Şimdi Ara

Millenicom Tarafından Mağdur Edilmem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar yaklaşın size bir legal soygun nasıl yapılır onu anlatıcam.


    Tarih : 12 Nisan 2022 Kendi evimden arkadaşlarıma taşındığımda mevcut internet aboneliğimi dondurmuştum.Dondurma sürem de bitince boşa para ödemiyim diye interneti iptal ettirmek istedim. Millenicom'u aradım ve iptal başvurumu yaptım. Tam bu tarihte Ertuğrul diye biri beni aradı ve aylık 41 lira ödeyerek internetinizi açık tutabilirsiniz. Yeni evinize taşınınca da bu fiyattan Ekim ayına kadar devam edersiniz dedi. Nakil ücreti vs de ödemezsiniz. Mantıklı geldi kabul ettim.


    Tarih : 30 Nisan 2022 Gelen fatura 65.75 tl kullanım ücreti. 12-30 Nisan arasındaki 1 mb bile kullanmadığım internetin faturası. İtiraz ettim tabi. Ne deseler beğenirsiniz. Biz ses kayıtlarını dinledik size öyle bir şey söylenmemiş. 12 Nisan'da '' tammm 41 liraya, size tanımlıycam özel indirimle beraber ... '' bu sözler bana bana söylenmemiş yani :) tamamen bir yerimden böyle bir şeyi uydurmuşum.


    Tarih : 8 Mayıs 2022 Taşındım. Akıllanmamışım sanırım salak gibi bu yeni evime nakil yaptırmak istedim internetimi. 11 Mayısta nakil başvurusu yaptım ve 3-4 gün boyunca nakil yapılmadı. Ben elektrik mühendisiyim bu arada çalıştığım firma Lonra'da, evden çalışıyorum. Bu kadar uzadığı için sinirlendim (Hediye çarkından çıkacak Gb'lara güvenip :) iptal ettirmeye karar verdim.


    Tarih : 14 Mayıs Şikayetvar'a ve Cimer'e yazdım. Tüketici hakem heyetine de son faturam çıkınca başvuracağım. Şikayetlerim üzerine genel merkezden aradılar ama bu sefer Ertuğrul adlı tamm 41 lirayaa diyen kişi değil. Meğerse Ertuğrul'un bana 12 Nisanda söylediği fiyat 45 liraymış o da Temmuz ayında ödiycem faturaymış :) Tabiki böyle bir şeyden bahsedilmedi o konuşmada ve benim Millenicom'la ahiretlik oluşumun miladı bugün oldu.


    Arkadaşlar hamaset yapmak amacında değilim. Hiçbirimiz bu şirketlerden zengin değiliz. Biz bu ülkenin çalışan iyi eğitimlik mühendisleri, doktorları, öğretmenleriyiz. Tek 1 kuruşumuzu bile bu yamyamlara kaptırmadan sonuna kadar hakkımızı savunalım. Her kuruşun hesabını tek tek soralım. Kelime oyunları yaparak bizden çaldıkları paraları yanlarına bıraktıkça daha da azgınlaşacak ve daha da iştahları açılacak.


    Son olarak hukuksuzluğa haksızlığa karşı '''''' NO PASARAN ''''''








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.