Şimdi Ara

Milli takımın gol atamadan turnuvayı bitirecek olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sırf FT başarısız olsun diye her maç yenilmemizi bekleyen vatan hainleri var. Size inat bu gruptan çıkacak bu takım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oyuncu11790

    Ne kuyruk acınız varmış Fatih Terim'den be, eleştirdiğiniz gömdüğünüz takım Türkiye milli takımı biraz saygılı olun ya biraz saygı duyun...

    Gidin başka milli takımları destekleyin o zaman arkadaş, ortada sıkıntılı bir takım var evet ama gol atamadan bitirecek temennisi nedir ?!

    Bu kadar mı canınızı yaktı Fatih Terim he,

    4 senedir bu turnuvayı bekledi millet. 5 tane orta saha orijinli adamla 11 çıkartırsan gol de atamayız rakip kaleye de gidemeyiz, takımı da gömeriz. büyük kaptanımızın yıldızımızın top ezmekten başka yaptığı bi şey yok. gol atamadan bitireceğiz de temenni değil öngörü. aynı kadroya çık aynı sonuç olur. 1-0 olmaz 4-0 olur. leş bi takım var ortada. takdir mi edelim napalım ? kişileri eleştiriyoruz. formayı değil. rahat olunuz.


    ozan
    arda
    hakan ç
    oğuzhan
    selçuk

    şu 5 adamın en fazla 2'si aynı anda oynar, adam gitti 5ini birden sürdü. teknik taktik planlama 0.




  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Maçlardan sonra da seni burada görmek isteriz delikanlı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dean.

    Maçlardan sonra da seni burada görmek isteriz delikanlı

    En azından milli takımın başarısını istiyorum sizler gibi takım yenilse de şurada dalga geçsek diye beklemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Romantik kardeş sana iyi şanslar o zaman
  • Milli takımın ehh işte diyebileceğimiz tek oyuncusu,ozan tufan ise eğer,sadece teknik direktörde değildir sorun.Stoperlere bir şey diyemiyorum,onlar zaten stoper değil.2 kanat bekimiz döküldü resmen.Bunda kanat oyuncularının payıda yüksekti belki ama,topu alan hırvat yaptı ortayı illa ki.Ama uzak ara en kötü oyuncumuz arda.Sakatlığı mı var,hasta mı orasını bilmiyorum,hiç böyle görmemiştim ben arda'yı.Kötü oynarsın eyvallahta,bu gamsızlık ne birader?Topu kaptırdıysan bir koş arkasından yahu.Neticede,hırvatlar eğer çok çok iyi bir takım değilse,gol atsak bile galibiyet almamız çok zor görünüyor bu şekilde.
  • 20 senede 3 kere avrupa şampiyonasına götüren, isviçre maçıyla dünya aleme bizi rezil eden, ülkeyi kuralarda son torbaya düşüren bir teknik direktörle bu kadar olur.... 2008 yarı finali tıpkı bu sene şampiyonaya katılmamızdaki gibi büyük bir şanstı. Şampiyonaya katılmak mesele değil... Bugün arnavutlukta şampiyonada... Tv de iki demeç seyrettim biri arda... ilk maçı atlattık. Fatih terim... hareketlerden konuşma yapamıyor.... yazık bu ülkeye... 3 5 milyonluk ülkeler kadar olamadık. Ümidimiz elin avrupa ülkeleri futbolcu yetiştirecek biz kapıcaz.... Ne acı bi durum. Bu ülke futbolu hakan şükür ve fatih terime yaptığı yatırımı futbol klubü olarakda galatasaray.. başkalarına yapsaydı şu an şampiyonlar ligi kupamız vardı. Hakan şükür gitti yerine arda geldi. Çıkıp bir de bu seviyede futbol bu diyor.... Sanki ispanya çek ve hırvatlarla ben eşleştirmek için son torbaya ben düşürdüm takımı.... Allah sabır versin bize



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benign2004 -- 12 Haziran 2016; 21:50:34 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.