola.elektrony.cz/konfigurator?&auto=mi&model=Carisma%20[4/100]&velikost=16&typ=typ%20DAO

    Şu siteden aracınıza yakışacak jantları bulabilirsiniz.




  • renk mat diye düşünüyorsan boyatma sıçak hava tabancası ,şalama ile yaktır ilk gün ki gibi olur
  • Aracımda boya ve degısen hıcbır parca yok (tamponlar harıc) aracı komple boyatmaya ıcım el vermıyor :) ama bu gıdısle tamponları govde rengıne boyatıcam gıbıme geliyor.Tek korkum boyayı tutturamamaları o zaman cok daha kotu durucak
  • Boyanmadan once mat sıyahtı zaten aracın orjınal tampon rengı oyleydı ben dıger carısmalara gore kotu durdugunu dusundum ve boyatmak ıstedım govde rengıne ama sonuc bu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.