Şimdi Ara

Milli Muharip Uçak KAAN ve ANKA-3 ilk uçuşlarını yapmaya hazırlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • leopolidas L kullanıcısına yanıt

    pek mühendis kalmadı


    2 kilo mühendis gitti geriye kaç kilo kaldı


    çok da inanmayın


    pek çok

    çok çok

  • basartenk kullanıcısına yanıt

    Güven karşılıklı olması lazım. Irak'a demokrasi götürecem deyip işgal edip petrolüne çöken veya Suriye desözde kendi kurduğu deaş ile savaşsın diye pkkya binlerce tır silah verip ki içlerinde İhalar helikopterler ve hatta uçak tamk savar veren amerika bana güven vermiyor. Hele ülkemizde en son 15 temmuzda deneyip başarısız olan ondan öncede defalarca darbe yaptıran hatta bizim çocuklar darbe yaptı deyip öğünen adamlara mı güvenecem.

    F35 güzel bir uçak ama köprüden bi türlü geçemiyorsun işte uçağa görev gircen onay gelcek ondan sonra kullanacan. Görev dışına çıkınca uçağı demir yığıından farksız hala getirecek. Akkuyuda çevirilen haltlardan kastın atom bombasıysa şimdiye kadar yapılmadığı kabahat. Ki çok güvenli amerika ülkemizde çeşitli dönemlerde atom bombası barındırdı. 15 temmuzdan sonra korkup götürdüğünü düşünüyorum o ayrı bir konu. Rusyayı sıcak denizlere Esat kavuşturdu şimdi Suriyeyi de ak parti kurdu deenden korkmuyor değilim.

    Suriyede işid demişsin ya amerikanın eski başkanı (Trump) deaşı biz kurduk diyor. Yoksa inanmıyor sende mi amerikaya güvenmiyon:)


    Amerika 50 milyon masum insanın kanı üzerinde kurulup, köle ticaretiyle gelişip, portakal gazı ve atom bombası kullanarak soykırımın en ucunu yapıp, yakın bir zamanda dibimizdeki Irak'ta Suriye'de ve Afganistan'da milyonları katledip an itibariyle Filistinde binlerce sivil öldürülmesine bizzat sponsor olmuştur. Ki Filistinde öldürülenleri çoğu çocuk.


    Say say bitmiyor evet. Sadece bu konuda haklısın.





  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    Şimdilik radar üssü, ,ileride onlar da olabilir. Şimdi bunların ikisi de (batı ve doğu) zalim ve yavşak, buna elbette katılırım ama doğu yavşağındansa batı yavşağını tercih ederim. Kar zarar hesabı...

  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    biri der ki; giderlerse gitsinler. sonra yok yok kalır sana

  • basartenk kullanıcısına yanıt

    Ah be kanka umut fakirin ekmeği

    Çevrem çok yoktur ama kuzenim TEİ, kocası ASELSAN, mahalleden arkadaşım Havelsan olmasa inanırdım  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basartenk kullanıcısına yanıt

    NGS'ye gittin mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapılsa muhalefet. Hepsi bizim ülkemizin eseri ve faydalı. Varsın vermesinler. Beğenmeyende beğendiği ülkeye gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memletin yaptığı şeyler şuan bazı arkadaşlara komik gelebilir fakat onlara toyota nın tarihini araştırmalarını tavsiye ederim

    başlamak için mükemmel olamaya gerek yok ama mükemmel olmak için başlamak lazım

  • Kale ile Rolls Royce fabrika kuracakken bizimkiler 3. ortak olarak Katar'ı dayatmasaydı belki KAAN şuan uçuş testlerini bitirmiş, seri üretime girmişti. Ulan Katar yüzünden mahrum kaldığımız şeylere bak, kaç seneye mal oldu. Sonu Altay gibi olmaz inşallah.(bkz: BMC - Katar ortaklığı)


    Bir aksilik olmazsa 27 Aralık'ta ilk uçuşu yapacak. Merakla bekliyorum.

  • Arkadaşlar bu ülkede şunu aşalım artık. Bu güzel bir gelişme ve inşallah tamamlanır demek düşer. Yok f35 miş yok s400 müş. Batı bizi hasta yakalasa ayağa kalkmamızı beklemeden silker. Önceki mesajlarıma bakın hükümete muhalifim oy da vermem. Ama bunlar parti üstü işlerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekonomi doktoru E kullanıcısına yanıt

    dostum iyi niyetin olması güzel. fakat savunma sanayi şu an tamamen torpil usulü çalışıyor. abdullah gül, ankara yıldırım beyazıt, atılım ve ted gibi süper mükemmel üniversitelerden aşırı zeki insanlarımız bu firmalarda iyi yerlere geliyor. ışınlanmayı ve lazer kılıcını icat ettiler dünya hazır olmadığı için açıklamıyorlar.


    boğaziçi, odtü, itü, bilkent ve koç gibi dandik üniversitelerimizden mezunlarımızı da amerika almanya hollanda ingiltere gibi 3. dünya ülkelerine kaptırıyoruz. tabi bu onlar için bir kayıp, biz de ülkemizdeki çöplerden kurtuluyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 3 Aralık 2023; 10:33:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.