Şimdi Ara

Mizahi Ütopya: Türkiye Farklı Bir Coğrafyada Olsaydı. Pasifik'e Taşınıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
9
Favori
4.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

    Türkiyenin konumu iyi derler ama bana göre ortadoğunun karmaşasını pisliğini biz çekiyoruz hadi petrol olsa petrol var ülke zengin olur benzin ucuz olurdu vs o yüzden katlanırsın ama arkadaş petrol çıkmıyor dünyanın en pahalı benzini bizde ama petrol yüzünden ortalık karışır ucu bize dokunur.

    Dünyanın en büyük petrol rezervleri yanıbaşımız da. Suriye,Irak mevcut. Ama ne hikmetse iki ülkenin sınırlarına yakın yerlerde petrol bulunamıyor ya da bulunmak istemiyor.

    Gene dibimizde İran var sürekli olarak doğalgaz alıyoruz ama İran sınırına yakın yerlerde doğalgaz çıkartılamıyor.

    Bu lanet olası kaynaklar bizim ülke sınırları içine girince mi son buluyor arkadaş? Herkese şapur şupur bize yarabbi şükür misali.




  • Allah akıl fikir versin buna mı uğraştın
  • kürtleride yanımıza alacak mıyız? Amerika'nın dibinde bir Amerikan üssü olası bir 3. Dünya harbinde ilk vurulacak ve çıkarma yapılacak yer olurdu. Adana'da nükleer füzeler deneyebiliriz. Ayrıca sağlam bir deniz kuvvetleri lazım, nükleer denizaltılar tam bize uygun olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEO_Decadence

    kürtleride yanımıza alacak mıyız? Amerika'nın dibinde bir Amerikan üssü olası bir 3. Dünya harbinde ilk vurulacak ve çıkarma yapılacak yer olurdu. Adana'da nükleer füzeler deneyebiliriz. Ayrıca sağlam bir deniz kuvvetleri lazım, nükleer denizaltılar tam bize uygun olurdu.

    Askeri gücü atlamışım, bununla ilgili stratejileri hazırlıyorum

    Arkadaşlardan gelen birkaç öneri daha eklendi.
  • Sibirya'ya falan taşınalım, orada rahat ederiz.
  • + Terör biter ekonomi güçlenir, askerde güçlenir
  • Ya burada da sürekli tayfun ve hortumlarla boğuşuruz. Amerika dayanıyorda biz telef oluruz !


    Ayrıca çok yaratıcı ve eğlenceli bir konu olmuş tebrikler.
  • Emege saygı.... yaratıcı konu.
  • Bütün dünya sular altında kalsa , sadece Türkiye toprakları su üstünde olsa neler olurdu ? şeklinde bir yazı vardı o geldi aklıma

    Seninki de güzel fikir
  • TBMM'dekileri de köpekbalığı avlarken yem olarak kullanırız.BOP'tan uzaklaşacağımız için islamcı kukla diktatörü de süpürmüş olur ABD, ayrıca 'okyanus ötesi' değil 'komşu' olmuş olur.Basının '1500 yılın sıcağı geliyor' 'sokağa çıkanlar bayılacak' 'öğlen çıkanlar kesin ölecek' klişeleri artar.Rus'a gidenler bundan sonra Latin'e gider vb.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsunami alır götürür bizi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thedarkpassenger*

    TBMM'dekileri de köpekbalığı avlarken yem olarak kullanırız.BOP'tan uzaklaşacağımız için islamcı kukla diktatörü de süpürmüş olur ABD, ayrıca 'okyanus ötesi' değil 'komşu' olmuş olur.Basının '1500 yılın sıcağı geliyor' 'sokağa çıkanlar bayılacak' 'öğlen çıkanlar kesin ölecek' klişeleri artar.Rus'a gidenler bundan sonra Latin'e gider vb.

    Hahahah. Bunları sosyol etkiler adı altında ekleyebiliriz.




  • Üye olduğumdan beri Konu Dışı'nda gördüğüm en güzel konu. Zararları diye editlenip tsunami, pasifikte yaşanacak olası savaş durumunda üst olarak kullanmak için işgal edilme riski, hava sahası için komşularla yaşayacağımız sorunlar, yeni iklimimizden ötürü eskiden ürettiğimiz bazı şeyleri üretemeyecek olmamız, dev kasırgalar, ana karaya uzak kalacağımız için ithal edeceğimiz ürünlerin çok masraflı gelmesi ve pahalı tüketecek olmamız, sınırlarımız dışında kalan Türklerin koruyucusunun kalmaması(Batı Trakya, Irak Türkmenleri, garantörü olduğumuz Batum, Bulgaristan'daki Türkler, Gagauzlar), tropik sıcaklıklar eklenebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tyue

    tsunami alır götürür bizi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aesthetic.

    Üye olduğumdan beri Konu Dışı'nda gördüğüm en güzel konu. Zararları diye editlenip tsunami, pasifikte yaşanacak olası savaş durumunda üst olarak kullanmak için işgal edilme riski, hava sahası için komşularla yaşayacağımız sorunlar, yeni iklimimizden ötürü eskiden ürettiğimiz bazı şeyleri üretemeyecek olmamız, dev kasırgalar, ana karaya uzak kalacağımız için ithal edeceğimiz ürünlerin çok masraflı gelmesi ve pahalı tüketecek olmamız, sınırlarımız dışında kalan Türklerin koruyucusunun kalmaması(Batı Trakya, Irak Türkmenleri, garantörü olduğumuz Batum, Bulgaristan'daki Türkler, Gagauzlar), tropik sıcaklıklar eklenebilir.

    Teşekkürler, Evet iklim ve politik etkenlerin zararlarını da eklemek iyi olur. Bununla ilgili bir şeyler daha hazırlanabilir





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • where is the kangal
  • Anadolu bırakılmaz diyecektim adam kökten taşıyıp götürmüş ülkeyi .
  • yalniz trakya simdi tam ada oldugu icin kopup gider ilk dalgada. iki kopruyu saglamlayip oyle tasimak lazim. hatta giderken sokeriz de yolda kirilmasin. marmarayi da amerikaya baglayalim, daha yeni yaptik iki kitayi bagliyoruz diye, simdi bari o sifat alinmasin. bir de ilk firsatta kibrisi da getirelim, kambersiz dugun olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pelerinli

    yalniz trakya simdi tam ada oldugu icin kopup gider ilk dalgada. iki kopruyu saglamlayip oyle tasimak lazim. hatta giderken sokeriz de yolda kirilmasin. marmarayi da amerikaya baglayalim, daha yeni yaptik iki kitayi bagliyoruz diye, simdi bari o sifat alinmasin. bir de ilk firsatta kibrisi da getirelim, kambersiz dugun olmaz.

    Guney kibris gelince yunanistanda arkasindan atlayip gelmesin sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.