Şimdi Ara

Milli Eğitim Yasağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar dostlarım, ben bir okulda memurluk yapıyorum. Bildiğiniz üzere okul bağlantılarnfa birçok kısıtlama var. öğrneğin Ben ''ikariam.net'' siteye girmek istiyorum. Girmek istediğimde Milli eğitim yasağı çıkmaktadır karşıma. İnterneti iyice araştırdım yok şu program yok bu program önermişler hepsini denedim ama buseferde in bağlantısı kesiliyor. Virde Proxy siteleri var onlarada baktım ama okul bağlantısında onlarda milli eğitim yasağı diyor. Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Ben öyle facebook muş falan girmiyorum ama en azındanwww.ikariam.net sitesine girmek istiyorum. en azından bu sitedeki oyunumu takip edeyim. lütfen bir çare bulun buna interneti allak bullak ettim ama bu sorunu çözemedim sizlerin bir bilgilerini alayım neler yapabilirim. en azından ikariam.netteki oyunumu takip edeyim. Şimdiden teşekkürler.







  • ben okullardaki internetın ne işe yaradıgını anlamış değilim.ögrencilerın işine zaten yaramıyor.boş derslerde ögretmenler internette vakit geçiyor.benım bildiğim gördüğüm bu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

    ben okullardaki internetın ne işe yaradıgını anlamış değilim.ögrencilerın işine zaten yaramıyor.boş derslerde ögretmenler internette vakit geçiyor.benım bildiğim gördüğüm bu..


    Yanlışınız var. çok işe yarıyor. bütün yasaklara rağmen öğrencilerin girmemeleri gereken ama girebildiği o kadar çok yasaklı site var ki. olaya kendi açınızdan bakmayın. 10-15 yaşındaki çocukları düşünün. bence bu uygulama milli eğitim bakanlığının doğru yaptığı nadir şeylerden birisi.
  • Ultrasurf kur.
  • Aşağıdaki siteden programı indirip kurunuz, sorunu çzöeceğini düşünüyorum.

    http://www.hotspotshield.com/
  • Hiç biri işe yaramıyor, sağlam blokladı meb bu sefer. Evdeki internetinize dyndns kullanarak ulaşın. Oradan çıkış yapın :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: logox
    Evdeki internetinize dyndns kullanarak ulaşın. Oradan çıkış yapın :)


    Bunu nasıl yapacağımızı biliyor musun logox? Ya da bilen başka bir arkadaşımız varsa paylaşabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KLLAXON

    Aşağıdaki siteden programı indirip kurunuz, sorunu çzöeceğini düşünüyorum.

    http://www.hotspotshield.com/



    denediyseniz sonuçları yazında ona göre yönlendirme yapalım.
  • Milli Eğitim yani okulların, okul müdürlüklerinin kullandığı internet hattı meb domaini kullanmaktadırlar, ve bu meb domainin yönetimini meb adminleri yapmaktadır. adminler neye izin verirse sadece o sitelere girebilirsiniz :)
    Bunu aşmak imkansız.
  • Selam Arkadaslar ben okuldan baglanmaya calıstıım tum multi oyunlar açılmıyor acaba bunun caresi var mı aslında ben bir cok program denedim ama olmadı lutven yardım edin hotmailim deat_hell_60@hotmail.com lutven bir mesaj atınızzzzzzzzzz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dayyyyy

    Merhabalar dostlarım, ben bir okulda memurluk yapıyorum. Bildiğiniz üzere okul bağlantılarnfa birçok kısıtlama var. öğrneğin Ben ''ikariam.net'' siteye girmek istiyorum. Girmek istediğimde Milli eğitim yasağı çıkmaktadır karşıma. İnterneti iyice araştırdım yok şu program yok bu program önermişler hepsini denedim ama buseferde in bağlantısı kesiliyor. Virde Proxy siteleri var onlarada baktım ama okul bağlantısında onlarda milli eğitim yasağı diyor. Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Ben öyle facebook muş falan girmiyorum ama en azındanwww.ikariam.net sitesine girmek istiyorum. en azından bu sitedeki oyunumu takip edeyim. lütfen bir çare bulun buna interneti allak bullak ettim ama bu sorunu çözemedim sizlerin bir bilgilerini alayım neler yapabilirim. en azından ikariam.netteki oyunumu takip edeyim. Şimdiden teşekkürler.


    Programla falan uğraşma ama ultrasurt programını dene yine yasaklanacaksın çünkü modemde firewall açık kapatman gerekir şifresi farklıdır vs vs neyse


    yapman gerekeni söylüyorum google çeviriciye link yapıştır Tercüme et butonuna tıklayınca sağ tarafta oluşan linke tıkla site acılır


    ama facebook falan açamıyosunuz bu yöntemle.




  • ucretl vpn ler ile aşabilirsiniz ben denedim ve aştım
  • o bağlantı eğitim için sizin özel işleriniz için değil.
  • "Halife Hz. Ömer'in bir gece ziyaretine Ashab'dan biri gelir. Ömer, bir süre işiyle meşgul olur; sahabe bekler. Sonunda Hz. Ömer'in işi biter, mumu söndürür başka bir mum yakar. Ancak o anda, misafirinin selâmını alır. Sahabe sorar:

    - Ya Ömer, niçin hemen selâmımı almadın ve niçin bir mumu söndürüp diğer mumu yaktıktan sonra benimle konuşmaya başladın?

    Ömer cevap verir:

    - Önceki mum devlet hazinesinden alınmıştı. O yanarken, özel işlerimle meşgul olsaydım, Allah indinde mesul olurdum. Seninle, özel konular üzerinde sohbet edeceğimiz için, kendi cebimden almış olduğum mumu yaktım, ondan sonra selâmını alıp, seninle meşgul olabildim."
  • Bence hiç riske girmeye gerek yok.
  • Meb'e bak işi sağlam tutuyor :D
  • Mebin yasagi cok sacma bisey ariyom hicbir siteye girmiyo
  • İlginç ama engellenen sayfa Google Çeviri hizmetini kullanarak açılıyor. Google Translate'e girin, çevirilecek metninin yazıldığı kısma girmek istediğiniz adresihttp://www........com şeklinde yazın, "Tercüme Et"i tıklayın, MEB tarafından engellenen sayfa karşınızda ;) Ancak MEB tarafından engellenen ****, hotfile ve benzeri dosyalardan download yapılmasına izin vermiyor. Ama engellenen sayfayı okumak için kullanabilirsiniz.
  • Hangi vpn ? Bir tane denedim olmadıydı. Bildiğim kadarıyla vpn de yasak.
  • real-vpn deneyin büyük ihtimalle yasak aşılacaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.