Şimdi Ara

Mitoloji Online Tanıtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 aydır her yerde reklamını görüyorum dün mitoloji online promo kodlarını görünce oyuna başladım. Legend Online tarzı oyunları sevenler içi güzel bir oyun. Öğrendiğim kadarıyla kısaya anlatacağım.

    Oyunun adından belli olduğu gibi konusu Mitolojiyle ilgili. Zeustan poseidona aklınıza gelen her tanrı var ama tanrılar karakter olarak seçilmiyor sadece size oyunda aradabir yardım ediyorlar.

    Mitoloji Online Sınıfları
    Oyunda toplam 5 tane sınıfvar, bunlar;
    - Büyücü: Büyü gücü kullanırlar, HP'leri ve savunmaları düşüktür
    - Silahşör: Üstün savaş gücüne ve yüksek HP'ye sahiptirler.
    - Avcı: Kritik vuruş oranları yüksektir, tek vuruşta öldürebilirler.
    - Kahin: Hızlı toplanırlar, defansları sağlamdır.
    - Şövalye: Tank görevi görürler, HP'leri ve savunmaları çok yüksektir.

    Oyunda zindanlar, BOSS ve lonca savaşları gibi özellikler var. Tek tuşla görev tamamlayabiliyor, hızlı seviye atlayabiliyorsunuz. Çok değişik binekler var, gördüğüm kadarıyla pet sistemi yok.

    Yeni başladığım için çok detay bilmiyorum, promo kod sayesinde bedava itemler kazandım. Oynayan varsa oyunda buluşabiliriz, bildiğim kadarıyla yardım ederim yada siz bana yardım edersiniz :)

    [bl]Oyunun Hikayesi
    Efsaneler ve Kahramanlar devrinden önce, canavarlar ve felaketler tüm dünyaya yayılmıştı. İnsanlar bu vahşi canavarlara karşı mücadeleye başlamışlardı. En güçlü ölümlüler tanrıların gücünü kullanarak dünyaya hakim oldular. Bu güçlü ölümlüler, deniz altında gezen yılanı kılıçtan geçirmek için Batı'ya, yıldızları yutan Ejderhayı yok etmek için Doğu'ya doğru yola çıktılar. Tüm kötülükler defedilmişti.
    Bu barış sürecinde, insanın gücü zayıfladı, kudretli efsaneler duyulmaz oldu ve artık ölümlüler onları korumaları için tanrılara dua etmek zorunda kaldılar.
    Fakat hiçbir tanrı kusursuz değildir. Cennette Titanlara karşı Olimpiyalıları zayıf düşüren bir çatışma başladı. Hapse mahkum olan Titanlar dünyadaki bütün kötülükleri Pandora' nın Kutusundan salma şansı yakaladılar.
    O uğursuz günden beri, Pandora Kutusundaki lanet, dünyaya yavaş yavaş en güçlü Olimpiyalıları bile korkutan bir terör havası yaymaya başladı

    Oyunun Videosu:
    https://www.youtube.com/watch?v=MlnzCYrEOqs

    Resimler
     Mitoloji Online Tanıtım


     Mitoloji Online Tanıtım


     Mitoloji Online Tanıtım


    Resmi sitesi:
    http://tr.37.com/mitoloji/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZLine12 -- 9 Şubat 2015; 17:31:40 >







  • oyna bakalim. Yorumunu bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitoloji Promo kod isteyen varsa Gamebayi uğrasın derim çekilişede koymuşlar
  • Yani herşey bir promo kod ilemi başladı :):) Nasıl bir promo kod ise oyunu tamamen ezberletmiş sana tebrik ederim. Tarayıcı oyunlarının en sevdiğim yanıda setup'sız oynanması. İndirme derdi yok yükleme derdi yok. 3 adımda üye ol gir oyna bu kadar. Konuyu görünce ilgimi çekti bende oynamaya başladım sonrasında oynamakla kalmayıp bi anda kendimi oyunun ödeme sayfasında buldum. Çok garip gelicek ama ilk defa bir oyun için bu kadar çok para harcadım. Pişman değilim bir çok arkadaşlık edindim bu oyun sayesinde. Sifonsor'un dediği gibi gamebayiden promo kod hediyemi aldım. Ama elmas nerde ucuzsa ordan aldım :D Elmas almak isteyene tavsiyemdir. Oyun bursagb ile anlasmıs diğer satıcılardan daha fazla elması daha ucuza alıyorsunuz. Bu bir tavsiyedir reklam değildir. Her site güvenilir her sitede anında teslimat var ama dediğim sitede aynı fiyata daha çok elmas var.

    Oyun ile alakalı bilgiye ihtiyaç duyan olursa mesaj atmaktan çekinmesin ödeme yapa yapa oyunda prof oldum diyebilirim. Kapışmak isteyeni de beklerim :):)




  • Mitoloji online da promo kod bir çok firma ücretsiz verdi freetoplay oyunkayıt sanırsam gezginler felan hepsi promo kodları dağıttı bitti ama 0,10 kuruşa satılıyor şuan
    http://www.gameticaret.com/mitoloji-online-elmas/ hala oyunda işe yarıyormu bilmiyorum ama satışı halen var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.