Şimdi Ara

Mmorpg çizimleri ne kadar önemlidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni mmorpg oyun ararken farkına vardığım evet ya dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak isterim dostlar.

    Bizi mmorpg oyunlara hangi konular bağımlı yapar ? Ana hikayenin güzelliği ve düzgün akışı, akıcı oynayış, görev sisteminin sıradan olmaması, yenilikler, eventler, oyunun sürekli canlı tutulması vs. Bence hepsi boş.Biz metin2,knıght online, silkroad, karahan online, belki wow oynarken bunlara bağlanırken karakterimiz canlı durması benim için en önemlisiydi hala da öyle.Birkaç örnek gösteriyim size.


    METİN2

    Mmorpg çizimleri ne kadar önemlidir ?


    SİLKROAD ONLİNE

    Mmorpg çizimleri ne kadar önemlidir ?



    KNIGHT ONLİNE

    Mmorpg çizimleri ne kadar önemlidir ?



    WORLD OF WARCRAFT

    Mmorpg çizimleri ne kadar önemlidir ?


    KARAHAN ONLİNE (bu konuda kesinlikle favorim)

    Mmorpg çizimleri ne kadar önemlidir ?


    Anlatmak istedğim karakterin 3 boyutlu durması canlı durmasıdır.Çizgisel grafikli mmorpglere gerçekten bağlanamıyorum.Konu hakkındaki görüşlerinizi benimle paylaşın lütfen.Hatam olduysa affola.








  • metin 2 knight dan başka mmorpg oynadın mı az söylesene :D

  • Mediv dostum kurtulun bu kafalardan.Bir siz oynamadınız bilmem kaç tane mmorpg.Zırh tasarım konusunda guildwars2 nin çocuksu zırhlarını bir övebilir misin bana ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arisxel -- 19 Mayıs 2021; 22:20:40 >
  • Oyuna bağlanılmaz oyunu oynarsın. Sıkılınca da bırakır gidersin. Şu oyunlar ile duygusal bağ kurup onlarca yıl bıkmadan aynı oyunu oynayanları anlayamıyorum. Silkroad, Metin2, KO gibi oyunlar çıkalı 15-20 yıl olmuş neredeyse ve bu oyunlar grafik anlamında doğru düzgün 1 tane güncelleme almadı. Bir de bu tip oyuncuların ileri seviyeleri var ki çıkan her oyunu kendilerince Metin 2, KO, Silkroad ile kıyaslayıp bu oyunların daha iyi olduğunu düşünür.


    Bu oyunların iyi olduğu zamanların üzerinden 15-20 yıl geçti, başka oyunları beceremediğiniz için bu oyunları oynuyorsunuz sadece. Çıkıp Metin 2 nin grafikleri Wow'dan iyi diyeceğinize "ben Metin 2 den başka oyun oynamasını beceremiyorum" deyin.

  • oğlum siz hasta mısınız la.Eleştirme hastalığına mı yakalandınız.Ben demişim ki dostlar fikrim bu sizin ki nedir belirtin güzel bir iletişim oluşsun fikirler kaynaşsın.tamam yaman baba on numarasın ya yeni oyunların hepsinde bir numarasın açın yolunu arkadaşlar heba olacak babam.


    Biri der metin2 knıghttan başka mmorpg oynadın mı biri der beceremiyosanız söyleyin.


    Sakin la sakin.İletişim kurmaya çalışıyoruz.Ben demişim bence demişim.Sence böyle olmayabilir.Yaz yaman babam sende yaz.Bence böyle de şuna katılmıyorum.Ama bunun hakkında ne düşünüyorsun de.Düzgün iletişim kurmayı mı beceremiyosunuz anlamadım ki

  • Çizime bakacaksam oyunda kadın karaktere giydirilen ağır zırha bakarım. Ağır plaka zırh olması gereken yerde karkter savaş alanında topuklu ayakkabı tanga giyiyorsa oyunu siliyorum genellikle.

  • hocam senin güzel kalbin için teşekkürler.Şu konuda istediğim yorum buydu resmen.Mmorpg çizimleri ne kadar önemlidir ? 

    Ayrıca dediğine sonuna kadar katılıyorum.Ayrıkı duruyor resmen o olay.

    Tekrar teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.