Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
3
Favori
155.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iç ve dış tasarımın eskidiği görüşüne katılıyorum ancak bence hala şu anki corolla ve civicten daha iyi dizaynı var. Beyaz zeminli yuvarlak göstergeler oldukça spor görünüyor. Ayrıca ön yan ve arka görüş açısı çok iyi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: karayel_kara

    arkadaşlar yapmayın yorum yazarken kaynak göstererek yazalım 2005 çarpışma testi lancer 4 yıldız almıştırişte sayfası

    http://www.automotive.com/2005/12/mitsubishi/lancer/safety/index.html

    alınız buda kia rio çarpışma test oranları burada yandarbelerde sıkıntı olduğu gözüküyor
    http://www.automotive.com/2005/12/kia/rio/safety/index.html

    bu yıldızı amerikada bir çok firma alamıyor altını çizelim

    saygılar
    EVET ASARIMI ESKİDİ ANCAK BEKLEYİN ARKADAŞLAR ÖYLE BİR ARAÇ ÇIKARACAKKİ MİTSUBİSHİ-MERCEDES LE BİRLİKTE COLT GİBİ PARMAK ISIRTTACAK 2 yıla kadar ve tamamen avrupalı çizgilerde olacak
    Concept-Sportback ve Concept-X çizgileri taşıyacağı kesinleşmiştir. şu tasarımlar harika buyrun

    http://www.mitsubishi-motors-euro.com/models/concepts


    http://www.forbes.com/lifestyle/2005/01/07/cx_dl_0110featslide_4.html?thisSpeed=6000

    ben de burda okudum.kafam karisti nasil olur da farkli sonuc alir boyle?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: OtoTurk

    quote:

    Orjinalden alıntı: aRaNeL

    şuan 266bin yakıo şehirçi...


    266 bin mi ??? Dostum eğer çok km yapıyorsan ikinci el vs deme hemen bir diesel al. Bende 307 HDI var ve km de ortaya karışık 0.13 Ykr (eskinin 130 bini) yakıyor, menzil karışık 1000 km , uzun yol 1250 km.

    Lancere gelince Mitsubishi markasına hiç yakışmayan iç ve dış tasarıma sahip bir araç. Acilen Colt'un ön yüzüne ve iç dizaynına geçmeli. Colt mükemmel ancak Lancer 90 lı yıllardan kalma bir tasarım. Performansı da aman aman değil, standart olarak sunulan aksesuar ekipmanıyla işi götürmeye çalışıyor.

    Dediğim gibi, Mitsu acilen Lancere el atmalı ve adam gibi hale getirmeli.


    130bin yakması iyi güzel ama peugeot kullanmaktansa 266bin i tercih ederim




  • quote:

    Orjinalden alıntı: OtoTurk

    quote:

    Orjinalden alıntı: aRaNeL

    şuan 266bin yakıo şehirçi...


    266 bin mi ??? Dostum eğer çok km yapıyorsan ikinci el vs deme hemen bir diesel al. Bende 307 HDI var ve km de ortaya karışık 0.13 Ykr (eskinin 130 bini) yakıyor, menzil karışık 1000 km , uzun yol 1250 km.

    Lancere gelince Mitsubishi markasına hiç yakışmayan iç ve dış tasarıma sahip bir araç. Acilen Colt'un ön yüzüne ve iç dizaynına geçmeli. Colt mükemmel ancak Lancer 90 lı yıllardan kalma bir tasarım. Performansı da aman aman değil, standart olarak sunulan aksesuar ekipmanıyla işi götürmeye çalışıyor.

    Dediğim gibi, Mitsu acilen Lancere el atmalı ve adam gibi hale getirmeli.


    0.13ykr =1300tl
    13yrk=130000tl
    0.13ytl=130000tl
    1ytl=100yrk
    1yrk=10000tl

    Hep bu ykr ytl hesabında bı yanlıslık oluyor da soylıyım dedım




  • Levent'te oturuyorum. En yakın Mitsubishi bayii nerede? Bilen varmı?
  • Valla ben gittim test ettim, bir kere aracın hiç bir albenisi yok. Tamam sağlama benziyor, ama içi çok çok aşırı sade. İnsan biraz düğme falan arıyor arabada. Bir de oturunca dizleriniz havada kalıyor, koltukların yüksekliği çok düşük. Ama kocaman araba, bastımı da gidiyor, çok sessiz. Şahsen ikinci elinin olmaması, servis sorunu, arabayı kullanıpta yorum yapabilen kimsenin olmayışı bana bu arabayı aldırmadı. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz gidin siz de test edin.
  • tamam düğmeleri yok cafcaflı değil ama arkadaşlar sade aile arabası tasarlanmıştır.
    şunu söylemekte fayda vardır servislerin söyledikleri sorunsuz ve sadece bakıma getirir diyorlar
    ZATEN JAPON ARABALARI VE MİTSUBİSHİ DE OLAY AZ SORUN AMA SADELİK JAPONLAR YENİ YENİ CAPCAFLI VE ÇOK ÖZELLİKLİ ARABALARA DÖNDÜLER
    EVET 2008 DE ARKADAŞLAR GELECEK OLAN LANCER'I SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM EVO X CONSEPT ÜZERİNE TASARLANACAK Kİ ARABA MÜTHİS İSEYEN ONU BEKLEYEBİLİR.
  • çok düzgün araba ama burları böle bi araç kaldırmaz
  • TASARIM OLARAK İŞE YARAMAZ MALZEME KALİTESİNİ BİLEMİCEM İNCELEMEDİM İÇİN BİRDE MAZDAYA İKİNCİ EL PİYASASI YOK DİYORLAR MAZDA YİNE SATIYOR BU ARABA NE SIFIR OLARAK SATIYOR NEDE İKİNCİ EL OLARAK KISA VE ÖZ Bİ ŞEKİLDE YARAMAZ ALINMAZ MITSU NUN ALINCAK ARABALARI 1 COLT 2 EVO ZATEN BAŞKA ARABASIDA YOK
  • mazda ile kaderi aynı olarak görüyorum. mitsu da en az mazda kadar satıyordur. Bence ikisininde yeterli değil. Hakettikleri yerden çok aşağıdalar.
  • İllaki ekonomi istiyosanız honda cıty var aynı fiyata hemde honda. İkiside ihtiyar arabası. Hadi lancera lafım yok ama cıty tam ihtiyar arabası. Ben 40 yaşında olsam cıty veya lancer alırım. Babam 50 yaşında benim arabaya binmek için hevesleniyo. Arabada birazda şekil olacak ya fiyat ne kadar cazip olsada tasarımı farlı olacak. Araba gibi araba artık tutmaz bu piyasada.
  • PAJERO
    VAR DÜNYA ŞAMPİYONU ONU NEDEN SÖYLEMİYORSUN
    DÜNYANIN EN İİ JİPLERİNDEN BİRİ DAYANIKLILIKTA ÜSTÜNE YOK HALA BİLEĞİNİ BÜKEN OLMADI DAKARDA

  • quote:

    İllaki ekonomi istiyosanız honda cıty var aynı fiyata hemde honda. İkiside ihtiyar arabası. Hadi lancera lafım yok ama cıty tam ihtiyar arabası. Ben 40 yaşında olsam cıty veya lancer alırım. Babam 50 yaşında benim arabaya binmek için hevesleniyo. Arabada birazda şekil olacak ya fiyat ne kadar cazip olsada tasarımı farlı olacak. Araba gibi araba artık tutmaz bu piyasada.


    yaşım ne 40 ne de 50 ama hiç de puntoya hevesli değilim. Koltuğuna oturur oturmaz nasıl dandik bir fiat modeli olduğunu anlıyorsunuz. multijet olmasa fiat havayı alırdı bu modelde de. Honda city ise tam bir tasarım faciası hondaya yakışmayan bir model, içi güzel ama dış tasarım eski doğu bloku ülke modellerini andırıyor Lada vega gibi. Lancer'in ise bu modellerle tek benzerliği kampanya fiyatı olsa gerek. Yoksa zaten üst sınıf bir otomobil tartışmaya gerek yok.




  • yasım 22 ve bu ayın başında lancer plus imi aldım simsiyah. kesinlikle hata yapmadım. ne de olsa araba alım satımı gibi cambazlıklarla ugrasmıyorum. en az 10 sene binerim bu arabaya hemde büyük bir zevkle. colt punto corsa getz bunlar şehir içi arabalarıdır. bunlara da baktım ama şehir dışında bu arabalar gercekten yorgunluk veriyo. ama lancer öyle degil. her yola gelen bi araba lancer. sport kullanmak istersen seni tatmin eder. ama o saydıgım diger modeller senin nabzına göre şerbet veremez...
    üstelik bu fiyata alınabilecek en iyi araba.
    arkadaşlar bana mitsubishi lancer dışında tamamen aynı özelliklere sahip öyle bir araba modeli söyleyin ki fiyatı 25750 ytl yi gecmesin... bekliyorum...
    aynı zamanda full şehir içi 100 km de 7,8 lt yakan bir benzinli araba...
    kesinlikle bulamazsınız...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yeknet

    mazda ile kaderi aynı olarak görüyorum. mitsu da en az mazda kadar satıyordur. Bence ikisininde yeterli değil. Hakettikleri yerden çok aşağıdalar.



    mazda ila aynı kaderi paylaşıyor olamaz ben sokağa çıktımda 10 tane mazda 3 görüyorsam ayda yılda 1 oda belki mıtsu görüyorum mazdayla mıtsunun aynı kefeye koyulması bence yanlış
  • valla beyler daha önceki tartışmalarda da yazdım bende de var Lancer 1.6 işte 1 ayını doldurduk aracın. biraz falza yakıyor gibi gözüküyor neden derseniz aracı şehir dışına bi kere falan çıkardık istanbula gitik geldik. araç tamam cafcaflı olmayabilir ama sürüşü apayrı bir zevk veriyor. aracın içine ses sadece vites değiştirirken gaza bastığınızda gelior ama o ses te ses yani insanı inanılmaz etkiliyor. gaza bastığında koltuğa yapışıyorsun 5bin devir araç gerçekten güzel. daha önce dediler hızlanması kötü diye ben yarışçı deyilim arkadaşım ama bastın mı fırlıyor araç. spoylerimi taktırttım. yanda zaten marşpiyeli var saolsunlar ön ızgarayı spor takmışlar birde egsoza krom uç takmışlar pek şahane. evet klima otomatik ama ekran dijital ekran yok. araçlarda genellikle klimadan rahatsız olurum fakat bunun içeriye hava yayması gayet güzel. ses sistemi fena değil 4 hoparlör var keşke 6 hoparlör +tweeterlar olsaymış. birde mp3 çalmıyor ona üzüldüm doğrusu. ayrıca kocaelide gerçekten çamlıca otomativ çok ilgili yardımsever. birde gariptir kocaelide mitsubishi çok var.




  • Lanceri özetlemek gerekirse
    İç mekanı hoştur.Alımlı arabadır.Dıştan da güzel gözükür.Ufak bir body kit daha güzel gösterir onu.Motorunu ben beğenmiyorum torku yüksek olmasına rağmen.100HP piskolojik bir sınır ve bu sınırın altında 1.6 araba.0-100 de pek iyi değil ağır bi araba.Ama mitsubishi sağlamdır sorun çıkartmaz.Performans beklenmiyorsa alınası arabadır.eğer performans bekleniyorsa motorla ufak oynamalar yapılıp zevkli bir araç haline dönüştürülebilir.120HP civarında ve 200NM torku olan bir lancer bence çok güzel gider.
  • aynen katılıyorum sana. biraz zaman geçsin biraz açılsın araç birkaç değişiklik düşünüyorum bende. bu arada içi yukarıdaki araç gibi değil yukarıdaki aracın direksiyonu ve vites topuzu elfreni momo o ayrıca bi para olduu için alamadım ayrıca cd çaları ve göstergeler farklı. beyaz göstergeler üzerine kırmızı ışık süper gidiyor doğrusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordt -- 20 Mayıs 2006; 20:31:49 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fordt

    aynen katılıyorum sana. biraz zaman geçsin biraz açılsın araç birkaç değişiklik düşünüyorum bende. bu arada içi yukarıdaki araç gibi değil yukarıdaki aracın direksiyonu ve vites topuzu elfreni momo o ayrıca bi para olduu için alamadım ayrıca cd çaları ve göstergeler farklı. beyaz göstergeler üzerine kırmızı ışık süper gidiyor doğrusu


    foto.daki araç evo değil mi??
    o koltuklar standart mı??
  • araç evo ise koltuklar standart. ama bizdeki lancerda koltuktaki o yan taraflardaki vücudu saran kısımlar yok keza klima ayarları altındaki göstergelerde yok. cd çaları farklı, göstergeler siyah değil beyaz kırmızı aydınlatmalı. dreksiyon momo değil parayı bastırırsan set olarak alabiliyorsun

    gerçi bu cd çalar olayı heryerde farklı ben aracı araştırırken japonya daki 2006 lancerlara baktım 6"lik ekranlı dvd çalarlı bi sistem veriyorlardı neredeyse her ülkede farklı bir donanım farklılığı var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.