Şimdi Ara

Mini Cooper Clubman 2009

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 45.000 - 50.000 arası 2009 clubman bulma şansım nedir ? Bu araçlar avrupada çok tutuldu fakat TR'de tutulmadı.
    Bende station wagon hastalığı var.O yüzden kısmet olursa ilerde almayı düşünüyorum.
    Varmı bir bilginiz ?
    Malum sitedeki fiyatların şişirme olduğunu düşünüyorum.



  • bu fiyat aralığına zor. en az 50 den alıcı buluyor şuan. temizini bulmak biraz zor açıkçası. 2-3 tane baktım. dıştan araçlar çok iyi ama motor bölümü hep yağ kaçakları ile dolu.
    büyük şansa geçen hafta 54.250'ye 140.000km de S modelini aldım. mekanik olarak en ufak sorunu, yağ kaçağı vs yok. kaporta olarak da 10 üzerinden 8-9 alacak bir araç edindim.

    spor araç olduğundan sert bir araç.dolayısı ile ses yalıtımı bu ölçüde.performansı çok iyi. direksiyon tepkileri oldukça etkili. ne hikmetse gerek 1.6 atmosferik olanı gerekse S olanı ilk çalıştırmada bir süre boyunca aşırı sesli çalışıyor. sanki dizel bir motor var araçta. sonrasında ses azalıyor.
  • FelixCrail kullanıcısına yanıt
    İlk önce hayırlı olsun.Şuanki piyasaya göre iyi almışsınız.Ben Ağustos-Eylül gibi almayı düşünüyorum.1.6 atmosferik olması tercihim çünkü hızlı araba istemiyorum.Özellikle clubman 2009 modeli gerçekten çok şık.Sakın satmayın.Çünkü 1968'de çıkan Austin Mini Panel Van havası vardır bu araçta.İlerde bu model avrupa ve japonyada değerlinicek.Türkiye'de insanlar station pek sevmiyor.Siz onlara bakmayın.Tekrardan hayırlı olsun.Bende alacağım vakit muhakkak ilk önce servise götüreceğim.
  • normal mini ye göre görüntüsünü ben de daha çok seviyorum.yakıt konusunda biraz daha tutumlu olsa süper olurdu. sakin kullanımda 9.6lt yakıyor şuan bende. bakım sonrası belki yarım litre bir litre kadar aşağı düşer diye tahmin ediyorum. performansı nedeniyle kullanımı inanılmaz zevkli geliyor bana. çok performanslı kullanan biri değilim ama basınca gideceğini bilmek bile yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.