Şimdi Ara

MİTSUBİSHİ DE 9 BİN 200 TL YE VARAN İNDİRİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  MİTSUBİSHİ DE 9 BİN 200 TL YE VARAN İNDİRİM
    Ayakları yerden kesecek kampanyada, ASX’ten Space Star’a, pick-up segmentinin tartışmasız lideri L200’den, geçtiğimiz günlerde otomobil tutkunlarıyla buluşan Attrage’a kadar birçok model, son derece ekonomik fırsatlarla satışa sunuluyor. ASX modellerinde 5.750 TL, L200 modellerinde ise 9.200 TL’ye varan indirim fırsatları, araç sahibi olmak isteyenleri bekliyor. ........

    http://www.motobilim.com/2014/12/mitsubishi-de-9-bin-200-tl-ye-varan.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 5 Aralık 2014; 19:49:31 >







  • adana mitsubishi bayisi araç satmamak için elinden geleni yapıyor. diğer bayileri bilmem. bu gün asx incelemeye gittim. hoşgeldin diyen filan yok. üç kişi bom boş oturuyor. sonra bir beyin masasına vardım. asx i sordum. kaça verdiklerini bilmiyorum filan gibilerinden konuştu. sonra bir bayana yönlendirdi. bayan da evlere şenlik . sürekli telefon. bu sıkıcı ortamda 5 dk bile kalmadım. çıktım. araca gelince 2011 e göre iç malzeme kalitesi daha iyi gibi geldi. vites topuzu ise biraz. büyük. sonuçta alınabilir bir araç.
  • görente toyota gibi yada passat gibi araç satıyor sanacaklar. bende böyle ilgisiz davranmalarına gıcık oluyorum. hem satış yapamıyoruz diye ağlıyorlar hemde burunlarından kıl aldırmıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.