Şimdi Ara

MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KONU AÇILINCA MOTOR ÇALIŞIRKEN ÖTME YAPAN KLİMA RULMANININ (BİLYESİNİN) EN UCUZ DEĞİŞİM YÖNTEMİNİ RESİMLERİYLE ANLATACAĞIM. MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO)(2017 İÇİN AZAMİ 100 LİRA) KONU



  • klimanın kasnağını değistirmek pahalıya geliyor. biz rulmanı değiştirerek en fazla yüz liraya bu işi halledebilirsiniz.
  • bu videoyu izleyerek başlayalım
  • kamil uslu K kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=ZFbxUT1oyMM
  • kamil uslu K kullanıcısına yanıt
    videoyu izledikten sonra klima motorunu sökmeden sadece kasnağı sökeceğiz. işinin ehli bir tornacıya rulmanı söktürüp oto parçacıdan veya rulmancıdan rulmanın sparişini veriyoruz. 35x52x12 ölçülerindeki rulmanı kasnağa güzelce çaktırıyoruz ve yalpa yapmadığını yani rulmanın dengeli yerleştiğini kontrol ettiriyoruz.MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO)




  • kamil uslu K kullanıcısına yanıt
    MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO) artık elimizde bu parçalar var.MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO) kasnağı klima motorundaki yerine el ile iki tarafından destekleyerek, esneterek sonuna kadar yerleştiriyoruz.MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO) bu hale gelince sekmanı güzelce kanalına yerleştiriyoruz.MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO) sekmanın tam oturduğunu kontrol ediyoruz.MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO)MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO)MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO) sis farı kapağını çikararak işimizi kolaylaştırabiliriz.MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO)lastik parçaları resimdeki gibi kasnağın içine yerleştiriyoruz.MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO)MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO)MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO) kapak parçanın tırnaklarının lastik parçaların arasına geldiğine dikkat ediyoruz. kasnağı ve kapak parçasını saat yönünde çevirerek sıkıştırınız. MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO)MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO) uygun miktarda 7 numara lokmayla sıkıyoruz. aşırı zorlamayalım zaten gevşemez pozisyonda.MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO)MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO)MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO)
    sekmanın kanala oturduğunu kontrol ediniz. işlem tamam. MİTSUBİSHİ COLT KLİMA RULMAN DEĞİŞİMİ (DENSO) kayışımızı atakarak yaklaşık bir, bir buçuk cm esneme payı ile geriyoruz. klima ve farlar açıkken kayıştan ses gelirse kayışı biraz daha gerdirebiliriz. hadi hayırlı olsun.




  • Elinize sağlık, faydalı konu için.



    Benim coltun klima eskisi gibi soğutmuyor, gaz değişimi yapıldı yine aynı sorun devam ediyor bunun için ne yapmak gerekli? Kompresör gidici mi acaba? Kronik olan sorun bu mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim, aracım Colt 2006 1.3 MT klima kasnağından ses geliyor, ince tiz bir ses, dar ve kenarlarında duvar olan yollarda daha net belli oluyor. Ustalara soruyorum rulman değişimini soruyorum, klima kasnağı plastik olmaz diyorlar, bilya sökülürken kasnak çatlıyor, kırılıyor riskli diyorlar, sizce bu kadar riskli bir işlem midir, yoksa ustalar abartıyor mu, kasnağın yenisi 450 lira diyorlar, elimde bilya var 1 yıl önce almıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet478 -- 23 Eylül 2019; 14:45:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.