Şimdi Ara

Mimar çizim programları odaklı sistem tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi günler iyi forumlar diliyorum.Teknolojide öylesine hızlı gelişmeler oluyorki artık takipte kalmak zorlaştı . Birde hayat mücadelesi ekleyince üzerine vakit ayıramaz oldum. Sizden sistem tavsiyesi istemek için bu konuyu açmış bulunuyorum.Kısaca özetlemem gerekirse , kardeşim bir mimarlık firmasında görevini ifa ediyor.Evde işlerine devam edebilmesi adına bir masaüstü bilgisayar ( sadece kasa ) gerektiğini bana belirtti.Oyun dünyası ile ilgilenmiyor bu manada kullanacağı programlar neticesinde sizin tavsiyelerinize ihtiyacım olacak ve bütçe olarak yaklaşık 1500-2000 tl arasında düşünmekteyim. Önerileriniz bu manada benim adıma elzemdir.

    Kullanacağı program'ların listesi aşağıdaki gibidir !

    1) AutoCAD

    2) SAP2000

    3) İDECAD

    4) ADOBE PHOTOSHOP



  • Ryzen 1700 en iyi seçenek olur diye düşünüyorum. Programları desteğini araştırmanız gerekiyor. Forumda ryzen ile illaki çizim programları kullananlar vardır. Onların yorumu daha önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deathness666

    Ryzen 1700 en iyi seçenek olur diye düşünüyorum. Programları desteğini araştırmanız gerekiyor. Forumda ryzen ile illaki çizim programları kullananlar vardır. Onların yorumu daha önemli.

    1500-2000 TL bütçe ile ryzen 1700 sistem toplanmaz bütçe yetmez neye istinaden söyledin bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deathness666

    Ryzen 1700 en iyi seçenek olur diye düşünüyorum. Programları desteğini araştırmanız gerekiyor. Forumda ryzen ile illaki çizim programları kullananlar vardır. Onların yorumu daha önemli.

    Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Lakin önermiş olduğunuz CPU bütçemi gerçekten aşacak cinsten.

    İyi forumlar.
  • i7 6700 alınıp geri kalan bütün parçalar minimum tutulursa 2100 civarına toplanır diye düşünüyorum. inventusta 1270tl. 500gb hdd, mini itx kasa, ikinci el 8gb ram gibi. ekran kartı yerine dahili grafik yongası kullanılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Axwell.

    i7 6700 alınıp geri kalan bütün parçalar minimum tutulursa 2100 civarına toplanır diye düşünüyorum. inventusta 1270tl. 500gb hdd, mini itx kasa, ikinci el 8gb ram gibi. ekran kartı yerine dahili grafik yongası kullanılır.

    Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim.Benim aklıma takılan asıl soru şu aslında ,kullanılacak olan programların ekran kartı olarak ne kadarını kullandığı. Biraz araştırmalarım sonucu daha çok cpu , bellek ve ssd üçlüsü'nün ön planda olduğu ama henüz kesinlik kazandıramadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.