Şimdi Ara

Mitsubishi Electric 2.ye %50 indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
8
Favori
29.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Köylü selam kardeş

    yaw bu EER/COP atraksiyonu bana hileli veya çakallık gibi şeyleri çağrıştırdı yine şu ME deki bazı değerleri görünce,sen de acaip gaz vermişsin,yoksa dalgayamı düştün
    hani diğer kişileri tanımam ama bildiğim/güvendiğim adamların yazdıklarına baktığım için "acaba" diyorum şöyleki yukarı da birisi tablo vermiş ve orada EER/COP
    değerleri "B" de görünüyor ve buı değerler harbi ise,bu cihaz da o zaman hikaye demektir yaw,daha doğrusu hikaye olması şundan dolayı,fiyatlarına bakınca "B"
    cihaz değil ME allame olsa hikaye olur kardeşim,o ne fiyat yaw bu cihazlar "B" ise!

    Hem de tam sezon açılmışken herifler indirim ayağına iş tutmak istiyorlar! belliki ya işler çok kötü ya da stoklar çok fazla v.s kaldıki ME fiyatları zaten aşırı yüksek!

    Bu ara da bir bilgi daha vereyim bu meretler çok sessiz(iç/dış üniteler olarak)performansları da iyi ANCAK "voltaj düşüklüğü" yaşıyorsanız(çoğu insan bunun farkın da bile değildir!)
    bu ME ler su koyveriyor,haberiniz olsun!

    Örnekvoltaj 200 ise performansı ciddi düşmektedir!! 225/230v istiyor kesinlikle! 200 de hemen anlıyorsunuz zaten,ılık üfler bizim Apt.da 3 Daire de ME var(Inverter tabiki)
    voltajla biraz düşsün cihazlar şişiyor aynen "230v standardına" göre çalışmaktadır özellikle ME ler!

    Ve son olarak da şu SEER SCOP işi de hikaye veya kandrmaca/hileli işlerdir,yemesinler bu yeni taktikle insanları
    çekik-gözlüler bu işler de acaip uyanıktır,şeytanın aklına gelmeyecek işler bunlardadır! düne kadar çok uzun yıllardır şu bildiğimiz EER/COP kalkıtı da bu hileli bilgilermi
    gündeme geldi şimdi

    Belliki maliyeti daha d aşağıya çekip,fiyatları da aynı tutmak hatta yukarı biraza tetiklemek için,malları Gree/Midea/Chipo/Haier gibi ana üreticilerden alıp(büyük çoğunlukla
    böyle zaten,bura da yine "yiyorlar" insanları!)daha düşük performanslı özellikle "B" sınıfı cihazları EER/COP dan yediremeyecekleri için bu yeni taktiği geliştirmişler....

    Sonuç olarak bunlar olur/olabilir diyelim ama bu rakamlara olmaz!! B olsun ya da D olsun ama "MARKA" satıp da,fiyatları da böyle yaparsan,bu olmaz
    yakın da bu hilelerinden kokusu çıkar!

    CAN++




  • albani kullanıcısına yanıt
    "Bu ara da bir bilgi daha vereyim bu meretler çok sessiz(iç/dış üniteler olarak)"Sizin yazınızdan alıntı yaptım sessizlik konusunda.Bende klima kullanmaya başladıktan sonra bu işlerle ile hobi olarak ilgilenmeye başladım.Bence sessiz cihaz yok (Dış ünitelerde farklar olabilir).İnsanlar klimaların bulundukları ortama ve hassasiyetlerine göre farklı farklı değerlendirebilirler.Ancak benim tecrübelerime göre tüm cihazlar ses konusunda aynı çünkü teknik aynı.Farka gelince bazı markalar ki bunun başında Mitsubishi Electric geliyor sessizliği fan devrini düşürerek sağlıyorlar.Yani ses düşüyor ama hava debiside düşüyor.Benim testlerimde küçük bir oda ve izolasyonu olan oda da düşük fanla tam anlamıyla ısınmak mümkün değil.Boy hizası 25 derece iken zemin 18-19 derecelere düşebiliyor.Yüksek fanda fark bir hayli azalıyor.Bilhassa ısınmada sessizlik diye bir şey yok.Kataloglar incelendiğinde zaten herşey açık olarak ortada.Çekik gözlülerin hepsi şeytan olduğuna zaten şahidim.Piyasa da onun için onların elinde zaten.Hakkı ile iş yapmak isteyen karşılarında dayanamıyorlar örnek samsung un kadınlar üzerindeki etkisi ki bu konuları siz çok daha iyi bilirsiniz.Kısaca Klima ile ısınmak isteyen sessizliği unutsun derim.Hele ki yatak odasında kullanılacak ise.




  • merhaba sayın albani ve rebanuba.

    öncelikle sayın albaninin dediği gibi bu m.e klimalar voltajdan çok etkileniyor.bendede iki adet var yaz kış kullanmaktayım.kesinlikle tam performans için voltajı 220 istiyor.örneğin bizim burda akşamları voltajlar düşüyor 190 ile 200 arasında dolaşıyor.cihazın performansıda buna bağlı olarak düşüyor.gece voltajlar 220-222 arasında dolaşırken fark edilir derecede performans artıyor.


    şu SEER SCOP meselesine gelincek bu konuda albani üstadımı destekliyorum.ben teknik konudan çok anlamam.ama iki tane m.e servisi ile bu konuda baya bir konuştum bilgi aldım.kesinlikle anlattıkları albani üstadımı destekler durumdadır.fazlada bu konunun detayına girmek istemem.


    sayın rebanuba zaten sessizliği konusunda açıklama yapmış.aynen katılıyorum.dış üniteler evt sessiz.ama tek sessiz klimada bunlar değil tabiki.x markalardada var sessiz olanı.tabiki tutupta yerlilerle karşılaştırmaya bile gerek yok.

    iç ünite sessiz modu yada en düşük fan hızında sessizlik oluyor.ama bu şekildede özellikle ısıtmada verim almak zor iş.bunu kimse beklemesin.verim alıyorum diyende zaten ya klimayı kullanmayı bilmiyodur yada yalan söylüyordur.burdaki ustalarımızında zaten bu konuda açıklamaları mevcuttur.

    iç ünite aşşa yukarı değerleri birbirine yakın .ben yerli klimada kullandım.oyle abartılcak bir fark yok.hatta ona bakarsanız sadece ses üzerinden yola gidersek me nin dördüncü fan hızında evden jet kaldırıyorsunuz.tabiki buda neden kaynaklanıyor debisinin yüksek olmasından.


    bu konuda beklentileri yüksek olan arkadaşlarımızın bilgisi olması açısından ve sayın albani ve rabenuba güzel konulara değmişler yazmadan edemedim.

    sonuç olarak klimalar güzel.dayanıklılığı konusuna gelincede kullandıkça anlıcaz bakalım.hani beş yıl sonra tırt olcaksa zaten bu paraları vermeye çok yazık olur.tabiki uzun süreli kullanan kullanıcılarda mevcuttur.ama şuna da dikkat çekmek isterim kalite eski kalite değil.bu birçok alanda geçerli bana göre.


    not:amaç klimaları yada markayı kesinlikle kötülemek değildir.

    saygılarımla.




  • arkadaşlar merhaba

    ben de kampanyadan deluxe power inverter duvar tipi MSZ-SF35VE modelini alabilirim 1 tane.

    kocaeli izmitten almak isteyen varsa görüşebiliriz.
  • Aleykum selam albani hocam.
    Sevgili hocam şu eer cop durumlarinda gaza gelip milletide gazlamissiniz demissiniz tabiri caizse.

    Sn hocam once sunu soyliyeyim me nin degerleri gercekten düsukte olsa gene gazlarim sebebi acik servis ve ürün kalitesi.

    koca Daikin dahi hala servisini oturtamamış ben bu Sorunları yaşamış birisiyim

    mhi desek alt segment teki ürünlerin kalitesini Birol a sormak Lazım. ve fan sorunu yaşayan rebanuba arkadaşla
    bilo55 buradalar. Birde iklimsa var evlere senlik. Ve bir çok anlı sanli markalarin servis problemleri varken.

    3 adet me klimam var klimaciligimi desem servis anlayisinimi desem firmayimi desem hepsini me de gorduysem ben gazlarim arkadas senin deyiminle gari.yeterki konusmasini bil mahallende cevrende kulhan geciniyorsa saldirgansan hircinsan bu durumlari unut sabirli ol 6,7 yillik klimalarina ucretsiz servis verdiklerini gorduk forumda.

    Hocam su dusuk voltaj durumu hamd olsun buralarda yok. Ama mbirolun bir sozu var dusuk voltajda calisirim diyen klimadan kork.

    Neyse sn hocam bu ornekleri sozun gelisi olarak degerlendirip gelirsek cop durumlarina.

    Hocam makinelerin degerlerini bende
    sorguladim pek tabi. Birollada konustuk burda yazilari mevcut bir onemi yok diyor onun ustunden gidiyorum. Yoksa bende sasirmadim degil bu durumlara ama onemi yok diyor usta.

    Hocam ustunuze afiyet hastanedeyim gunlerdir masa ustu pcye soye birkac gun dinlenip kafsyi toplayip gecsem daha detylida inceleyecegim durumlari ama birolun 1 sene onceki yazilari mevcut eer cop durumlari kalkip makinelerin nominalleri dusecek esas dogrular ortaya cikacak seklinde.

    Ya hocam sende gec yerlileri hem bu ozellikleri sorup hemde hala yerli diyosun birol dyymasin gari.

    Rebanuba dostum hangi klima var fan devrini dusurmeden sessizlik saglayacak? Yillardir yazarim isitmayi gec sogutmadada dusuk fsnkardsn randiman alinmsz 27 db normal moddan asagi helede dediginiz gibi isitma bekleme. Ama me ve daikinde denedigim evinin yalitimi duzgunse hava debileri yuksek oldugundan isitmayi orta derecede basariyorlar.hava debisi yuksek olan klimalarin basarili olacagina bir miktsr inanabiliriz. Fan debisi demiyorum yanliz fndsn acilmisken. ama en baba mod yuksek middur her klimada. Herkeze selam bende bu gidisle sanirim 15 gun felan banlasam kendimi senin gibi gari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamlar, Sf 42 modelinden almayi dusunuyorum, ikincide yuzde50 indirim kampanyasından faydalanmak isteyenler mesaj atabilirler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar msz-ge35 bu kampanyaya dahil mi? bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bbuzol

    İlla aynı ilde olmanız gerekmiyor.Biz truntola ile aldık.Klimayı düzceden aldık.Ben yarı bedelini havale ettim oda yarısını kredi kartı çekti.Klimayı bana ücretsiz olarak göndericekler oradaki servis te onun kurulumu yapacak.Buradaki de benim.Hatta aynı modeli de almanız gerekmiyor.Burada o şekilde organize olabilirsiniz.Gayet kolay bir alışveriş oldu bizim için Tekrar Arif arkadaşıma teşekkür ederim.

    Bahadır arkadaşım bende sana teşekkür ederim karar vermemde yardımcı oldun. :) memnun kalırız inşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: truntola

    quote:

    Orijinalden alıntı: bbuzol

    İlla aynı ilde olmanız gerekmiyor.Biz truntola ile aldık.Klimayı düzceden aldık.Ben yarı bedelini havale ettim oda yarısını kredi kartı çekti.Klimayı bana ücretsiz olarak göndericekler oradaki servis te onun kurulumu yapacak.Buradaki de benim.Hatta aynı modeli de almanız gerekmiyor.Burada o şekilde organize olabilirsiniz.Gayet kolay bir alışveriş oldu bizim için Tekrar Arif arkadaşıma teşekkür ederim.

    Bahadır arkadaşım bende sana teşekkür ederim karar vermemde yardımcı oldun. :) memnun kalırız inşallah.

    Arif bu kadar usta tavsiye ediyor herhalde memnun kalırız.Zeni boşver aradaki 500 TL fark 5 yılda çıkar. :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • chokoprens01 C kullanıcısına yanıt
    Ben mersindeyim bende dusunuyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesaplı 12000 lik klima alacak arkadaş varsa kayınpedere klima alacağız.
  • Birşey soracağım;

    2 adet 12.000'lik acağım.

    HJ35Va alırsam toplam 4240TL ödüyorum.
    SF35Ve alırsam toplam 5310TL ödüyorum.

    Klima sadece soğutma amaçlı ve akşamları kullanılacak.

    Fark ödemeye değer mi? Teşekkürler
  • Virtuex 2013 arkadasla anlasip 2 adet sf 42 modeli siparis verdik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbirol kullanıcısına yanıt
    Saolasın ustam,bu çatı katı beni eritecek:)
  • Arkadaşlar İstanbul'dayım... 2000TL civarı 12.000BTU klima alabilirim bu kampanyayla. İlgilenen arkadaşlar haber verirse bir model beğeniriz.
    Başka şehirlerden de olabiliyor ama en güzeli canlı halletmek sanırım :)
    Avrupa yakasındayım ben bu arada...

    Paylaşılan klima modellerinden de doğrusu birşey pek anlayamadım :) O kadar uzağım konuya
  • Msz fh35 klimasindan almak istiyorum hemen bu hafta halletmem laİm istanbuldayimm ortak olmak isteyen varmi
  • Msz fh35 klimasindan almak istiyorum hemen bu hafta halletmem laİm istanbuldayimm ortak olmak isteyen varmi
  • hackintosh ile beraber sipariş verdik hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah.
  • seneler önce bir şey duymuştum.Hani beyaz eşya seti kampanyaları var.Çamaşır mak., bulaşık mak., buzdolabı, davlumbaz, fırınlı ocak bir arada.Bu tip kampanyalar için üretilen ürünlerin kalitesi normal fiyata satılan aynı üründen daha düşük oluyor muş.Fabrika bu kampanyalara göre (yani parasına göre kaliteli yada az kaliteli) ürün üretiyormuş.Ben inanmamıştım ama aklımın bir köşesinde kalmış.Bu konuda bilgi sahibi olan ustalar eğrisini doğrusunu yazarlarsa aydınlanır, bilgileniriz
    Bu kampanyadan klima alan ve montajı yapılan arkadaşlar klimalarınız hangi ülkede üretilmiş bir bakabilirmisiniz rica etsem?..Yorumlarınızı bekliyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 30 Mayıs 2014; 21:07:30 >
  • merhabalar İzmir Gaziemir den FH25VE- SF25VE- EF25VE modellerinden birini almak istiyorum ancak ikinci bi % 50 kampanyasından yararlanmak ısteyen arkadaşlar bana özelden msj atabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.