Şimdi Ara

Mimarlık/İç mimarlık Yüksek Lisans Yapanlar ve ales

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhabalar,
    öncelikle sorunumdan bahsedeyim. Geçtiğimiz sene henüz üni 3.sınıftayken denemek amacıyla alese girmiştim normalde yurt dışı yüksek lisanslara başvuracaktım. Bu pandemi nedeniyle yurt dışına gitmekten vazgeçtim ya da en azından erteledim. 1 sene çalışıp 2021 yılı için yüksek lisansa başvururum türkiyede diyordum tekrar alese girerek. fakat ailem bu dönem için yüksek lisanslara başvurmamı istiyor. yeniden alese giremediğim ve eski ales puanım 70 olduğundan çok umutlu değilim bu dönemden fakat sizce şansımı denemeli miyim? Mimar sinan mesela kendi bilim sınavını yaparak öğrenci alıyormuş yine de şansım olur mu? benim civarımda puan alarak yüksek lisansa kabul alan mimar arkadaşlarımız var mı?

    pandemi sebebiyle okulların yüksek lisans başvuru süreçleri eylül ortasına kadar uzamış durumda. birkaç gündür araştırıyorum ama kafamda çok fazla soru var.

    Özellikle mimar sinan, itü ve yıldız teknikte yüksek lisans yapmış olanlar veya en azından bu okullarda okuyanlar bir yol gösterip fikirlerini beyan ederlerse çok memnun olurum. Özel okul olarak da bilgi ve yeditepeyi düşündüm.







  • Takipteyim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.