Şimdi Ara

Mikrofon, webcam ve klavye tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayar topluyordum ama en gereksiz noktalarda takıldım (klavye önemli tabi) konuya hızlıca girmek gerekirse kendim şunları buldum

    mikrofon:http://www.hepsiburada.com/snopy-sn-310m-metal-masaustu-mikrofon-pm-bd400075 40 liranın altında flitreli oyun anında işe yarıyacak bir şey önerebilirmisiniz? normalde bu işi iyi yapan bir kulaklığım var ama uzun takınca kulaklık acıtıyo eh bizde arkadaşlarla arada uzun oynamayı seviyoruz onun için şöyle kendime rahatca çevirebileceğim flitreli ve 40 liranın altında bir tavsiyeniz varmıdır?

    webcam:http://www.hepsiburada.com/shiny-sh5552-dvix-hd-ready-tak-calistir-video-kayit-resim-cekebilen-isikli-webcam-p-BD49420 ilerde youtube işlerine girebilme ihtimalim var ona göre çokda iyi olmasada en azından 40 liranın altında 4-6mp bir webcam bulabilirmiyiz?

    klavye:http://www.amazon.in/I-Rocks-Aluminum-X-Slim-Keyboard-KR-6402-BK/dp/B005IPKU20 bnurdaki sorunumuz ise bilgisayarı toplamama yardım eden kişinin "yurt dışından getirtme" demesi onun için türk kaynaklı olarak arıyorum. klavyede kriterlerim ise slim(apple stili) ve num padi olan ve aynı zamanda girişi usb değilde normal klavye girişi olan (sonuncusu okadarda önemli değil). bunda ise fiyat aralığımız 100 lira.

    Şimdiden çok teşekkür ediyorum ve tercihlerinize güveniyorum arkadaşlar...







  • xanrer kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar acele ettirmek istemiyorum ama lütfen sistemin geri kalanının siparişi verildi bile nekadar erken bulursak getirtmem için okadar rahat olucak.
  • //güncel
  • /konu kapanmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.