Şimdi Ara

Mitsubishi MSZ SF50VE nasil bir klimadir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaslar

    Mitsubishi MSZ SF50VE nasil bir klimadir?Ben Mitsubishi MSZ GE50VA satin almistim ve faturada da bu ürün var fakat Klimaci satin aldigim Klima yerine Mitsubishi MSZ SF50VE modelini takmis.Klima takilirken ben yoktum yurtdisindayken getirip takmisti servis ben gelince ic ünitenin farkli oldugunu farkedince modelin farkli oldugunu gördüm.Servise telefon actim,elinde benim satin aldigim model kalmadigi icin yeni model olan bu klimayi taktiklarini, her konuda MSZGE50VA dan cok daha iyi ve fiat olarakta yüksek bir Klima oldugunu söyledi fakat internetten bir kac sitede gördügüm kadariyla hic de öyle görmedim.Bu konuda tecrübeli arkadaslarin tavsiye ve önerilerini bekliyorum.
    Yardimci olanlara simdiden cok cok tesekkürler



  • banada bu klimayı önerdi me satıcısı. ama bir kişi cevap vermiş sadece. yorum bekliyoruz. burdan veya diğer sayfadan...
  • Daha kullanma firsatim olmadi.Edindigim bilgilere göre yeni düzenlemeler de firmalar Klimanin verilerini tüm yillik veriler baz alinarak vermeleri gerekiyormus.Uzun yillar Daikin ve Mitsubishi de gerek satim gerekse servis isi yapan bir tanidigim ile konustugumda Mitsubishi MSZ GE50VA mi yoksa MSZ SF50VE mi diye sormustum bana sen MSZ GE50VA yi al bosver MSZ SF50VE yi demisti.Neden diye sorunca birak al sen MSZ GE50VA yi deyince.Ben de onun da tanidigi bir servisten MSZ GE50VA aldigimi fakat servisin MSZ SF50VE taktigini o zaman degistirteyim dedigim de birak kalsin degistirme digeri daha yeni bir model oldugu icin eski modeli al demistim ne de olsa bildigimiz bir modeldi cevabi vermisti.Ben de birlikte is yaptiklari icin mi birden fikrini degistirdi diye süpheye düsmüstüm ve buraya yazarak buradaki arkadaslarin yorumlarini almak istemistim.
    Her ne kadar da daha yeni ve daha pahali bir cihaz demis olsada tahminim Bayinin elinde ki bana kullanacagi cihazi baska yere kullandiBirlikte bir is yapiyorlardi belki onun icin kullanmis olabilirler diye düsünmeden kendimi alamadim) ve bana da MSZ SF50VE yi takti.Cünkü satin aldigim bayii bana bosu bosuna neden kiyak yapsin ki diye düsündüm.
    MSZ GE50VA ya göre dis ünite biraz daha büyük ve ic ünite benim pek hosuna gitmedi ilk bakista.MSZ GE 50 VA nin ic ünitesi bence daha hos.




  • Bu modeli kullanan arkadaşımız varmı acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım GE'lere göre daha kompak daha yeni bir makina.

    bence sıkıntı yok. On numara beş yıldızdır. Bende GE-VA 35 ve 60 var. Inanılmaz memnunum.
  • Cihaz hakkinda yorum yapacak kadar kullanmadim.Belki kisi geciririm diye düsünmüstüm fakat isinamadim,resmen üsüdüm, bir ara söküp atmayi bile düsündüm.Gerci pek klima kullanan bir degilim ondan midir bilemiyorum.Bereket evin yerden isitma sistemini dössetmistim cihazi kurdurtup kurtuldum klimadan.Yoksa zaturre olacaktim:(
    Yazin ise yine kullanmadim.Evin icinde süs gibi duruyor her ne kadar hos bir dizayni olmasada benim gözümde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantazi -- 13 Ağustos 2014; 11:56:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.