Şimdi Ara

mimgaz lpg yardım lütfen. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
38.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat_gs81

    Herkez kendi malını satmak ister bugün mimgas da boy boy reklam yapıp 1000 tl değil de 1800 tl yapsaydı su anda türkiyenin bir numaralı markasiydi soruyorum hiç lpg de sorun yaşamayan kıt var mi yok. en pahalisi bile sorun yaşıyor yanlış diyen varsa en güvendiği markayi şikayetim com da veya şikayet sitelerinde baksın mutlaka vardır.önemli olan firmanın güvenirliği ve servis ağı yaygın olmasıdır.atiker de -mimgas da bu konuda yeterli servis ağı vardır.usta montajı yanlış yapiyor mimgas-atiker sorunlu. benim aracımda usta enjektör memelerini buyutmemis araba gitmiyordu şimdi lpg kıt firmasının suçu ne lpg servisine götürdüm buyultuldu şimdi sorun yok .

    Merhaba. Bende yeni bir Citröen xsara picasso 1,6 90 beygir aldım. Mimgas sıralı sistem var ve. Aynen yokuşlarda bayılıyor araç gitmiyor.Ayrıca bugün araç stop etti ve çalışmadı tekrar. sonra düğmeden benzine geçirince çalıştı. Birde bu benzin-gaz geçişleri hiç belli değil. Gaz bittiğinde uyarı felan vemedi ondan stop etmiş olabilir.

    Ankarada Atikerci tanıdığım var. İllaki mimgas bayiine mi gitmem lazım yoksa atiker bayiide yapabilir mi? Tavsiyeniz nedir?




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.