Şimdi Ara

Milyarder girişimci Elon Musk’tan Dogecoin yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Milyarder girişimci Elon Musk’tan Dogecoin yorumu



    Dün akşam kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Elon Musk, Dogecoin (DOGE) ve diğer kripto paralar hakkında konuştu.



    İnsanların hayat boyunca çalıştıkları birikimleri kripto para yatırmamalarını ve bunun akıllıca olmayacağını söyleyen Musk, ek olarak, yine kripto paranın geleceğin dünyasında varlık olabilme şansının olduğunu dile getirdi. 



    Dogecoin hakkında sorulan sorulara yorumları ise şu şekilde:



    “Dogecoin aslında bir şaka olarak ortaya çıktı, amaç kripto varlıklarla dalga geçmekti. Bu birazda kaderin ironiyi sevmesi gibi. Dogecoin ilk başta bir şaka olarak ortaya çıktı ama sonra kendisi gerçek bir varlık haline geldi”






    Kripto paranın umut verici olduğunu ama yatırım yaparken dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Elon Musk, yarın gerçekleşecek “Saturday Night Live” programını sunacak. Programda Musk’ın Dogecoin (DOGE) açıklamasını yapmasını bekleyenler ise bir hayli fazla. İnsanlar bunun Dogecoin’e olumlu etki edeceği görüştünde. Bu genel kanı Dogecoin’in (DOGE) de yükselmesine sebep oluyor. 



    Haberimizin yazım tarihi itibariyle CoinMarketCap verilerine göre 0.615 dolardan işlem gören DOGE artışını sürdürüyor. SNL programından sonra DOGE’un nasıl etkileneceği ise merak konusu.









  • Koşun beyler pump var... Parası olan koşsun Doge'ye yatırsın diyolağ, yarın milyarder olarak kalkarsanız bizi de görün:))

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Donsuz olarak kalkarsak sen bizi görecek misin?

  • metercan M kullanıcısına yanıt

    Valla kripto para piyasasına giren donsuz uyanma ihtimalini bilir, o senin problemin benim değil :)) Sürekli size kazan doğurdu diyorlar inanıyorsunuz. Bir gün kazan öldü derlerse de kabul edeceksiniz artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 7 Mayıs 2021; 19:5:57 >
  • Bu adam da çok okumaktan kafayı yemiş anladığım kadarıyla, yaptıkları ettikleri tutarsızlıklar gösteriyor. İnsanlarla alay eden gün gelir kendisi alay edilecek duruma düşer. Para mara bir bakmışsın uçup gitmiş elinden, Nokia nin geldiği son hâli ya da Bill Gates in 130 milyar dolarlara kadar ulaşıp bir boşanma sonrası karısına 30 40 milyar doları vermesi. Her yükselişin sağlam bir düşüşü olur, kripto paralarda yaşanan hadiseleri kısa zamanda zengin olmak isteyenlerin kaptırdığı paraları görüyoruz ve sonra intiharları bu Elon içinde geçerli, hiçbir şeyin garantisi yok yer yüzünde önemli olan sağlığına sahip çıkabilmek. Elon Musk a da sağlık dileyelim. ;))

  • Doge 2 3 gün içinde 1 doları görecek bence. Cesur olanlar kazanacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Modern ekonomiyi yaratan ve besleyen ABD nin para birimi 1 dolar, şaka amaçlı çıkan 2 köpek dogecoin sanal para ile aynı değerde...

  • Elon dogede bir hedefi var anlaşılan o hedefe gelince sağlam bi çakacak millete. Aşağı doğru düz bir çizgi görünce ağlamayın. Panik de yapmayın paralarınız elon reise gidecek. Yasal sağlam gömçürtme operasyonu diyorum ben buna.

  • Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

    hocam açgözlü olmayacaksın stop koyarak gideceksin. kaybedeceksen kardan kaybetceksin.

  • pcfk P kullanıcısına yanıt
    ben 1 aydır diyorum milletten yemediğim küfür kalmadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Sert satışlarda stoplar çalışmıyor yalnız

  • smalsrol S kullanıcısına yanıt

    binance'te sorun yaşamadım hiç

  • geçenlerde shibayla ilgili tweet atmıştı binance de yoktu başka borsadan hesap alıp almaya üşendim bugün 6 kat artmış değeri.. elonu takip ederek yatırım yapacaz anlaşılan

  • Bugünkü ani düşüş ile bende alım yaptım attım köşeye seneye ne kadar olacak göreceğiz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.