Şimdi Ara

MITSUBISHI CARISMA HAKKINDA YARDIMM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ÖNCELIKLE MERHABA HERKESE. YAKLASIK 2 YILDIR MITSUBISCI CARISMA (1.6 AVANCE OTOMATIK SANZIMAN) SAHIBIYIM. ARACTAN COK MEMNUNDUM TAKI SANZIMAN ARIZA IKAZ LAMBASI YANANA KADAR. IKAZ ISIGI YANDIKTAN SORA ARAC KENDINI KORUMAYA ALIP YUKSEK VITESTE KALIYOR VE DEVAM EDIYOR.ARACI STOP EDIP CALISTIRINCA DUZELIYOR TAKI ZORLANANA KADAR. DUSUK DEVIRLERDE HICBIR SIKINTI YOK VITESLER GECIYOR AMA YUKSEK DEVIRLERDE ONCE KARARSIZ KALARAK SORA SARSINTILI BIR SEKILDE VITES GECIYOR BAZEN DE GECMIYOR SANZIMAN KENDINI KORUMAYA ALIYOR. MALATYADA SANZIMANDAN ANLARIM DIYEN BIRINE GOSTERDIM SERVOSUNDA ARIZA VAR YUKSEK IHTIMALLE DEDILER. ARIZA TESBIT CIHAZINDA DA'' PNP ''KODLU BI ARIZA GOSTERIYOR. MALATYADAKI USTALAR SANZIMANIN BEYNINI SOKMEMIZ LAZIM EGER SORUN BEYINDE DEGILSE SANZIMANI DA ACMAMIZ LAZIM DEDILER. KAC LIRA MASRAFI OLUR SORUSUNA DA HICBIR YANIT ALAMADIM TAMAMEN MUAMMMA. BU TUR ISLEMLERIN NE KADAR BASIT YADA ZOR OLDUGUNU BILMEDIGIMDEN BURDA SORMAK ISTEDIM. BU ARIZA NASIL GIDERILEBILIR. ACABA ARIZA SANZIMANDAKI BEYINDE MI YOKSA KOMPLE SANZIMANDA MI ANLAYAN YOK. BUNU YAPTIRABILECEGIM MALATYADA VEYA YAKIN YERLERDE BU ISIN ERBABI VARMI ? LUTFEN YARDIM...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taspinarabdurrahman -- 14 Ekim 2014; 23:49:58 >







  • Çok önemli bir konudan bahsetmişsin. Hemen ****.com da paylaş ki arkadaşlar görsün. O arkadaşlar içinde ustalar var müdahale ederler. Sakın oradaki ustalara dokundurma. Afaki konuşıyorlar düsgün şanzumanı bozarlar. Diğer siteye yazmayo ihmal etme.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jesterr kullanıcısına yanıt
    ÜSTAT HANGİ İNTERNET SİTESİNDE PAYLAŞMAM GEREKTIGINI ANLAMADIM. DİGER SİTEDE HANGISI BUNU YAZARSAN SEVINIRIM. BURADA KIMSE BU KONU HAKKINDA BILGI SAHIBI DEGIL GALIBA :( ?
  • Www.****.com paylaş orada bu siteye bakan yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.