Şimdi Ara

MİMARİ MAKET MODELLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir mimari maket, önerilen bir bina tasarımının 3 boyutlu bir temsilidir. Bir mimari makete, bir inşaat veya iç tasarım projesinin potansiyel ölçeğini ve tasarımını görebilirsiniz.


    Geleneksel olarak, maket yapımcıları bu kopyaları manuel olarak oluşturdular, ancak bilgisayar teknolojisindeki gelişmeler sayesinde, 3D modeller artık bir inşaat fikrini temsil etmek için yaygın olarak kullanılıyor.

    Mimari Tasarım Modeli

    1. Konsept Tasarım Mimari Maketi: Tasarım fikirlerinizin ilk aşamasında, başlangıç ​​formunu ve şeklini görmek yardımcı olabilir. Çoğu tasarımcı tasarımın ilk aşamasına 2B çizim ile başlarken, temel bir maket tasarım sürecinde farklı bir bakış açısı sunabilir.
    2. Çalışma Tasarım Mimari Maketi: Yapmış olduğunuz maket hakkında daha kapsamlı fikir ve daha fazla hakimiyet sağladıktan sonra onu çalışan bir tasarım maketine dönüştürebilirsiniz. İlk tasarımınızla ilgili herhangi bir kusur veya sorunla karşılaştıysanız, tasarım modelini oluşturmak bunları gidermenize ve muhtemelen uygulayabileceğiniz yeni, yenilikçi fikirlere ışık tutmanıza yardımcı olabilir.
    3. Konsept Sunum Mimari Maketi: Konsept sunum modelleri, fikirlerinizi müşterinize veya halka sunmaya hazır olduğunuz zamanlar içindir. Model yapımcıları, bir sunum modeli oluşturmak için reçine veya hatta bir 3D yazıcı gibi yüksek kaliteli malzemeler kullanır.

    https://www.istanbulmaket.com.tr/2022/04/01/mimari-maket-modelleri/








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.