Şimdi Ara

Millenicom Dolandırıcılığı Nereye Şikayet Edebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TLDR: Hiçbir dakika bağlanmamış ve bunda en ufak kusurum olmayan sözde hizmetlerinden dolayı para istiyorlar. Nereye şikayet edebilirim? Bilen bir arkadaş adımları anlatabilir mi?


    Arkadaşlar merhabalar, Millenicom denen şirketle başımdan geçen bir olay var. Bu işlerden anlayan varsa diye size danışmak istedim.


    Ben Kasım ayında bu şirkete evime taahhütsüz internet bağlamaları yönünde başvuruda bulundum. Hakikaten de hızlı bir şekilde elemanları geldi. Modemi kendince kurdu, Türk Telekom elemanlarının gelip port açtığı an kullanabileceğimi, bunun da 24 saat içinde olacağını söyledi.


    Üç gün geçmesine rağmen ne internet bağlantısı ne de haber gelince ben bu şirketi aradım. Ancak henüz oluşturulmuş bir müşteri numaram olmadığı için beni en baştaki satın alma hizmetine bağladılar. Oradaki arkadaşlar da sorunu çözemediler tabii. Daha sonrasında bana bir müşteri numarası atadılar. Bu ise sorunları çözeceğine daha da büyüttü. Telesekretere arıza kaydı bırakabildiğim, devamında ise "arıza kaydınızla ilgili işlemler devam ediyor" diyerek gerçek bir insana bağlanamadığım bir haftaya girdik.


    En sonunda başka bir hattan sırf birine derdimi anlatabilmek için hat satın alma menüsüne ulaşıp bu insanlara sorunumu anlatmaya çalıştım. Tahmin edebileceğiniz gibi internet hiç bağlanmadı. Sonunda 14 günlük cayma süresi de geçmiş halde hattımın iptalini istedim. Bununla ilgili dilekçeyi yazıp kimliğin arka fotokopisini vs. attıktan sonra hattımın iptal edildiği ama borcumu ödemezsem icra falan başlatacaklarına dair bir yazı geldi.


    Bunu ciddiye almadım. CİMER ve tüketici mahkemesine başvurmayı düşünüyordum. Bugün ise bu şirketten bir kadın arayarak TEMMUZ'dan bu yana borcum olduğunu falan söyledi ki ben bu eve bile Kasım'da taşındım. Kendisine bağırıp telefonu kapattım.


    Ben bu şirkete yalan söyleyip başka hattan falan aramasam şu gün hala arıza kaydı-arıza kaydı çözümü kayıtları dinliyor olacaktım. Merakım şudur, bunlar hakkında en mantıklı şikayet adımları nasıl oluşturulabilir? Temmuz'da kaydım olmadığı falan zaten kesin ama hiçbir zaman almadığım bir hizmet için para ödemek bana dolandırılmışım gibi hissettiriyor. Ne yapmalıyım?


    Teşekkürler.








  • Bana da aynı şey oldu, teknik servis istiyorum 100 TL istiyorlar tamam diyorum arayan yok. Modeme aylık bilmem kaç para alıyorlar verdikleri modemde sorun var diyorum wifi güçlendirici alın diyorlar. İlla bir masrafa girmek zorundayız herhalde verdiğimiz paralar yetmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 17 Şubat 2021; 19:44:18 >
  • Geçmiş olsun. Hiç vakit kaybetmeden gerekli yerlere şikayet edin. Tezgahı bu şekilde kurmuşlar. Bana da en kötü hizmeti verdikleri sırada arıza kaydı açtım ve teknik ekip yolladılar sonrasında 100 tl teknik servis bedeli aldılar. Oyalayıp durdular ama asla iade etmediler. Dün tüketici hakem heyetine başvurdum. Sen, ben gibi bir sürü örnek var. Hatta modemi iade etme konusunda tam bir çakal esnaf tutumu sergiliyorlar hayretle okuyorum. Kendinizi ve çevrenizdekiler bu firmadan uzak tutun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 3 Nisan 2021; 22:9:36 >
  • E devlet üzerinden aboneliğin durumunun kontrol edin gerekirse BTK üzerinden şikayet edin benimde başıma benzer olay geldi taahhütsüz paket seçmeme rağmen iptal ettikten sonra 1000 ₺ küsürlü borç çıkarmışlardır.


    imzaladığınız bir sözleşme var mı ? İptal edilmeyen vs.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.