Şimdi Ara

Mike Tyson'ın 1995 Yılındaki Boks Maçından Şaşırtan Görüntü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zaman yolculuğunu bulan biri 1995 yılına elinde bir akıllı telefon ile gider ve boks maçını kameraya kaydeder mi? Eğer bu arkadaş bir zaman yolcusu ise olabilir.
    Sosyal medyada bir şeyin anında popüler olup şehir efsanesi haline dönüşmesi pek uzun sürmüyor. Hatta her geçen gün bu tarz haberlere pek çok yeni versiyonu da ekleniyor. Bu haberimizde konu edeceğimiz şey de onlardan biri.

    Bu şehir efsanesinin ana ögesi bir zaman yolcusu. Dünyaca ünlü boksör Mike Tyson'ın 1995 yılında Peter McNeeley ile Las Vegas'ta karşı karşıya geldiği maçta arka planda göze çarpan bir kişi, elinde tuttuğu ve 'zamanının ötesinde' bir görüntüye sahip olan cihaz ile internet aleminin ilgisini çekmeyi başardı.





    Elinde akıllı telefona inanılmaz derecede benzeyen bir alet olan adam, bu cihaz ile maçı kaydediyor. Tabii bu durum oldukça ilginç zira kameralı telefonlar o dönemlerde ticari bazda pek de popüler değil (bu durum 2000'li yıllarda başlıyor). Hatta mobil sektörün ilk kameralı telefonları da hiç bu görseldeki şekilde olmuyor.

    Peki görüntülerdeki cihaz tam olarak ne?

    Dediğimiz gibi o zamanlarda kameralı telefonlar, ya da tabletler piyasada olan şeyler değil. Ancak Casio QV-100 ya da Logitech Fotoman gibi kameralar mevcut. Ve muhtemelen arkadaşımızın elinde olan şey de bunlardan biri.

    Gerçi bu arkadaş ortaya çıkıp da cihazın ne olduğunu söylemeden gerçeği öğrenemeyiz ancak, zaman makinesi olan birinin gidip de bu maçı izlemesi, yetmezmiş gibi bir de kameraya kaydetmesi pek de mantıklı değil.







  • 95ten beri bu olayi dusunuyorum saol kardesim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Mike Tyson'ın 1995 Yılındaki Boks Maçından Şaşırtan Görüntü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan olay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su şişesi olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.