Şimdi Ara

Milli savaş uçağı KAAN’ın ilk uçuş tarihi ertelendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Ülke batmadı mı? Sen nerede yaşıyorsun evladım?

  • Ülke battı mı ? Sen nerede yaşıyorsun Allah aşkına ?


    Biz ülkenin battığı günleri, başbakanlığın önüne yazarkasa fırlatıldığı günlerden hatırlıyoruz.


    Millet günlerini; evine un, yağ, tüpgaz bulabilmek için kuyruklarda geçirirdi... Aldığı maaşı boğazına bile yetmezdi. Millet tarlaların kenarında yetişen yabani otlarla evlerde yemek pişirmek zorunda kalmıştı.


    Şimdilerde yaşanan sadece yüksek enflasyon... Rahata alışanlar, yıllar sonra alım gücünün azalmasına, "ülke battı" diyerek yaygara yapıyorlar.


    *****************


    Bugün Anka-3 ilk uçuşunu gerçekleştirdi.


    Bir kaç hafta içinde de Kaan'ın havalandığını göreceğiz inşallah...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 28 Aralık 2023; 17:10:43 >
  • Senin yaşın kaç ki kuyruktan şudan bundan bahsediyorsun ? bir konudan bahsederken ilk önce yalan yanlış şeyler , kulaktan doma bilgilerle degil biraz araştır. Senin o kuyruk dediğin sey ülkeye ambargo uygulandığı zamandı. Kıbrıs çıkarmasından sonra amabrgo başalmıştı. Yani ürün yoktu ürün , millete para vardı ancak ürün kısıtlı olduğu için sıra ile alnırdı. Kıbrısa çıkarma yapmıitı ülke anladın mı ? Evet bir zamanlar esnaf meclise gidip yazar kasa atacak kadar özgürdü ve cesaretliydi. Hadi şimdi bir esnaf saraya elinde pankartla 1 km yaklaşsın ne oluyor. Ulan dolar 10 lira olur diyenler bu ülkede gözaltına alındı sen neden bahsediyorsun ? Dolar kaç lıra şuan ? neymiş yol kenarında yabani ot toplar pişirirmiş. Senin yalanın batsın , sen suan semt pazarlarında çürük çarık toplyanaları gördün mü ? Gel sana göstereyim öyle senin gibi yalanda söylemiyorum. Türkiye dunyanın en uzun süren ekonomik kirizini yaşıyor ve yaşamay devam da edecek. 2018 yılında başlayan büyük bir kiriz var ne için ? Birilerinin sacma sapan ekonomik fikirleri yüzünden . Nas var fazi düşer hop nas yok faiz artar . Ülkede orta direk diye bir sınıf kalmadı. ya zenginsin ya fakir. İktidar kendi zenginlerini yarattı. Bir ülkede konut kirası asgari ücretten nasıl fazla olur ? Ben ülke batı bitti bu takım öo abartı söylemlerede karşıyım , ancak Türkiye tarihinde hiç görülmemiş bir ekonomik darbogazın içine düşmüştür. Halk ciddi anlamda açlık sınırı seviyelerinde yaşamaktadır. Yok trafikte arabdan geçilmiyor yok restorantlar dolu diye saçma sapan seyler ile ekonomi degerledirilmez. Ülkenin yüzde 10i refah içinde yazşıyor yüzde 10 nu durumları iyi sayılır gerisi resmen bitik duruma. Kredi kartı borçlarının artışından , adilyedeki icra dosyalrında bunu çok rahat görebiliriz. 2002 de ki devalasyonda bile bu kadar büyük bir yoksuluk olmamıştı. Ülkede hergün kiracı ev sahbi kavga ve cinayetlerini duyar olduk. Ögrenciler kendilerini yurt odalrında asar oldu. Kim aliesini alıp şuan aşkam yemegine çıkabiliyor ? Ben bundan 5 sene önce ayda 5 defa dışarıda yemek yerdim şuan ayda 1 zor çıkyorum. Çıksam en ucuz ne var onu yiyorum. 4 tane tavuk döner içecek 500 lira tutuyor nasıl çıkısn bu vatandaş. Ankarada nomral bir ev kirası 20 bin lira. Birilerini savuncam diye gercekleri görmezden gelmeyin. Bal gibi büyük bir ekenomik kiriz var. Bunu yerek seçim sonrası çok daha fazla hissedeckiniz. Suan halen ülke seçim ekonomisi ile karşılığı olmayan para basılarak halka para dagıtılıyor. Şeçim gecsin görcem ben sıcak parayı.





  • Turkce konusan israil usa ajanlarini okuyup vakit kaybetmenize gerek yok. Boeing gibilerinde bile takvimde gecikmeler yasaniyormus, bunlar olagan seyler. Tolga Özbek mevzuyu cok guzel aciklamis. https://piped.video/watch?v=b7u2Yn6cSsA&pp=ygUMdG9sZ2Egw7Z6YmVr

  • gidi G kullanıcısına yanıt
    Siyasal islamcı detected. Sadece israil ajanı mı bunlar peki? Kafir de değiller mi? En azından terörist ya da vatan haini? Kürtaj yapıyoz burda🤣🤣.
    Bak demedi deme böyle sadece israil ajanı demek yetmez, maaşını keserler bak. Neyse yarı cahil (blok) listesine bir can daha.

  • veteriner69 kullanıcısına yanıt

    evladımmı:)

    bu ülkede yaşıyorum zor günler geçirsekde ülke batmadı. tabi senin kafa ile baksam belki öyle görürüm ama ben mantık çerçevesinde bakıyorum. insan gibi düşünebiliyorum. empati yapabiliyorum. mesela sen gider şimdi avrupa da şöyle bizde niye böyle dersin. bende derimki avrupada yaşayan insan medeni bizdekiler işte senin gibi diye örnek gösteririm. ozaman niye gelişemiyoruz ortaya çıkar zaten.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.