Şimdi Ara

Mitsubishi Attrage Kullanıcıları Buraya (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
13
Favori
16.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • canemrebuyuk kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisini de kullanmış olduğunuzu tahmin ederek sizin fikrinizi almak isterim. 2014 cvt var bende de. Satıp 2012 üstü asx almayı düşünüyorum. Üstüne 14 bin kadar eklemem gerekiyor. Attrage ile asx arasındaki yalıtım,süspansiyon ve Çekiş gücü farkları nasıl.

    Son olarak ta 15 bin fark ile daha iyi bir alternatif sunabilirseniz değerlendirmek isterim. Ama yakıt konusunda üzmesin. %90 şehir içinde kullanıyorum ve 4 kişilik bebekli bir aileyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erginy15 kullanıcısına yanıt
    2015 Attrage yi motor, performans, yalıtım vs sebeblerden dolayı sattım. şu anda ASX ve 2013 Ford Focus (dizel) kullanmaktayım. ASX düşünüyorsanız 2015 ve üzeri modelleri tavsiye ederim, LPG de (Zavolli) 18-20 kuruş karma tüketimi var. 2. el piyasası düşünülürse üstte 15 verip Asx almak yerine Ford focus veya temiz bulursanız Jetta önerebilirim. İlla Japon olsun veya SUV olsun derseniz Asx bakabilirsiniz. Yol tutuşu, performansı vs Attrage den sonra sizi tatmin edecektir fakat Atmosferik motor yine de bir dizel motoru kadar güçlü olamıyoru.
    Attrage yi 45 Bin civarı satacağınızı varsayarsak, belki falza edebilir. +15 Bin eder 60 Bin

    55-60 Bin TL ye malesef piyasa gereği yeni ve temiz Asx almak zor( 2015 Haziran da sıfırını 63 e almıştım). onun yerine Focus bakılabilir. 60 Bine 2013-2014 model Dizel sedan hatasız boyasız 50-60 bin km de.
    Hyundai İX35 tavsiye etmiyorum, bir süre deneme şansım oldu, daha gösterişli bir araç gibi görünse de yakıt tüketimi ASX e göre hem benzin de hem de LPG de neredeyse 2 katı. kit fiyatları da öyle.
    Piyasa takıntınız yoksa ASX, Attrage den sonra her türlü yeterli bir araç olacaktır. yalnız eski kasalardan, multimedyasız olan paketlere bakmayın.
    Yol sesi tüm japonlarda olduğu gibi asx için de var ama daha az. Attrage ye göre çok çok az.
    benim Asx de beğenmediğim tek nokta ön iki çamurluk plastik, aslında plastik olması bir avantaj ama ben sevmiyorum. birde tavan, kaput vs sacı çok ince, yaklaşık 3 hafta önce dolu yağdı ve focus ile ASX bahçe de yan yana idi. ASX in tavan ve motor kaputunda belli belirsiz binlerce nokta nokta izler oluştu, focus da ise toplasan 10-20 tane nokta oluştu. kapalı garajınız olsa daha iyi olabilir. özellikle gölge alanlarda izler çok belli oluyor, satarken ne kadar etkileyecek bilmiyorum.

    Kısacası Attrage den sonra ASX tercih ederseniz performans ve donanım olarak üzülmezsiniz fakat model yılı yüksek olması şartıyla. Suv takıntınız yoksa Alternatif düşük Kilometre Dizel araç öneririm çünkü Focus dan daha çok zevk alıyorum.




  • Yaklasik 8 aydir manuel attrage kullaniyorum.Acayip isindim.Fabrika verilerine yakin yakiti kullanimi ve donanimi beni fazlasiyla memnun ediyor.Yetkili servislerden ikisi ile tanistim.Servislerin ilgisi cok tatminkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araç kaçmaz, neden mi? boş ver tasarımı Türkiye de yaşıyoruz, devir ekonomik devri artık,
    benzin 5.13 TL !!! Vergi almış başını gitmiş neyse konumuza dönelim:

    araba= yakıt + vergi + özellik + performans = attrage. yok arkadaş benim param çok dersen buyur aynı özellikte başka aracın fiyatına bak, kıyabilirsen parana git başka araba al.

    Bırakın avrupa sevdasını japon motorunun tadına bakın!!!
  • Birisi 10 aydır satamıyor. Arabada sıkıntı da yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 CVT modellerde intense ve intense plus farki nedir?



    Hiz sabitleyici ikisinde de var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HicRhodus -- 28 Haziran 2017; 2:31:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HicRhodus

    2014 CVT modellerde intense ve intense plus farki nedir?



    Hiz sabitleyici ikisinde de var mi?

    2014 te intense plus yok. 2015 te var. Intense plus ise cc vardir. Cc olup olmadigini direksiyonun saginda tus varsa anlayabilirsiniz. Intense plusta cc ye ek led sinyallli isitmali aynalar ve bluetooth vardir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CVT-lpg kullananlar da yakıt tüketimlerini paylaşsalar çok iyi olacak.

    LPG takılınca garanti bozulduğu için kimse taktırmadı mı yoksa?
  • Atttage intense plus aravimiz 4 bin km de. Yildan dolayi bakim yaptıracağız. Yakin zamanda yaptıran veya fiyat alan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • narec kullanıcısına yanıt
    ben yaptırdım. km'si gelmemişti ama garantiden çıkmasın diye girdim. aracım 31.500'de.

    hava filtresi değişmedi bir tek. tüm bakım kalemlerini yaptılar 40.000 bakımındaki. toplam 380 tl tuttu.

    polen filtresi acayip pahalı yalnız. 80 lira civarında.
  • Arkadaşlar merhaba,
    2014 intense (manuel) kullanıcısıyım, baskı balata değiştirmem gerekiyor.
    Servisleri aradım sadece parça fiyatına (baskı-balata-bilya) 1700 tl gibi bir rakam çıkardılar, işçilikle birlikte 2200 ü bulacak gibi...
    Bu aracın baskı balatasın da sadece exedy daikin mi kullanılabilir. Muadili daha uygun fiyatlı bir ürün var mı bildiğiniz?
    Birde Ankara'da bir tavsiyeniz olur mu?

    Teşekkürler.
  • Aradan uzun zaman geçmiş gerçi, ben de 2015 manuel Attrage sahibiyim. Baskı balata için servis parça+işçilik olmak üzere toplamda 3150 TL gibi bir değişim ücreti çıkardı. Çok acil değil ama uzun olmayan bir vadede değiştirin dediler. Şimdilik dursun dedim. Sizin yazdığınız gibi orijinalinin Daikin Exedy olduğunu öğrendim. Zira çoğu Japon araç grubu bu marka kullanıyormuş. Alternatif olarak SECO marka var, 850 tl gibi bir ücrete temin edilebiliyor. Attrage'da bu markayı kullanan olmuş mu bilmiyorum ama diğer marka araç kullananlardan olumsuz yorum okuyunca soğudum. Servis değil de, internetten alışveriş yoluyla orijinal olanını 1600 TL maliyetle temin ettim. Şimdilik duruyor, bakalım önümüzdeki günlerde Ankara Şeref Oto'da yaptırmayı düşünüyorum. Aracın ilk sahibiyim ve 5 yıldır sadece Şeref Oto'da bakım yaptırıyorum. Açıkçası servisten çok memnunum, oldukça ilgililer. Fiyatlarda da yardımcı oluyorlar. Ancak yine de 3150 TL fiyat bana fazla gelince şimdilik dursun dedim. İnşallah işçilikte de uygun rakam olur da toplamda uygun bir rakama çözmüş olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikirlerolmez -- 30 Ağustos 2020; 9:36:53 >




  • Attrage devam benzin bütçeyi çok aştı. LPG montajı düşünüyorum var mı fikir verecek olan kullanıcılar ?

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.