Şimdi Ara

Mikrofon önerisi (Eğitim videosu hazırlamak için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mehaba, eğitim videosu hazırlamak için kaliteli ancak çok da pahalı olmayan sesi oldukça temiz kaydedebilecek bir mikrofon önerir misiniz.

    Eğitim videoları FullHD kalitede olacak ancak ses konusunda biraz sıkıntı oluştu. Yankı ve sesin geliş yönleri bazen sıkıntı yaratıyor. Mikrofona olan uzaklığın değişmesinde şiddetli değişimler söz konusu olabiliyor kayıtlarda. Bu tür sorunlar yaşatmayacak mikrofon önerir misiniz.
    Ben iki tane mikrofon baktım fiyatı ideal, ancak kaliteleri konusunda pek bir fikrim yok. Mikrofonun teknik özelikleri konusunda belirtilenlerden ne kadar kaliteli olduğu çıkarımı yapılabilir onu da bilemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum iyi günler.

    http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/trust-16973-trust-mikrofon/productdetails.aspx?I_ID=50870
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/osawa-ht-35-1-kohm-kursu-mikrofonu-1-kalite-86655962



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasuto53 -- 13 Temmuz 2013; 11:54:50 >







  • Konuyu hortlatayım :) güzel tavsiyeleri olan varsa sevinirim.
  • Ben geçici bir çözüm olarak Osawa ht 35 Aldım. Ses kalitesi oldukça iyi.

    Artı yönü ses kalitesi gayet iyi. Kötü yönleri ise; Pil ile çalışıyor ve harici güç besleme konusunda bir adaptörü yok. Çok uzun bir kablosu var, salon kürsüleri için düşünülmüş bir tasarım diyebilirim. Sesi birazdaha çok alabilse iyi olurdu mikrofon mesafesini ayarlamak bazen can sıkıyor, Alt tablası biraz büyük ve ağır zannedersiniz ki içerisinde ses için bir amfi var ama o ağırlıktan böyle biraz daha gür bir ses bekliyor insan. Son olarak soket olarak jak dönüştürücü almak lazım yanında. PC ile kullanılacak bir tasarımı yok özetle. Fiyatını hatırlamıyorum ama 55 TL gibi bir rakama almıştım bir yıl odlu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.