Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
23
Favori
48.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayrton Senna

    Rousey yenilsin sıkıntı yok da Jones'dan ne istiyorsun ?

    Weidman için işler iyi gidiyor :) umarım ezer geçer Vitoru

    Henderson'ı da hiç sevmiyorum bakalım nasıl bir maç olacak.

    Aramıza hoş geldin birkaç kişi devamlı yazsak güzel olur :)


    Abi Jones'da daha ne olacak, sevdiğim herkesin anasını ağlattı. Lyoto Machida hala içime oturmuş vaziyette valla Shogun'ı devirdiğinde zaten Shogun artık Prime'ını geçmiş demiştim ki geçti de yani, Shogun artık orta siklette şansını denemeli ancak orada da artık Weidman ve Rashad var. Güreşçilere karşı pek iyi dövüşemiyor Shogun. Ben Gustaffson ikinci maçta alacak diye tahmin ediyorum. Gerçi Teixeira'da %100 Takedown defence ile karşısına çıkıyor Jones'un bizi şaşırtabilir ancak beklediğim tabi ki Jones'un Teixeira'yı devirmesi. Teixeira bence orta siklette acayip işler yapabilir.
    Weidman iyi güzel ancak bir iki kişiyi daha yenmesi lazım '' Tamam olmuş '' demem için. Vitor bunlardan biri, daha sonra Rashad ve Lyoto geliyor.
    Henderson'a karşı bir zaafım yok ancak Pettis çok iyi bence. Şimdi kardeşi de geldi UFC'ye o da abisi kadar iyi gibi görünüyor.




  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Jon Jones'u hangi dövüşçü yenebilir ki . Bu TRT nedir hocam ben bilmiyorumda açarmısın ?
  • Çok zıt gidiyoruz yahu :D özellikle machida kadar sevmediğim bir adam yoktur UFC'de.

    Bence 2. Gustaffson maçı ilk maçtan çok daha farklı olabilir. Jones'un kaybedeceğini düşünmüyorum veya umuyorum kaybetmez şimdilik erken konuşmak için. Teixeria maçı için de pek yorum yapamıyorum tanımadığımdan dolayı.

    Weidman konusunda kesinlikle sana katılıyorum. Hala daha kendini kanıtlamış değil.

    Pettis ise en sevdiğim adamlardan biridir. Kardeşi de inanılmaz benziyor maçı izlemedim ama kaybetmesine üzüldüm.

    TRT : belli miktarda testosterone takviyesi gibi bir şey. bir nevi doping.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enes4125

    Jon Jones'u hangi dövüşçü yenebilir ki . Bu TRT nedir hocam ben bilmiyorumda açarmısın ?

    Alexander Gustaffson inş indirecek

    TRT - Testosteron Replacement Theraphy demek hocam. Vücuda testosteron eklemesi yapılıyor böylece ileriki yaşlarda vücut daha dinç oluyor. Şöyle düşün Vitor Belfort TRT yaptığında 20 yıllık bir MMA dövüşcüsünün tecrübesine ve 25 yaşındaki bir MMA dövüşçüsünün dinçliğine kavuşuyor. Dolayısıyla hiç de adil bir iş değil. Sadece Brezilya'da yasaklı değil ve dikkat ettiysen Vitor Belfort Brezilya'da dövüşür genelde ve Brezilya'da yaptığı dövüşlerde rakiplerini fena öttürmüştür.

    Bu sırada dün akşamki UFC baya sıkıcı geçti... Bir tek Donald Cerrone oldukça iyiydi.




  • Ufc 169 Yapıldı beyler zamunda da iki link var, biri 4.93 gb diğeri 1.76 bunların far kı ne ?
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 2 Şubat 2014; 18:04:27 >
  • biri 720p diğeri 360p sanırım.

    UFC 169 sadece Barao vs Faber 2'yi izledim. Bence maç heyecanlıydı TKO ile bitti falan ama hakem erken mi bitirdi anlamadım.

    İzleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum :)
  • Ayrton Senna kullanıcısına yanıt
    Hocam ben izledim. Overeem vs Mir maçıda çok iyiydi. Overeem kazandı, bi kaç maç dışında maçlar iyiydi. 4.93 Gb lık olanı indirip sorunsuz izledim bayağı netti.
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Overeem maçını izledim az önce.

    Resmen acımış Mir'e bi yerden sonra bırakmış. O ilk rounddaki knee süperdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar canlı izleme linkini buldum.isteyen arkadaşlara özelden atabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrton Senna kullanıcısına yanıt
    Frank Mir bi ara Overeem'in boynundan yakaladı ama overeem kurtuldu hemen. Frank mir çok iyi bir dövüşçü değil ama yerde tehlikeli.
  • Maçlar hakkında görüşlerim.
    MMA - UFC - Bellator Ana Konu

    Jamie ve Abel..Abel maça sert başladı ofansif dövüştü.Fakat yumruklarını çok isabetsiz attı.Eğer isabetli atsaydı nakavt çok daha erken gelebilirdi.Jamie'de oldukça hırslıydı fakat dizlerini iyi kullanamadı.Yerde yakaladığında ve köşeye sıkıştırdığında nakavt getirebilirdi.Jamie köşeye sıkıştırıp ardı ardına yumruklar atmaya başladığında kesin nakavt gelicek diye bekledim ama hayal kırıklığına uğradım.

    MMA - UFC - Bellator Ana Konu

    John ve ali..İlk round yerde geçti.John dirseklerini gerçekten çok iyi kullandı ama aliden çok takedown yedi.Hep altta kaldı.Bacak kilidine yakalandığında pes eder diye düşündüm ama beni şaşırttı.İkinci round john'da bi çekingenlik gördüm.Tekme atmamaya başladı.Sebebi sanırım habire takedown yemesiydi.Dirseklerini yine güzel kullandı fakat ali bacaklarından 4-5 kez yakalamaya çalışması karşısında hala dizlerini iyi kullanamamasını farkettim.Tam bacaklarından kavradığı an sağlam bir diz KO getirebilirdi.Üçüncü roundda aynı şekilde geçti.Son saniyeler Ali'nin hareketlerini beğenmedim.UFC'de ortam nasıl bilmem ama beğenmediğim hareketler bunlar.Sonuca gelirsek ali takedownlarıyla maçı götürdü.Açık ara üstünlük sağladı.John baya pasif kaldı.

    MMA - UFC - Bellator Ana Konu

    Overeem ve frank.Overeem bu maçta baya iyiydi.Frank maça kötü başladı bidaha toparlayamadı.Overeem'in vuruşları oldukça isabetliydi hiç acele etmedi.Frank suratına ciddi darbeler aldı kan içinde kaldı.Overeem beklediğim sonucu verdi.

    devamını izlemedim.UFC'yi fazla sevmiyorum bi süre sonra sıkılıyorum.En güzel maçta jamiel'le abel'in maçıydı bana kalırsa.




  • Bence Overeem'den bir zikim olmaz. Tamam Strikeforce'da öttürdü hadi Pride'da da fena değildi diyelim ancak UFC kalibresindeki dövüşcüler için yeterli değil. Eskilerden ağır siklette bir tek Mark Hunt yine bir şeyler yapabiliyor. Overeeem ile JDS karşı karşıya gelse Overeem neye uğradığını şaşırır. Cain'den bahsetmiyorum bile zaten. İlk UFC'ye geldiğinde çok istedim kemeri alsın diye valla ama şimdi gördüm ki olacak gibi değil.

    Uriah Faber dövüşü kesinlikle erken durduruldu. Domuz gibi herif Uriah Faber, gayet devam ederdi dövüşe.

    Jose Aldo'yu artık tüy siklette yenebilecek kimse yok. Anthony Pettis ile şampiyon şampiyona karşı gibi bir dövüş ayarlanacak deniliyor. Anthony Pettis yiyebilir Aldo'yu. Yiyemese de şaşırmam ancak paramı Pettis'e yatırırdım.

    Bu sırada beyler indirirken KYR versiyonunu indirin. Diğeri btchannel mı ne oradan çekiyor, pek kaliteli değil. KYR 720P çok iyi. Arada tek tük 8gb-lık 60 FPS versiyonları düşüyor, onları da kaçırmayın derim.

    15 Şubatta Lyoto vs Mousasi var. Mousasi on numara dövüşcü ancak Lyoto'nun hızına karşı çaresiz kalacak bence. Ve Lyoto orta siklette acayip güçlü yol alıyor. Lyoto alır diyorum.

    22 Şubatta da Rousey vs Mcmann dövüşü var. Mcmann olimpik güreşci, eğer buna rağmen Rousey Submit ederse, bu kızı artık sadece Cyborg Santos yenebilir diyeceğim.
    Yine aynı gece Rashad Evans vs Daniel Cormier maçı var. Cormier öttürecek diyorum. Ama Rashad'ı da severim yani yenilirse üzülmem diyemem
    Bir de Damian Maia vs Rory Macdonald maçı var. Rory'ye ayar oluyorum çok tripcan uşak. Acayip yetenekli ancak BJ Penn ile dalga geçtiğinden beri ısınamadım herife. Maia umarım alır ancak paramı yatıracak olsam Rory'ye yatırırdım.

    Bu sırada UFC 171 de bomba gibi geliyor. Welterweight kemeri sahibini bulacak. Umarım Johnny Hendricks kazanır. Carlos Condit var, Tyron woodly var, Diego Sanchez var, Jake Shields var, Hector Lombard var, Thiago Silva var, var oğlu var kartta Tarih 15 Mart.




  • Amerikada dövüşen Türk yok henüz değil mi? Avrupada bir kaç kişinin maçlarını buldum da amerikada yapılan maçlarda bulamadım yeni takip etmeye başladım arada bir aşırı kanlı geçsede güzel sert spor
  • Hocam Overeem okadarda kötü değil bence, önümüzde ki maçlarda görücez ama en çokta Cain'le maç yapmasını istiyorum. Lyoto Machida'yı severim kazanır diyede düşünüyorum. O yaptığı ani ataklarla Jon Jones'i bile zorlamıştı baya. Evansta kazanacak gibi geliyor, ama Mma bu nolcağı belli olmaz. Ufc 171'i çok merak ediyorum. Jon Bons o uzun kolları ve bacaklarıyla çok avantajlı. Hala ona rakip görmüyorum. Bu arada tarih yazman çok iyi oldu hocam, herşey ingilizce doğru düzgün takip edemiyorum zamanları.

    @Emre-Dylan

    Ufc'de Alptekin Özkılıç var. En son maçını kaybetti. Road Fc de Murat kazgan var Asyanın en prestijli organizasyonuna dövüşüyor şuan. Paylaştığım videolara bakarsan görürsün hocam.
  • Maçları izlemek için illa ki morrente ihtiyaç yok beyler. Maç maç izlemek istiyorsanız link verebilirim pm atın yeter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enes4125

    Hocam Overeem okadarda kötü değil bence, önümüzde ki maçlarda görücez ama en çokta Cain'le maç yapmasını istiyorum. Lyoto Machida'yı severim kazanır diyede düşünüyorum. O yaptığı ani ataklarla Jon Jones'i bile zorlamıştı baya. Evansta kazanacak gibi geliyor, ama Mma bu nolcağı belli olmaz. Ufc 171'i çok merak ediyorum. Jon Bons o uzun kolları ve bacaklarıyla çok avantajlı. Hala ona rakip görmüyorum. Bu arada tarih yazman çok iyi oldu hocam, herşey ingilizce doğru düzgün takip edemiyorum zamanları.

    @Emre-Dylan

    Ufc'de Alptekin Özkılıç var. En son maçını kaybetti. Road Fc de Murat kazgan var Asyanın en prestijli organizasyonuna dövüşüyor şuan. Paylaştığım videolara bakarsan görürsün hocam.

    Yok Overeem kötü değil zaten. K1- Grand Prix'ini kazanmış adam sonuçta. Ama UFC'deki yetenek havuzu çok derin ortak. Pride yada Strikeforce'a benzemiyor. Bundan sonra tahminim Mark Hunt ile dövüşür zira BigFoot ve Browne ile dövüştü zaten. JDS için daha çok erken bir kaç maç daha yapması lazım. Ancak para kazanmak için direk JDS'nin karşısına da çıkartabilirler.
    Ortak Daniel Cormier Olimpik altın madalyalı güreşçi, sanmıyorum ki Evans yenebilsin. Ama belli olmaz MMA bu. Kağıt üstünde Cormier çok güçlü. BigFoot'u nasıl devirdiğini seyretmen lazım.

    Jon Jones'u yenerse bir tek Alexander Gustaffson yener. Başkasına ihtimal vermiyorum.




  • Ufc'ide dövüşmek için hangi basamakları aşıyor bu dövüşçüler?
    Mesela Murat Kazganın dövüştüğü orgazinasyonda şampiyon olup ufc ye mi geçiş yapıyorlar, o kısmı tam olarak anlamadım.
    Ufc devler ligi değil mi en iyi dövüşçüler bu orgazinasyonda bulunuyor değil mi?
    Birde mesela biri hem ufc de hemde başka bir orgazinasyonda dövüşebilir mi? Bunları merak ediyorum açıklarsanız memnun olurum. Ha bu arada ufcnin sıralamasına nerden bakabilirim?

    Bu arada şampiyonla maça çıkma olayı nasıl oluyor mesela 2. sıradaki şampiyonla dövüşüyor kaybedince sıra kayıp 3. 2.nin yerine mi geçiyor yoksa şampiyonla aynı siklette herkes maça çıkabilir mi? Light weight klasmanı daha çok ilgimi çekiyor maçları gayet eğlenceli

    @Enes4125 @_CHARLOTTE_



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 8 Şubat 2014; 20:39:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

    Ufc'ide dövüşmek için hangi basamakları aşıyor bu dövüşçüler?
    Mesela Murat Kazganın dövüştüğü orgazinasyonda şampiyon olup ufc ye mi geçiş yapıyorlar, o kısmı tam olarak anlamadım.
    Ufc devler ligi değil mi en iyi dövüşçüler bu orgazinasyonda bulunuyor değil mi?
    Birde mesela biri hem ufc de hemde başka bir orgazinasyonda dövüşebilir mi? Bunları merak ediyorum açıklarsanız memnun olurum. Ha bu arada ufcnin sıralamasına nerden bakabilirim?

    Bu arada şampiyonla maça çıkma olayı nasıl oluyor mesela 2. sıradaki şampiyonla dövüşüyor kaybedince sıra kayıp 3. 2.nin yerine mi geçiyor yoksa şampiyonla aynı siklette herkes maça çıkabilir mi? Light weight klasmanı daha çok ilgimi çekiyor maçları gayet eğlenceli

    @Enes4125 @_CHARLOTTE_

    Ufc'nin gözlemcileri var. Piyasadaki dövüşleri takip edip ona göre alıyorlar. Ayrıca dövüşcüler de cv gönderebiliyor.
    Mma yapmak için güreş, BJJ ve bir adet striking sanatı şart. Ancak yeni nesil dövüşçüler hemen hepsinde bir yerlere gelmiş adamlar.
    Dövüş sporu olduğundan dolayı sakatlanmalar fazla oluyor, bu sebeple direk 2 numaralı adam kemer maçına çıkar diyemiyoruz. Biraz da maddiyat söz konusu, çok para getiren adamlar bazen haksız yere kemer maçına çıkabiliyor.
    Ufc'de dövüşden başka bir organizasyonda kesinlikle dövüşemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 8 Şubat 2014; 22:03:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

    Ufc'ide dövüşmek için hangi basamakları aşıyor bu dövüşçüler?
    Mesela Murat Kazganın dövüştüğü orgazinasyonda şampiyon olup ufc ye mi geçiş yapıyorlar, o kısmı tam olarak anlamadım.
    Ufc devler ligi değil mi en iyi dövüşçüler bu orgazinasyonda bulunuyor değil mi?
    Birde mesela biri hem ufc de hemde başka bir orgazinasyonda dövüşebilir mi? Bunları merak ediyorum açıklarsanız memnun olurum. Ha bu arada ufcnin sıralamasına nerden bakabilirim?

    Bu arada şampiyonla maça çıkma olayı nasıl oluyor mesela 2. sıradaki şampiyonla dövüşüyor kaybedince sıra kayıp 3. 2.nin yerine mi geçiyor yoksa şampiyonla aynı siklette herkes maça çıkabilir mi? Light weight klasmanı daha çok ilgimi çekiyor maçları gayet eğlenceli

    @Enes4125 @_CHARLOTTE_

    Ufc'nin gözlemcileri var. Piyasadaki dövüşleri takip edip ona göre alıyorlar. Ayrıca dövüşcüler de cv gönderebiliyor.
    Mma yapmak için güreş, BJJ ve bir adet striking sanatı şart. Ancak yeni nesil dövüşçüler hemen hepsinde bir yerlere gelmiş adamlar.
    Dövüş sporu olduğundan dolayı sakatlanmalar fazla oluyor, bu sebeple direk 2 numaralı adam kemer maçına çıkar diyemiyoruz. Biraz da maddiyat söz konusu, çok para getiren adamlar bazen haksız yere kemer maçına çıkabiliyor.
    Ufc'de dövüşden başka bir organizasyonda kesinlikle dövüşemez.

    Herşeyi net bir biçimde açıkladığın için teşekkür ederim. Bu arada ufc ye katılırken senden hangi sporları yaptığına dair ve kaçıncı seviyede olduğuna dair belge istiyorlar mı? Yoksa ben bunları biliyorum diyip geçmişte yaptığın önemli maçları referans olarak gösterip katılabiliniyor mu ufcye?

    Şu cümleyi biraz daha açar mısın rica etsem?
    "Biraz da maddiyat söz konusu, çok para getiren adamlar bazen haksız yere kemer maçına çıkabiliyor."




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.