Şimdi Ara

mitsubishi colt 1.3 amt 2011 LPG önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2011 colt amt sahibiyim. aracımı her gün belli bir kilometrenin üzerinde kullandığım için ve artan yakıt fiyatlarından dolayı benzin parasından epey bir muzdaribim. forumu günlerdir araştırıyorum ama tekrardan sormak istedim. colt araçlarında LPG kullanan arkadaşlar memnun mu? hangi markayı önerirler? Ankara'da nereden montaj yapmamı önerirler? hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.



  • Dostum tavsiyem atiker grand kit taktırman ayrıca mutlaka afr ayarıda yaptıır daha iyi kitler vardır mutlaka ama bu kit hem ekonomik hemde yeterli gelecektir.
    En önemlisi takan firmanın iyi olması ve afr ayarını mutlaka yaptırman.
    Afr ayar ne diyeceksin temel mantık gaz hava ayarının rolantide ve yüksek devirlerde benzinle eşitlenmesi fakir karışımşarda yüksek ısıdan dolayısubap erimesi olmakta bende 2006 vardı pahalıya patladı bana ayrlattıktan sonra arabanın gidişi bile değişti ayrıntılar için face de coltcuları sayfasına bakabilirsin yadahttps://www.facebook.com/search/top/?q=profesyonel%20lpg%20ayar%C4%B1%20-%20lpgayari.com%20-%20payla%C5%9F%C4%B1m%20ve%20ileti%C5%9Fim%20grubu sayfasından akif tezele ulaşın afr ayarı yapmakta iyi bir ustda tavsiye eder size
    Çoğu usta afr ayarını duymamış bile hasbelkader iş yapıyorlar
    Aracınla lpg de %35-40tasarruf yapabilirsin.
    Gitmeden önce mutlaka lpg konusun araştırmanı ve bilinçli gitmeni tavsiye ederim




  • ilyas erkul İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim. youtube'da bi arkadaş epey araştırmış ve sizin de dediğiniz gibi atiker grand taktırmış. colt kullanan arkadaşlar bilgilendirse sevinirim. bu hafta içi lpg taktırmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.