Şimdi Ara

Mirrored İtems !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu mirrored items nedir ne işe yararlar. Trade chatte gördüğüm üzere Rare item olan kalıpları uçuk kaçık fiyatlara satılıyor. Aydınlatabilirse birileri çok sevinirim iyi günler.



  • mirror item , mirror of calandra orbu ile bir itemi koyalama işidir. kopyalanmıs itemde değişiklik yapılamaz. soket rengi yada statlarında oynama olmaz. fiyatının pahalı olmasının nedeni kopyalanan itemin statlarının zaten cok iyi olması ve mirror of kalandranın düşme ihtimalinin cok az olması (200 oyuncu 10 yıl nonstop oynasa yine düşmeyebilir deniliyor. o kadar az)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: druen

    mirror item , mirror of calandra orbu ile bir itemi koyalama işidir. kopyalanmıs itemde değişiklik yapılamaz. soket rengi yada statlarında oynama olmaz. fiyatının pahalı olmasının nedeni kopyalanan itemin statlarının zaten cok iyi olması ve mirror of kalandranın düşme ihtimalinin cok az olması (200 oyuncu 10 yıl nonstop oynasa yine düşmeyebilir deniliyor. o kadar az)

    Anladım. Bazen boxlarda da contain mirrored item yazısı oluyor oradakilerle mi yapılıyor diye düşünüyordum pek ilgisi yokmuş . Teşekkürler.
  • Yanlışım yoksa eğer boxlardan düşen mirrored itemları recipe için kullanıyorlardı. Aklınızda bulunsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YordleKing

    Yanlışım yoksa eğer boxlardan düşen mirrored itemları recipe için kullanıyorlardı. Aklınızda bulunsun

    Hangi recipe ?
  • Baktım da yokmuş öyle bir recipe.
    http://pathofexile.gamepedia.com/Vendor_recipe_system
  • Selamlar, size birkaç Mirrored Itemın ne kadar masrafla craftlandığını açıklayayım.

    Loath Bane 500 Eternal Orb + Exalt + 300 civarı da Divine. 3700exalted orb ediyor toplam. Şu an oyunun en iyi daggerı. Şanslı bir Craft. (bilgi: pNR adlı oyuncu)
    Foe Bite, oyunun en iyi Wandı, 300 Eternal + Exalted. Oyunun en şanslı craftı olarak anılıyor, sadece 1 günde craftlandı ve craftlayan jakeallmightly inanılmaz şanslıydı. (jakele aynı guilddeyim) bundan önce 1.5 yıl boyunca hiç kimse en yüksek özelliklere sahip wand craftlayamadı. Rahatlıkla daha öncesinde 1000lerce eternal harcandı mükemmel wand craftlayabilmek için fakat çok özellik olduğu için wandların listesinde craftlamak bir hayli zor.
    Storm Needle, en iyi 2. Wand, en yüksek özelliklere sahip olmasa da, o zamanki parayla 2300ex gibi bir masraf tutarak craftlanmış. Şimdiki oranlara göre 3200ex gibi bir para ediyor. (oyuncu adı ddddddddddddddddddime)

    En yüksek özelliklere sahip Bow ile Wand craftlamak 3000ex'i gözden çıkartarak craftlandığı sık sık söyleniyor.

    Aşırılara gelelim:

    Onslaught Song, kullanılabilen skillerle oyunun en yüksek dpslerine sahip silahı, Lathi baseine sahip bir Staff.
    2000 Eternal Orb yemiş bir eşya, 14000 exalted orb maliyeti olmuş. (Craftlayan Jin, bilgi: jin)
    Wrath Fang, 1500 Eternal Orb+ ex, AXN adlı oyuncunun bir craftı. Oyunun en çok tercih edilen değil ama en yüksek dps değerlerine ulaştıran daggerı.

    Vs vs.

    Biz işte bir tane mirrorla gidiyoruz bu itemları kopyalıyoruz. 220ex veriyorsun tüm bu delice masraflar tutmuş eşyanın kopyasını alıyorsun. Bu da path of exile'ın biz orta seviye oyunculara yaptığı bir ekonomik dengedir bence. Ve oyunun iyi yanlarından biri.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.