Şimdi Ara

Mitsubishi Colt LPG Donusumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Öncelikle,

    Bir süre önce daha üst versiyon arabamı benzin parasının altından kalkamadığım için Mitsubishi Colt ile değiştirmeye karar verdim. Fakat fabrika yakıt verileri çok düşük olmasına rağmen haftada 1000km yapan benim gibi insanlar için halen çok ekonomik bir araba değil. Dolayısıyla bende arabayı teslim alır almaz LPG'ye dönüştürim diye düşünüyorum.

    Bu konu daha evvelde açılmış fakat LPG dönüşümü yaptıran arkadaşlar ya yaptırmayı düşünenler ya da yeni yaptırmış olan kişilerdi genelde. Dolayısıyla şimdi Colt'unu LPG'ye dönüştürmüş 3-5 senedir kullanan arkadaşlara danışmak istiyorum.

    Öncelikle bugün servise gidip LPG dönüşümü yaptırmak istediğimi söylediğimde yani arabayı LPG dönüşümü yapılmış halde bana teslim eder misiniz diye sorduğumda servis müdürleri. Arabanı LPG'ye dönüştürürsek garanti kapsamı dışına çıkar dedi. Tamam ben kabul ediyorum garanti dışına çıksın diyincede. Arabanın motorunu 2 seneye eline alırsın Karbon yanması tam olarak olmuyor LPG yanma ısısı benzinden düşük bu nedenle motorun kurum bağlar dedi.

    Şimdi arkadaşlar haftada 1000km yapan benim için LPG dönüşüm riskini almalımıyım? Ben 3-5 senedir LPG kullanıyorum misler gibi arabamda colt 1.3 diyeniniz var mı?

    Sizin gibi karar almadan önce ince eleyip sık dokuyan arkadaşlarımın tavsiyesi benim için değerli, şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum

    Saygılarımla,







  • aynı soruya bende cevap bekliyorum.
  • soru epey eski ama yanlış anlama olmasın diye yazıyorum
    1,5 senedir lpg li colt kullanıyorum arabayı aldığımda taktırdım servisin dediği sorunları hiç duymadıım bende yaşamadım şu ana kadar colt lpg ile tam uyumlu sadece filtresini değiştiriyorum o kadar şehir içi yakıt tüketimi 18 kuruş lpg atiker marka herhangi bir sorun yaşamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.