Şimdi Ara

MİTSUBİSHİ LANCER 2006

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2006 LANCER ALMAK ÜZEREYİM ARAÇ 2006 MODEL 72000 KMDE.FİYAT 18000 TL CİVARI DÜŞÜNÜLÜYOR. ARAÇTA BOYA VE DARBE YOK. ARAÇ HAKKINDA ARAŞTIRMALARIMDAN PEK BİLGİ EDİNEMEDİM. BAKIMI MASRAFLI OLDUĞU SÖYLENİYOR HALK ARASINDA PEK TUTULAN BİR MARKA DEĞİL. YAKIT TÜKETİMİ NASILDIR.ŞUAN BENZİNLİ LPG TAKTIRSAM RANDIMAN ALABİLİRMİYİM..2. EL FİYATLARI NE KADARDIR. BİLGİLİ ARKADAŞLAR CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM



  • LPG konusunda taktiran arkadaslar yardimci olsun, randiman alirsin.

    Parca konusuna gelirsek bakim parcalarini cook rahat bulman mumkun. Onun disinda aksesuar falan konularinda zorlanabilirsin. Ama model eski oturmus model oldugu icin cikma falan konusunda da sorun yasamazsin.
  • BİLGİLERİN İÇİN TŞK. PEKİ BENZİNDE ŞEHİR İÇİNDEKİ SARFİYATI NEDİR. BİRDE ARACIN 2.EL FİYAT DURUMU NEDİR. BU FİYAT UYGUNMU SENCE
  • yokmu bilgilendirecek olan
  • ustat o arac manuel mi otomatik mi?
    su an otmatik aracını kullanıyorum 2005 model ve benzinde canını fena yakabilir zira 40 kuruş gibi yakması lazım. Ben ş.içi farklı kullanım koşullarında lpg de 20-24 kuruş gibi rakamlar yakalıyorum genelde 22,5 kuruş gibi değerler yakaladım.
    şdışında çok sağlıklı test etmedim ama 16kuruş gibi olmas lazım bu forum sayfalarında test amaçlı bir simülasyon sürüş yapmıştım aklımda kalan değerler bunlar. tabi sizin kullandıgınız trafikşartları, kullanıs tarzınız bu degerlerde oynamalara neden olacaktır. ama araç için gözünüz kapalı alın sürüs keyfi konforu o yas bi arac icin o fiyata bulamazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 8 Şubat 2011; 17:33:29 >
  • 18.000 e alınabilecek en iyi araba 2006 lancer :) lpg taktır güzel bitane, gazla. dertsiz tasasız, motor sesi kendi sınıfında en az olan araç. kadranda ne yazıyosa onu görürsün. dezavantajı virajlarda yatması.
  • Lancer , sorun, problem..
    bunlar lancer e çok uzak kavramlar.
    5 yıldır 2004 modeline biniyorum
    bakımlar hariç 80 tl masraf yaptım
    eksoz çıkış spiraline o kadar.
    parça fiyatını bile bilmem pahallı olsa
    kaç yazar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.