Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer 1.6 invite yazılım performans artırma nasıl yapabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 2015 model lancer’ım var tekerlekler değişecek orjinal lastikleri kullanıyorum, hazır değişirken jantlar 17 inç yaptırmak istiyorum.
    Bu araç atmosferik motora sahip turbosu yok, bu araca yazılımla performans artışı sağlanabilir mi?



  • Sağlanır ama mucizeler beklemeyin. Yazılımsız halinin klima kapalı haliyle yazılımlı halinin klima açık hali aynı yürür denebilir basitçe ama taktırdığınız jantlar ağır ise ve lastiklerde ağır ise performans düşüşü can sıkabilir.
  • O kadar mı az olur ya:/ Teşekkürler cevap için
  • ankara'da iba otomotiv var. 1.6 lancer'ları turboluyorlar. youtube'a 1.6 turbo mivec lancer yazıp videoları izleyebilirsiniz.

    turbo dışında yazılım atma olayı da var. aracı euro 2'ye düşürerek yapıyorlar diye biliyorum. bu sayede araç 117 beygirden 135 beygire çıkıyor (138 de olabilir tam hatırlamıyorum) ve tork değerinde oynama oluyor.

    son olarak pedal commander taktıranlar var. kullanıp etkisi olduğunu söyleyenler var. ama pedal commander ne kadar etki eder bilmiyorum.

    17 jant (hafif olması lazım) + kaliteli bir lastik + ön tarafa kule gergisi + spor yay ile bir lancer'ı yoldan çıkartmak oldukça zor oluyor. zaten rijit bir araç, bu eklemelerle muazzam bir yol tutuşu oluyor. böyle bir lancer'a binip bizzat görmüş oldum yol tutuşunu kuşadasına inişte virajlı yollarda harika yol tutuyordu.

    bende de 2013 asx var, motoru 1.6 lancer ile aynı motor. yazılım güncellemesi yaptıracaktım aslında ama vazgeçtim. çünkü euro 2'ye düşürme olayları yüzünden muayeneden kalırsam korkusu oluştu bende ve vazgeçtim. asx'e yazılım attıranlar gayet memnun gruplarda gördüğüm kadarıyla. muayene ile ilgili soru sormadım tabi hiç birisine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 13 Temmuz 2020; 15:3:12 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.